Monday, November 30, 2009

Does Appeton Weight Gain works?

I am on a Weight Challenge! Haha.




So it's your turn to help me! I would need feedbacks from anyone who have used/experienced Appeton Weight Gain! Yeay lets hear it out baby!



Weightwatchers, more gaining weight losing weight tips on this blog soon! Ew asal macam excited lebih.

89 comments:

  1. good luck hanis..

    saya x de tips tuk gemuk..
    sebab saya x pernah kurus..
    huhu~

    ReplyDelete
  2. how about appeton height gain hanis?
    does it works ?

    ReplyDelete
  3. xde maknenye appeton ni..perut je yg buncit

    ReplyDelete
  4. setakat ni , dah ada 3 orang kawan akak minum weight gain ni, tapi tak menjadi....
    salah sorang tu siap naik jerawat lagi , mungkin tak sesuai dengan dia kot.
    sorang lagi tu, berat naik dengan sendiri disebabkan faktor usia....
    sorang lagi tu, kekal sekeping walaupun dah ada anak.

    kesian. terima kasih

    akak ? tengah tunggu tip dari Hanis untuk jadi... kurus sihat kikikiiii :P

    ReplyDelete
  5. nak tip kempiskan buncit perut yang dh seghupa kantung poket doremon

    ReplyDelete
  6. of course it does..just look at my size...

    ReplyDelete
  7. not sure..never tried that before. but my friend is recommending herbalife for me. too expensive for me tho. i'm 41 kg..bmi tak ideal langsung..

    ReplyDelete
  8. as far as im concern, appeton weight gain bleh naikkan selera makan je.. so, if u jenis yang kuat makan tapi x naik2 jgk bdn, better jangan amik...vitamin B komplex is much better...

    ReplyDelete
  9. hanis, i am contemplating to try weight gain too. :)

    need to gain weight, been trying many ways but my weight won't budge any how.

    good luck and let me know how it goes! :)

    cheerios!

    ReplyDelete
  10. as far as im concern, appeton weight gain bleh naikkan selera makan je.. so, if u jenis yang kuat makan tapi x naik2 jgk bdn, better jangan amik...vitamin B komplex is much better...

    ReplyDelete
  11. u have to continue consuming the milk. if u don't u'll lose weight easily.. like me. i'm under weight.
    i constantly took it until i reached my ideal weight. but when i stop, my weight dropped.

    ReplyDelete
  12. My husband had tried everything at the store and nothing works. Imagine a man at 1.81m tall and weighs only 59kg.

    I stuffed him with food and ice-cream and he couldnt get any heavier that 60kg. I give up. As long as he's healthy, I dont give a sh*t anymore if people kept on saying he's too thin.

    But the hardest part is, I must keep in shape lar. Otherwise I'll look like a baobab tree next to a coconut tree >_<

    Anyway, I did my degree in nutrition (but it's been ages I practiced that stuff). Worry not about your physical appearance, as long as you're healthy, your BP is normal, you eat like normal people, then just be grateful that you're given a metabolic rate to die for ;)

    Love your writting, keep on updating (^_^)

    ReplyDelete
  13. I want to know to..I pun dah kurangkan berat badan...dah bertahun2 pasang niatje..can't wait for ur tips

    http://eyriqazz.blogspot.com/2009/11/kennysia-oh-kennysia.html

    ReplyDelete
  14. i pun baru nak try.....want to keep my weight to 48kg..hehe...oopss sorry interrupt jer kan?

    ReplyDelete
  15. it works, my brother used it and gained weight. dia dah tak skinny dah.hehe

    ReplyDelete
  16. It didn't work for me,drank 2 tins. still underweight. same goes to a guy friend of mine. he drank 3-4 tins, but still weight lighter than me. I wanna gain weight too. Pls blog on how to gain weight, besides the normal eat, sleep, exercise enough cause I did all.

    ReplyDelete
  17. im into weight losing la my dear..huhu

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. I think you already look sexy the way you are.

    Beca

    ReplyDelete
  20. penah kawan tu guna, kate die nak naikkan badan sikit.padahal badan die dah sedang ok la.(agaknyer die nyampah kot org dok komplen,kurus sgt)pas tu,tah terover dose kot.badan die naik sgt..(selera makan lain macam) kirenyer menjadi la eksperimen dier ngan appeton weight gain tu....

