Monday, August 10, 2009

Festival Filem Malaysia ke-22

Finally the pictures are all with me. But! There are too many pictures so I'll just put up the one I think you would like best. Semua celebs yang kau sayang sahaja I letak sebab I dah busy balik nak upload banyak-banyak sangat. Korang pun guna Streamyx je kan bukan boleh load semua (tiba-tiba emo ngan Streamyx). Baiklah mari mulakan.



Yang pertama, yang paling korang sayang. Heh. Okay baiklah Hamis
(-_-") yang penting kau happy.



Nor Liana Samsuddin, kesayangan mama.




Hans Isaac, kesayangan kakak Liana.



Amber Chia kesayangan nama-nama besar dalam fesyen. Dia masih ingat show kami untuk Hair Atelier :')




Lisa Surihani kesayangan semua orang.




Natasha Hudson dah slim down , so I felt tembam debab next to her. Pipi paling tembam debab heh.




Thalya kesayangan!


MUSTAPHA MAAROF KESAYANGAN I SEJAK KECIL OKAY, DAH LAH SEDONDON BUSANA KAMI. Ini sumpah masa kecil tengok dia dalam peti tv lalu ingin kahwini.




Fahrin kesayangan....



Scha. Scha kesayangan I sebab cantik sangat.



Menteri Pelancongan Sabah, kesayangan I sebab seronok masa lunch kemudian bergebang tentang orang Jawa teehee.






Sazzy Falak kesayangan Nazril Idrus.



Elaine Daily kesayangan kita sebab kami selalu ada jodoh dan bertemu di mana sahaja, haih kawan lama ini. Ececeh.



Mohd, kawan baru I, kesayangan aunties-aunties haha. Oh dia ini berlakon dalam cerita Maut, terpaksa I tengok Youtube.



Awal Ashaari, kesayangan semua perempuan (dulu). Okaylah, sekarang pun.




Sebelum bersurai saya akhiri dengan Dynas Mokhtar. Yang tiada di atas, nanti saya Facebook tag, no worries. Okay dah saya nak tidur. Dah penat perah otak perah ketiak semua untuk test Microeconomy 162. Saya perlukan percutian pantai yang panjang *dalam mimpi. Selingan: Baju meleret oleh Carven Ong.








66 comments:

  1. tinggilah u hanis!
    i suka zahiril!
    u telah buat i jeles;)

    hakhahahaaaaaa!~

    ReplyDelete
  2. best ok jadi artis
    belum cuba, entah bila will be pon xtau

    smoge sukses

    ReplyDelete
  3. nice dress dear.. u look great.. :)

    ReplyDelete
  4. nak tinggi mcm hanis zalikha....

    er, ZA tu rendang (ceh, nak jugak guna ayat sopan) je rupanya.... supaya dia tak kecik ati bace komen i....

    scha cantik walaupun idung dia kembang sket....

    dynas baju ketat sangat...

    er, komen artis yang i suke je
    sekian, mekasih.

    p/s: paling cantik haniz zalikha (bodek, jangan tak bodek)

    ReplyDelete
  5. fahrin kesayangan scha kan? haih!

    fahhhhrinnn!!!!

    ReplyDelete
  6. ensem anis dengan busana meleret itu!:P

    ReplyDelete
  7. hamis jalikha. nak autograf. lol

    ReplyDelete
  8. kamu sgt cntik dan gojes..
    meletupssss

    ReplyDelete
  9. FuuYOOO...Best2 la Gambar GAMbAr TU...SEmua ADA KEsAYAngaN maSING-mASing...CANtik Dan HEseM2 BElaka...TP YAng Paling Best GAmbAR SORang TU..NAsiB BAik Semua GAMbR DIa Ada SEkali...CAntik...KesaYAngan Siapa Dia tu.???...KEsaYAnGAn Sy,KAmu...KAmu DAn KAmu SEmua>>> HAnis ZAlikha :)

    ReplyDelete
  10. hanis!
    cantik la ur dress...

    btw,
    knape lisa nmpak sgt kecik?
    ke u yang besar?

    *oh lisa... i lap u

    ReplyDelete
  11. Fahrin Ahmad serius kapel dgn Scha?hello artis,sila beritahu kesahihannya.hihi..

    ReplyDelete
  12. sumpah jeles ngan u hanis!

    i layak la gmbo ngan ZA sebab i pon kecil2 comei cam dia..hihih

    ReplyDelete
  13. cara kau senyum tak pernah berubah.

    ReplyDelete
  14. Nice baju, makes u look tall and slim!

    ReplyDelete
  15. hanis,love your makeup!nampak natural yet gorgeous.eh lisa surihani that short? i taught tinggi like u hehe.yah scha sgt cantik!dan hans isaac looks... *kecewa gila i*

    ReplyDelete
  16. u and dynas = look alike.
    and ure stunningly gorgeous with tht lovely dress..
    =P

    ReplyDelete
  17. hai.ive followed u..now jom follow my blog shop selling baju2 dsb..http://amyamyshop.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. wah......canteknye semua orang kesayangan.....yang paleng meletop harus la hanis. hehehe

    ReplyDelete
  19. CANTEK GILER KAU DIK!!!! KALAH ARTIS LAMA...! (oooooooo...benarlah kau artis baru..) ngeeeeeee :P

    ReplyDelete
  20. Lisa Surihani paling cantik... So sweet and nampak lemah lembut :)

    ReplyDelete
  21. Cantik nyer Hamis Jalikha, sukerrrrrrr...

