Thursday, April 2, 2009

Kalau rambut tak gerbang mungkin takpe tak reti berlakon

Malangnya..




Momok The Movie. Keluar tahun ini. Haha I found these two pics on the net. Malu I.


YA RABBI SEPATUTNYA SEDANG STUDY SEKARANG. BALDI HEL YOU INTERNET. BALDI HEL.




38 comments:

  1. ohh citer tue tentang ape sis?

    ReplyDelete
  2. ni kalau sapek tengok ni mesti cemburu kena pujuk suap kek cokelat lembab ibu atau takpayah ah, pakai suap pujukan kau pun cukup haha. bapak comel seh nabil dengan kau. EH KENAPA DENGAN AKU, AKU KENA SOKONG SAPEK. BABY, I TAK SUKA NABIL. DIA POYO.

    peas : pewit pewit siapa punye blog doh u letak kat updates tu? gila hot untuk dipegang. macam biasa puan tan selalu warning masa kimia dulu, "please handle your test tube when it is not hot or wear gloves,"

    ReplyDelete
  3. dekat new delhi ada tayang tak cite nih? haha... che wah pelakon dah dia ni. mesti glemer tahap elizabeth taylor lepas ni..haha.

    ReplyDelete
  4. hihihi..

    abang babil nmpk labih hensem berbanding kamu~

    ReplyDelete
  5. Good Luck Utk Final Exam! Chaiyok2 cik hanis! selamat study bersama baldi. :D

    ReplyDelete
  6. study2....exam dah dekat...

    i pun....baldi hel ngan internet...

    ReplyDelete
  7. uiks

    mcm lain sket muka u pic no 2

    hehe

    ReplyDelete
  8. serious rambut tepek tepek tu macam afrika sket

    hahaha

    adeh.. well Hanis

    takpe. puteri bunian juga ada bad hair day. now WE KNOW!

    ReplyDelete
  9. haha.. same with me, i've got problem bila study and at the same time buka internet (especially blog), sure sampai lusa pun keje x siap...

    p/s:how to avoid eh? hanis jumpa carannya nanti please share ok. =)

    ReplyDelete
  10. eh tak.
    malu nabil tgk hanis.
    hee~

    slm pkenalan~
    im chu~

    ReplyDelete
  11. kenapa kalau makin dekat tarikh penting, makin terlekat kita dengan pc eh? spm dan pmr dulu pun macam itu? WHAT IS THE SUMPAHSERANAH PROBLEM WITH US? ceh 'us', taknak 'me', haha nanti sorang2 je yang ada problem.

    ReplyDelete
  12. wah hanis... i'm officially a big fan of yours!! kan best u bley jadik model baju2 i.. hehe.. :-)

    ReplyDelete
  13. eh...eh...nabil raja badut lah

    ReplyDelete
  14. hahahahahha..ala tak pe..gerbang2 pun tantek la..k study2..

    ReplyDelete
  15. internet bukan panggil ko suruh melayari dia hahha. studi studi, final start 20 ni!

    ReplyDelete
  16. hahahaha funny mmg funny!!! your post mmg never fail to make me laugh...

    ReplyDelete
  17. masa exam la plg syok lekat kat internet!

    ReplyDelete
  18. oh hanis.. u nampak secocok sekali dgn bang bil.. malangnya bang bil nampak seperti pak pandir.. dan anda seperti mak andih yang hawt!

    ReplyDelete
  19. murah rezeki si nabil..berlakon sana sini da..

    ReplyDelete
  20. Is this cerita lawak, please tell me this is cerita lawak sebab kalau ni drama swasta akak tak boleh tahan rambut mengerbang you dek non..hehehehe

    ReplyDelete
  21. nabil ada blog tak hanis?

    dah abis shooting lom ni.. bila nak kuar movie gerbang2 ni..hohoho

    ReplyDelete
  22. hye hanis..ingat akak tak? visit my blog k! akak tag awak!hehe..happy day!!

    ReplyDelete
  23. hanis..gila ebat ar ko ni..

    ReplyDelete
  24. gambar yang 1st tue u sangat extra vaganza gorjes...

    ReplyDelete
  25. cik hanis,

    sedap giler kek coklat ibu awak okeh..slurp lazat

    ReplyDelete
  26. baldi hel.lawak2..hehe
    teringat lagu gives u hell

    sindrom awk tu sangat common sebenanye
    i myself experienced the same thing
    penat stado plus setan buat markas kat kepaleotak equals to malas la aku nak stadi dah banyak bace dah pon

    btw,gud luck hanis
    cant wait to see ur 1st performance onscreen

    ReplyDelete
  27. lucky u dat ur exam still haven't started yet...ain't like us, our studio exam already started since 2 weeks ago...well...officially this week...but there had some other stuff on the previous week....well gud luck...

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!