    ReplyDelete
  21. didnt work for me though
    it worked in the 1st place.
    mase mule2 i minum
    i gained around 3kg in the 1st month
    memang excited gile time tuuu! :P

    but after tu. dah tak naik lagi dah
    T_T

    ReplyDelete
  22. takyah lah supplement.. u makan jer bnyk2 giler, naikla berat u :)

    ReplyDelete
  23. ;) pakcik pun btul2 nak taw Appetonton ni betul2 works or tak..

    mau gemok!

    ReplyDelete
  24. it worked for me. i gained 3 kg in one month. but, i stop taking weight gain few months ago, and i'm losing weight AGAIN..and my weight is just the same as before.. hehehe... u need to taking it consistently and continuously if u wanna gain some weights.

    ReplyDelete
  25. Saye pernah guna appeton weightgain masa study dulu. Naik jugak berat badan, macam 2 kilo. Pastu statik, tak naik2 dah. Doktor cakap, walaupun ambil bende2camtu, still kene exercise, kalau tak, akan jadi statik lah.
    So, kalau ambik appeton, dan pada masa yang sama, buat exercise jugak, so memang boleh naik berat badan. Setakat mana naik tu, tak sure, sebab mission aborted sebab malas nak exercise.
    Mak saye cakap, tak payah susah2 makan appeton. Kawin je. Gemuk le tu nanti.

    ReplyDelete
  26. penah try..tapi lepas tu my metabolism brubah..dah tak tinggi mcm dlu..skang makan sket pon cepat naek..

    rindu zaman makan-banyak-camne-pon-badan-tak-naek..

    ReplyDelete
  27. I've used appeton weight gain back when I was stick thin 40kg and I don't think it worked much. The only way to gaining weight is eat like there's no tomorrow and then sleep like a baby afterwards. I had the chance to do that after finishing uni, while I was jobless hehe. eat sleep eat sleep... best! :P

    ReplyDelete
  28. Al Quds Travel Welcome You :-

    "AL QUDS TRAVEL FAIR 09"
    Date : 10,11,12 December 2009
    Time : 10.30 am - 10.00 pm
    Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
    Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
    Official Radio : THR Gegar FM
    Tel No : 609-747 9999

    Diskaun hebat untuk semua
    pakej pelancongan!!!

    ReplyDelete
  29. my sis noy pernah try maximum weight gain..beli dekat guardian rasanya..around rm99 mcm tu. i think it works. nampak la naik badan dia. i think she gain dlm 6kg kot. :D
    but not sure la pasal appleton.

    ReplyDelete
  30. so far i used it,macam tumbesaran stil terbantut dengan isi masih melekat pada tulang atau dipanggil "skinny".huhu.. Guna pun macam makan bertahun je baru nak naik. setakat 2,3bulan tu for me, better telan pil yang golongan angkat besi kot baru leh nampak naik cam sazali samad, wpn even ketul pada lengan sebesar telur ayam gred A.huhu ;p

    ReplyDelete
  31. makan malam kul 8 paling lewat huhu.
    lau lapar balik,minum air banyak.

    then setiap masa makan sikit je. jangan bubuh nasi sepinggan penuh,nasi sikit sayur banyak.

    bila makan sikit mesti cepat lapar so biar makan berulang,tapi jangan sekali makan melantak banyak.
    kan cara makan dalam islam,behenti sebelum kenyang..bila kenyang macam2 la jadi..nafsu bertambah..makin malas,mengantuk,berat badan bertambah so pergerakan lembap n sume slow la,ha ape lagi?bila slow jadi kuat berangan la kan?jadi malas fikir..

    lastly,exercise wisely n regularly.

    boycott diet yang tak sihat..membahayakan kesihatan..sebenarnya dah ada gizi seimbang..tapi kita je tak nak ikut..suka ikut sedap tekak kita je..n tak bersenam..sampai jadi semput(nafas pendek) ish3..istigfar..diriku pun sama T_T

    ReplyDelete
  32. nak tambah berat badan senang je..doit opposite tips. huhu. tapi still pandai jaga kesihatan la...kang dapat penyakit pulak..

    ReplyDelete
  33. My friend already used it but i didn't see any changes at him..Anyway, belum cuba belum tau.. =)

    ReplyDelete
  34. Yang ini tak dapat-lah nak tolong Cik Hanis. Tak pernah cuba. Aku ni spesis makan vitamin C pun boleh menyebabkan badan naik mendadak. Uhuuuu....

