Sunday, April 12, 2009

Secondhand Sale The Introduction.

To make space in my closet, this blog will be hosting secondhand sales, Hanis's Hand-Me-Downs (HHMD) from time to time. Tonight, the first HHMD entry will be published and the bidding will start. You bid, you bank in, you receive parcel, yeah you know the drill. Postage charge will be included in the initial price so no worries :) See you tonight at HHMD: Clothes and Fedora!

Future HHMDs coming your way.
1. HHMD: Vintage bags and My First Handbag.
2. HHMD: From My Drawer (accessories, sunnies etc).

T&C will accompany every HHMD.

21 comments:

  1. great. btw, nice picture up there.hehe

    ReplyDelete
  2. aku tanya koni "hanis mesti sama size dgn aku kan omg ni nak borong ni"
    tapi koni ckp kau lagi kecik and i cannot imagine macammana kecik gila dah kau ni.

    salahkan koni kalau aku tidak lagi yakin untuk beli barang kau.

    ReplyDelete
  3. Wah!!
    Dah boleh jadik shoplifter ni..
    Xsabar na dapat hbang baru!!!

    ReplyDelete
  4. best best!tapi kan ..kau tinggi dol.mesti baju kau labuh dol untuk aku yang tak berapa nak tinggi ni.haha.

    ReplyDelete
  5. haha bagus bagus leh buat sesi berjual beli ;D

    ReplyDelete
  6. aku rasa aku awal2 dah terkuar senarai kalu tang 'ba alip jim wau', haha!

    ReplyDelete
  7. seluar itu sangatlah shantek! arhh! T_T

    ReplyDelete
  8. cantik gile. tapi belum masuk skolar lagi nak beli. aiyaaaaaaahh

    ReplyDelete
  9. if i wasn't mistaken, lengging yang ada button kat ankle tu nampak mcm hadiah birthday present u je.

    ReplyDelete
  10. http://femalebox-tobipuken.blogspot.com nice blog, visit our blog

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!