    ReplyDelete
  22. ahahah tang ZA nak paling panjang..chumel je ayat u

    ReplyDelete
  23. kenapa hans sudah berjambang bagai...huhuhuu....

    i like dynas...hehehe

    u look so beautiful la hanis...ececeh

    ReplyDelete
  24. norliyana Samsudin @ Lu'Lu. I suke Lu'Lu. kelakar gila.hihi.

    wah padan betul u dgn fahrin.hihihi.joking ;p

    ReplyDelete
  25. bapak Papadom xdek pon, huwaaaa

    ReplyDelete
  26. fahrin. :)

    u cun. hopefully, next year nama u tercalon. amin

    ReplyDelete
  27. aaaaaa...ZA comel gilerrr!!!
    *pengsan*

    ReplyDelete
  28. Hanis, kalau baca blog ZA, ada rasa apa2 tak? hehehehe..anyway, u two mmg sesuai! hehehe

    ReplyDelete
  29. Lisa Surihani siyes cute+cantik...hamis..u jelita sungguh! :D

    ReplyDelete
  30. oh tidak..liisaa..!
    knape scha mcm besar je idung tu?huhu..

    ReplyDelete
  31. yeah hanis you look so tall! ke i yang tertipu dgn artis malaysia yang sebenarnya mostly "height-challenged"?

    :D

    ReplyDelete
  32. hanisssss..

    kenapa stail u senyum looks same jek setiap pic...

    laen kali senyum bagi nampak gg wokehh

    buat la stail girang, havoc gituuu

    u cun

    ReplyDelete
  33. Believe it Hanis.
    U are a celebrity! *pinch urself*

    ReplyDelete
  34. hanis ,rambut you lurus macham laen pulak nmpak .
    i suke lagiyk klau rmbut you IKAL MAYONGGGG (:
    ehem ,
    ZA teringat ingat youuu lah :P
    (i think lah hehe)

    ReplyDelete
  35. wah2..kawan gwe artis plak...rindu geela kaw hanis..kena jumpa dah hangout cam old times...

    ReplyDelete
  36. omg! u look gorjes seriously :)

    and im a fan of Lisa!! ;)

    ReplyDelete
  37. hanis kenape takde gambar liyana jasmay +_____________+

    ReplyDelete
  38. hans ada jambangan dimuka..tak suka tak suka..

    ReplyDelete
  39. i lurve uncle mus dr dulu, kini & selamanya... hensem & gentleman!

    ReplyDelete
  40. why u hair is not as usual?
    kan lagi lawa :).
    nvm la. u tetap lawa :)

    ReplyDelete
  41. kenapa Hans tu berjambang? kurang hensem bah..~_^

    ReplyDelete
  42. hanis, awak chantek. :)
    always.

    best of luck test micro kamu ok

    ReplyDelete
  43. Hanis, obviously, u and dynas look alike ;) Both pretty :D

    ReplyDelete
  44. hanis ngan dynas sama tinggi ke? tgk kat tv si dynas tu mmg tinggi giler.. panjang jek kaki.. ke hanis pakai kasut tinggi giler, dynas pakai kasut flast jek..heheheheheh (ada berbaur2 dengki tak ayat ni)...hehehehehe

    ReplyDelete
  45. hanis ngan dynas sama tinggi ke? tgk kat tv si dynas tu mmg tinggi giler.. panjang jek kaki.. ke hanis pakai kasut tinggi giler, dynas pakai kasut flat jek..heheheheheh (ada berbaur2 dengki tak ayat ni)...hehehehehe

    ReplyDelete
  46. eh lupa lak.. hanis mmg nampak lebih 'artis' dari artis2 ni... taun dpn nama hanis lak naik.. hanis the movie.. eh ke momok? :D

    ReplyDelete
  47. waha.. ZA tu rendang rupenye.. patutla dlm citer KAMI tu lynn cakap..
    "kecik nye, ingatkan besar sgt.."hahah

    sokong ZA!! sokong u gak!! hahah

    ReplyDelete
  48. dress kamu gogesss sgt lol~

    nak tempah kuih kat mak kamu..
    bakal abg ipar kamu yg promote..hahaha..

    ReplyDelete
  49. hanis xsesuai rambut straight..
    kasi ada wave macam selalu tu okkkk je tengok..

    ReplyDelete
  50. HAMBOIII,MENGALAHKAN ARTIS YOUU,I LIKE :D

    ReplyDelete
  51. OKAY.FRANKLY SPEAKING,SIS HANIS,U ARE EVEN BETTER THEN THEM.SERIOUS KOT.MUKA DAH KALAH ARTIS :D

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!