    ReplyDelete
  35. o ye..dah try makan scott emulsion? kawan akk ckp bert bdn dia naik..selera makan naik..asik nak makan je. mase kami adik bradik dulu ayah suke beli..hasilnye abang2 akk boleh tahan la tinggi n body ok.bukan tinggi keding.sebab dorang ni overdose kot..curi2 bukak peti ais,n makan scott,kan sedap..akk x join port.makan bl disuapkan je huhu.
    ni info link
    1) http://gsk.com.my/healthcare-scottsemulsion.html

    2)http://www.revolutionhealth.com/drugs-treatments/scotts-emulsion?art=c&ct_sort=rd

    ReplyDelete
  36. appeton-2tong, max.weight gain-3tong. current BMI? still underweight :( tak berkesan langsung. i feel like giving up. okay, maybe sebab part exercise tu lemah sket hehe

    ReplyDelete
  37. my friend pernah try tp dia cakap takde tambah berat pooooonn.

    depends pd orang kot

    ReplyDelete
  38. i think appeton weight gain is not really works. my bro used to take it but no changes. sama kering jek. what if u amek protein milk je or apa2 yg supply protein (ni apa yg trainer i ckp la. idk) protein is good for muscles building. at least it's better daripada we gain fats kan?

    ReplyDelete
  39. hohoho..i pon nk tau gak berkesan k tidak weight gain ittewww???(^=^)

    ReplyDelete
  40. i pun dlm proses naikn berat jgk. pernah tanya dokter pasal weigth gain. tapi dia tak encourage amek tu..he said better makan nasik untuk bagi naik..

    ReplyDelete
  41. senang je kalo nak naikkan berat badan ni... mkn je nasi mcm biasa tp make sure lps jam 8 malam pastu lepak santai n jgn exercise lebih2... kompom cepat je badan tu naik esp. kat perot (read:buncit)... utk kempiskan perot plak, buat sit up every morning lps bangun tido & mlm sebelum tido setakat yg termampu... dont force urself nnt sndiri yg sakit... insyALLAH kalo buat sit up hari2, dlm sebulan da nmpk kesannye n in few months da bley tayang six pack kat perot tu... keh3 ni sume based on my experiences

    ReplyDelete
  42. some people are just so lucky to have high basal metabolic rate. damn!

    kalau la badan guwe mcm hanis confirm takkan pnah pk nak gmok kan badan lol.

    kalao rajin berexcise, so u build up muscle, maka badan besar la sikit.

    or else cuba la teknik bermalas2. tido after makan. (bagi buncit ade la) haha. or makan segala mcm makanan selagi bleh telan. and shud b consistent.

    perut kte ni satu organ yg bleh membesar dan mengecik kalau sllu di latih. maka latih la ia dgn mkn byk2 almost everytime!

    hasil nye gmok la ;)

    ReplyDelete
  43. and yea. do take vitamins! kenapa? sbb vitamin increase ur appetite. so makan byk ;)


    just my 2 cents~

    ReplyDelete
  44. badan i jenis yg degil utk naikkan berat. makan lah apa pun, dok macam tu jugak. haih. macam-macam i da amek. appeton weight gain, gain eight, minyak kelapa dara dll. tp result macam tu jgk.

    bygkan berat i juz 37kg n tinggi i 164cm. mmg xnormal sangat-sangat. angin kuat sikit pun i da rasa nk melayang. ahaha :D

    tp member i ada kasi tips. try susu yg ahli sukan dok minum. coz member 1 amek susu tu n yes berat die naik. mmg nampak perubahan pd diri die. i pun nak cuba jgk. mana tahu kut2 berhasil kan. 1 tin dlm 2hundred++

    ReplyDelete
  45. it works alright.
    i ate that thing when i was in primary school and i ended up being a fat ass.

    X)

    ReplyDelete
  46. i penah try makan appeton...
    its work...menambahkan selera makan....
    berat badan pun naik gak r...
    tapi weigh gain taksure la...nak try gak tapi tak cube2 lagi

    ReplyDelete
  47. Hanis,

    Thanks for the tips..It help me a lot...I dedicated this entry for u...

    http://eyriqazz.blogspot.com/2009/11/hanis-zalikha-thanks-for-tips.html

    ReplyDelete
  48. u nk gain weight?i think ur body dh sesuai utk ur height.but if u still want to gain weight,jgn smpi terlebih sudah la.

