Saturday, October 17, 2009

Spontan adalah yang terbaik

Saya dah pulang untuk satu hari. Malam ini atau esok pagi pulang Segamat semula T_T Gila takde air dan elektrik, not even a freaking emergency light dahlah kolej sebelah hutan. Takpe lupakan yang itu. Semalam adalah malam yang sangat indah tak dapat digambarkan dengan taipan jari jemari, dengan sebutan dari bibir, dengan aksi tangan teruja, fuh dapat melihat pemandangan bunga api Deepavali in the most memorable way sepanjang perjalanan pulang :') Thanks to my saviour pewit pewit. Happy Deepavali dan Selamat Hari Raya! Raya belum berakhir, walaupun tart nenas dah tinggal habuk. Saya sedang menyiapkan entri yang anda semua nanti-nantikan teehee. Maaf kepada semuaa jemputan yang saya tak dapat penuhi raya ini, dan Deepavali ini real sorry.


SIAPA NAK SPONSOR BAJU PUTIH UNTUK GALA DINNER BLOG AWARDS DI SINGAPORE SILA EMAIL DI HANISZALIKHA@HOTMAIL.COM SEBAB SAYA TAK SEMPAT CARI OKAY BYE.

17 comments:

  1. tak der lektrik, toslet lah:D
    tak der air, tesco bli mineral water,
    lap top buleh idup ngan Battery AA tak?

    heheh:)

    ReplyDelete
  2. Hanis,
    best apa takda letrik kat Segamat.
    haha dulu kitorang sengaja switch off lampu semua utk save the earth tu, yg bergelap utk sejam.

    ReplyDelete
  3. best ek tengok bunga api depavali.ni tengah panjat batu cave ni..nak letupkan bunga api katsane pula

    ReplyDelete
  4. sponsor baju??baju@dress sbb my frens byk gler baju putih n dress dia.so leh r pinjam dr dia kalu u nk :D.no hal punya dia ckp :D

    ReplyDelete
  5. Ohh aik segamat leh xde elektrik..u Curik Cable TNB ker..
    hehe

    ReplyDelete
  6. baru la survive sket dear =)

    ReplyDelete
  7. hi hanis.
    i like to read ur blog
    i link ur blog in mine eh.

    ReplyDelete
  8. hahahaha bapak dia sampai buat entry khas untuk pewira yang datang dari jauh mengambil kau siaaaaal.

    OHMYGOD ITU BAJU KEBAYA YANG I BELIKAN AAAAW CANTIK

    ReplyDelete
  9. bunga api deepavali tu macam mana?? meriam beloh betong deepavali tu ada tak cik HANIS?? haha :D

    ReplyDelete
  10. heehhehe... at least u balik... i xdapat balik!! huhuhu.. air ada.. letrik je padam noon tadi then ada balik.. and lagi sian tadi blackout lagi.... huhuhuu.. gelap!

    ReplyDelete
  11. no electric?? sumpah sekse! hoh!!!

    ReplyDelete
  12. "Thanks to my saviour pewit pewit."

    siapakah?.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. i never knew u before as an artist, but looking at ur blog, can be said that u're down to earth person. keep it up.

    btw i love watching spongebob too ;)

    ReplyDelete
  14. hye hanis! cantikla baju kebaya kau..beli katne ek? =)

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!