Wednesday, September 30, 2009

You'll be the first to know once I am on it


25 comments:

  1. mksudnye,belum ade twitter?ade org tiru lagik ke

    ReplyDelete
  2. haaa!! kak hanis ade twitter!!!
    (perasannye saye, pggl 'kak hanis' pdhl umo saye mude setahun je dgn u)
    alaaa.. bole la tu... kire mude la lg kn.. kn..kn? (mate kelip2)

    ReplyDelete
  3. so, u're not on twitter eh?

    if u are, follow me http://twitter.com/ryehanna

    i hope u'll be on twitter soon!!

    ReplyDelete
  4. tak faham la hanis..hanis nak cakap yang hanis dah start on twitter?

    ReplyDelete
  5. tak faham la hanis..hanis nak cakap yang hanis dah start on twitter?

    ReplyDelete
  6. woh woh hanis kemajuan giler weh!

    ReplyDelete
  7. ni kot. sape tu. si aminah tolong
    sign up kan. b/p u :p

    ReplyDelete
  8. ya mushykil tol. ni poser tiru hanis ke hanis punye actual twitter just belum update?

    ReplyDelete
  9. sudah follow beberapa hari yg lpas..ehhe

    ReplyDelete
  10. Sampai sekarang masih tak tertarik ngan twitter..walaupun dah register semata-mata nak follow zahiril..ekeke..

    hmmmmmmmm..
    tak reti nak twit

    ReplyDelete
  11. HAHAHAHAHAHA THIS IS MY TWITTER ACCOUNT LAH. JUST STATING THAT I DONT UPDATE MY TWITTER WHICH MEANS IM NOT REALLY ON IT.

    ReplyDelete
  12. HAHAHAHAHAHA THIS IS MY TWITTER ACCOUNT LAH. JUST STATING THAT I DONT UPDATE MY TWITTER WHICH MEANS IM NOT REALLY ON IT.

    ReplyDelete
  13. i pown x update twitter..kemalasan teramat

    ReplyDelete
  14. tweet, tweet, tweet.
    Nak add, tapi takde Twitter. So, how? Hmm...

    ReplyDelete
  15. hanis, need no worry. the easiest way to men-tweeterkan diri u is just sign up your twitter on gladlycast which is [gladlycast.com]..it's the fastest way to update yourself via phone (x kira apa pun bangsa hp kamu hanis) LOL. bersama melepaskan jejiwa ke twitter (dah merapu)

    pies-i follow u fo sure.

    ReplyDelete
  16. oh gosh. perasan satu hal d twitter kamu. kamu sign up twitter pada hari kejadian ulang tahun saya dilahirkan. bagus itu. sng igt. haha (eventho x kena mengena dgn kamu)

    my tweet: tweeter.com/andychester87

    pies: jgn epruf ini. sy boring jd komen saja ini ting tong trivia. hehe. sory BAHASA sy mmg ini mcm. itu sy tkt nk blogging in bahasa.

    u free2 ..u welcome lah to my blog hanis..teehee.. :')

    ReplyDelete
  17. agreed with mybreakfastclub...

    i pown xde zr rajin sgt nak update slalu...tp klu x on9 pown stil leh update dgn sms je...

    nway, followed u to babe =D
    da lame tggu u on twitter...

    ReplyDelete
  18. agreed with mybreakfastclub...

    i pown xde zr rajin sgt nak update slalu...tp klu x on9 pown stil leh update dgn sms je...

    nway, followed u to babe =D
    da lame tggu u on twitter...

    ReplyDelete
  19. Haha...thought it was a fake one,coz that account got no pic and all,baru je ingat nak 'unfollow'..rajin2 la update pas ni..msti ppl will be swarming nk follow... ;)

    ReplyDelete
  20. kamu memang lawak. mengapa komen itu menjelma juga di blog kamu? hahaha. *tabik spring karat* :p

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!