    ReplyDelete
  49. nope..it doesn;t work.If u have high metabolisme rate,then mmg susah nak naik.you're still young and single,dont worry about the weight as long as you're healthy,takpe.let nature take its course..nanti dah kawin and ada anak you will gain weight naturally :) apa yg penting badan sihat,jgn dok makan benda pelik2.

    ReplyDelete
  50. ermm rasanya Hanis tak perlu guna supplement utk naikkan berat badan tu... dah natural begitu... just banyakkan pengambilan kabohidrat...
    kalau nak betul naikkan berat badan kena sabar... coz result dia perlahan sikit... saya dulu ada kenalan yg sangat kurus... after few years jumpa balik... badan mereka dah berisi... berbeza dgn keadaan saya... try nak turunkan berat badan ni... sejak duduk KL... makin menjadi selera makan... dan berat badan naik secara mendadak...daripada 59kg (masa sekolah dulu) kepada 80kg (7tahun kemudian)...

    ReplyDelete
  51. i tried appeton weight gain b4..no changes.still underweight eventho i eat a lot..seriously need effective tips on gaining weight..plizz

    ReplyDelete
  52. saya mengambil appeton weight gain semasa sekolah menengah. tapi tidak berkesan di waktu itu sekarang pulak baru nak berkesan. tapi dia hanya tambah berat di perut anggota badan lain masih kurus. memang tak guna

    ReplyDelete
  53. eh..hanis..
    nak buat apa nak naikkan berat badan? hanis dah cantik.. :-D

    saya tak pernah cuba, tp kawan saya pernah..tapi tak sempat minum banyak, sbb doktor tak bagi..dlm semua jenis supplement untuk weight gain, terdapat byk lemak..sbb tu blh naikkan berat badan..

    lecturer saya pulak, dulu dia tersgt kurus..pastu dia minum weight gain ni, tp bukan yang appeton..last2 badan dia mmg naik sgt..sampaikan sekarang sibuk wat exercise nak turunkan badan balik..

    ReplyDelete
  54. masa secondary skul penah try gak weigt gain nie. 1 family melantak. nak2 perisa coklat. mmg sedap r kan. but resultnyer, still mcm tu. then skg sudah berusia 21 tahun. berat badan adalah 40kg. sekian, terima kasih laporan dari saya.heh.

    ReplyDelete
  55. penah mnum gain eight...bukn weight gain appeton k...n naik 5kg,then pas bhenti minum,berat turun blik...huh..

    if dapat pnyelesaiiannye,gtau kay..
    i pon amat memerlukan penambahan berat bdn...iskh22 ^_^

    ReplyDelete
  56. erm,i got d same issue..i pon nak gain weight but metabolism tinggi..i pon sme tinggi ngn u,berat 48 je..mkn xhengat ok!tp bdan skeping je..me oso a part time model,mmgla org ckp for this line it is so ok to maintain being lanky,skinny..tp i rase i need to gain some muscles la..
    once,i read sumwhere if nk tmbh berat try to take banana n milk daily before breakfast.idk it works or not,tapi jom try..hehe

    if u got tips n it works on u,do share k?
    XOXO~

    ReplyDelete
  57. babe, appeton doesn't works. My brother pernah try almost a year, but still no changes. But i don't know lah if this have anything todo with someone's internal environment ke apa. but it doesn't works :/

    ReplyDelete
  58. TIDAK!!!!I've tried..bazir jer..after one month naik satu kg..pastu fluctuate balik...haih..skang dah naik tampa ambik pape..when u're happy...ur body will too..

    ReplyDelete
  59. on your right bar (under tips bermanja), tips no. 5 - Cara Menilai Kawan Sejati bila klik not found. hmm...

    ReplyDelete
  60. Hey.. read this. It may helps - http://kevinzahri.com/blog/2009/05/24/10-tips-for-weight-gain/

    ReplyDelete
  61. Read this. It may helps - http://kevinzahri.com/blog/?s=weight+gain

    ReplyDelete
  62. hmmmm i've never try any of the weight gain products simply because i don't believe in any fast-track lane to achieve an outcome. takde side effects ke? risau sikit la. hehehe.

    i'm trying to gain weight jugak and so far, tak naik-naik pun! orang always ckp mkn banyak, but the thing u need to remember is NOT to makan banyak kali. because then u'll increase ur metabolism rate and that will burn your calories faster = tak gain weight pun lah! drinking milk is good; gained weight sbb "berat tulang". which is kinda beneficial sbb underweight people are more prone to get osteoporosis compared to others.

    **hugs**

    ReplyDelete
  63. appleton tu bagi increase appetite kan? U ni jenis makan byk ke tak? kalau jenis makan banyak tapi badan tak naik2 jugak (jelesnye sayaa!) maybe tak berkesan kot appeton tuh.

    Intead, try taking protein shakes together with regular meals. Macam herbalife tu. sedap pun sedap. Healthier because u take more protein means more muscle mass instead of gaining more fat layer. Nanti menggelebeh pulak hehe.

    Just my two cents :)

    ReplyDelete
  64. adek i penah makan benda tuh.
    ewww~
    iklan mcm nk hebat tp x jadek pon. keding jerk adek i tuh.

    u nak gain weight ek.
    u kna exercise lebiy r.
    eh bkn org nk kurus jerk kna exercise.

    sbb nk bagi otot u terbina.
    cheewahh~
    try r.

    ReplyDelete
  65. from what i've heard Appleton weight gain x berkesan la...nasib dah dgr dr org. igt nak try gak, but mostly comment negative.

    and if rumah u gune beras herba ponni, u try la tuka. masak beras biase je untuk u, yg ade kanji.haha
    I makan nasi beras tu banyak gila sehari pon badan tak naik

    Ade petua, makan lah kentang at least 2 biji everyday. be it rebus ke goreng ke, sure naik :) tp xpnah buat...tak mampu rase, mcm nak muntah je.haha

    ReplyDelete
  66. pernah minum dulu..tapi tak tambah berat pun..orang kata dah kahwin naik badan..tak naikm juga..dah beranak satu..makin turun adala..huhu

    ReplyDelete
  67. wow.. i nk ilang berat ni.. bluetooth my fat to u la...ble? :P

    ReplyDelete
  68. people..
    herbalife2~~
    haha

    naik boleh,turun pn boleh..
    =)

    ReplyDelete
  69. try GnC, boy saye gune nmpk ok gk.

    ReplyDelete
  70. my x bf penah try wieght gain... resultnye... dia tetap keding sampai sekarang.. i think it depends on ur metabolisme jugak.. or how ur body works... i was once underweight... 46kg with 165cm height... then naik skt2.. pastu dok umah sewa masa study.. masa nak grad i weigh 56... after 1 1/2 months turun till 52... then start keje... 2004 start keje dgn berat 52... now 2009, i weigh 72kg... see... bnyk naik tu... 20 kg divided by 5 years = 4kg per month... wahahaha... u are searching for weight gain... i'm searching for weight loss... huhuhu.. resepi naik i... makan dgn berleluasa pada lewat malam... makan pukul 1 pagi, balik umah tido.. eat out a lot... huhuhuhu... sure naik with all the MSGs dsb... n plus, eat at all the fast food outlet you can find... jgn over sudah... kang berat yg di cari, sakit yg dtg...
    anyway GOOD LUCK Hanis...

    ReplyDelete
  71. hanis,i penah minum weight gain 2tin oke. dua tin. tapi xnaik ponnn berat i..huhuuuu sedihh..dahla mahal..

    ReplyDelete
  72. Scott Emulsion lebih efektif nak tambah selera makan compared to Appeton Weight Gain...u shud try..sbb my sister lagi keding dr u minum Appeton tak jadi. Scott Emulsion juga bagi dia berisi....all the best!

    ReplyDelete
  73. anda sgt cntik....tak weight gain pon cntik...=p

    ReplyDelete
  74. Hanis....bertuah tau dah slim gitu...tapi kalau nak naikkan berat badan try ambik setiap hari extra 500 kalori dlm pemakanan....seminggu jadi 3500 kalori extra = lebih kurang akan naik 500gm-1kg kot....tapi kekadang ur metabolisme tinggi...makan banyak mana pun body tetap menten :-D

    ReplyDelete
  75. hey. :) me a 41kg & my age is 20 this year?eheh.162cm dgn berat 41kg?ahahaha.me pernah try weight gain.sbnarnya,wight gain ni keep on minum.da habis setin tu,beli lagi,then minum lagi,then minum lg.gemuk?ada kwn me yg bertmbah berat badan and ended up,xleh turun2 lagi berat badan tu.scary ho?

    ReplyDelete
  76. i da pnh try..tp just naek 1kg jew..pas2 trun blk..trus stop sbb rse cm effect kat dri..I jd lemah jew.. tp i lg kurus dr u tw!! only 44kg..

    ReplyDelete
  77. salam..sy azya...sy pn cam awk gak tertanya2 btl ke weight gain tu menjadi?...dari umr 16 taun..sampai ar sekarg umr 21 br sy mampu beli...ni semua dcoz terlalu mhl...yesterday..sy beli 3 tin appeton weight gain...harganya rm299.70...so expensive...but i want try...hehehe...

    pendapat saya...
    appeton weight gain ni menjadi kalo di amalkn betul2..
    1 tin juz untuk 1 mggu shj...try beli 4 tin untk 1bulan
    next month cuba timbang berat badan tersebut naek ke x?i rsa naek...
    yg i beli ni..i xminum ag coz bulan pose tkot xmenjd...
    nati pas raya i nk minum btol2 ar...i malu org ckp i kurus kering...nk bergaya pn xlawa...i nekad i akan teruskn minum appeton weight gain...i xkisah duit i abis...asalkn i berani cuba pe yg i nak...kalo awk rase awk pn nk terbaek untk awk...cuba dlu...xsalah...xberdosa.juz duit je la abis...duit kn leh cri...kalo mkn setakat setin dua,mane nk jd...

    ReplyDelete
  78. DOES APPETON WEIGHT GAIN WORK NOT DOES APPETON WEIGHT GAIN WORKS...

    ni mesti belajar kat uitm ni...

    ReplyDelete
  79. terlalu kurus? nak gemuk? sila ke maugemuk.com :)

    ReplyDelete
  80. eh,korg yg x menjadi ni exercise ke x???????????

    ReplyDelete
  81. Salam 1 malaysia…disebabkan terdapat terlalu ramai yang bertanyakan tentang dimanakah hendak membeli
    Produk gemuk Ban Kah Chai Ginseng Plus Zheng Fei Capsule jadi saya terdetik untuk membantu kamu semua membeli produk ini dengan cara saya membeli di kedai ubat cina berhampiran rumah saya dan poskan kepada kamu semua (jika masih ada yang tidak tahu nak beli kat mana).Bayaran pos ditanggung kamu Cuma upah sahaja saya rm3 (minyak motor+masa+nak ke pejabat pos+ nak membalut)

    Rujuk link dibawah,untuk rates penghantaran dan track & trace penghantaran pos laju

    www.pos.com.my/pos/appl/fast_mail_rate.asp
    www.pos.com.my/pos/appl/service/sub_poslaju.asp

    1 kotak (50 biji) saya beli hari tu di kedai ubat cina RM 21.90 (tak termasuk kos penghantaran)
    Contoh: beli 1 kotak-penghantaran semenanjung Malaysia ( RM 21.90+RM 4.50 (penghantaran)+RM3 (upah)= RM 29.40)

    nanti mesejkan nama + alamat +jumlah order ke 019-9551296 (syed)- (nanti saya reply nombor bank untuk bayaran)
    produk halal.insyaallah…rezeki dari allah

    ReplyDelete
  82. Salam 1 malaysia…disebabkan terdapat terlalu ramai yang bertanyakan tentang dimanakah hendak membeli
    Produk gemuk Ban Kah Chai Ginseng Plus Zheng Fei Capsule jadi saya terdetik untuk membantu kamu semua membeli produk ini dengan cara saya membeli di kedai ubat cina berhampiran rumah saya dan poskan kepada kamu semua (jika masih ada yang tidak tahu nak beli kat mana).Bayaran pos ditanggung kamu Cuma upah sahaja saya rm3 (minyak motor+masa+nak ke pejabat pos+ nak membalut)

    Rujuk link dibawah,untuk rates penghantaran dan track & trace penghantaran pos laju

    www.pos.com.my/pos/appl/fast_mail_rate.asp
    www.pos.com.my/pos/appl/service/sub_poslaju.asp

    1 kotak (50 biji) saya beli hari tu di kedai ubat cina RM 21.90 (tak termasuk kos penghantaran)
    Contoh: beli 1 kotak-penghantaran semenanjung Malaysia ( RM 21.90+RM 4.50 (penghantaran)+RM3 (upah)= RM 29.40)

    nanti mesejkan nama + alamat +jumlah order ke 019-9551296 (syed)- (nanti saya reply nombor bank untuk bayaran)
    produk halal.insyaallah…rezeki dari allah

    ReplyDelete
  83. SALAM.. BADAN MANUSIA ADA TAHAP METABOLISMA MASING2. ADA YG MINUM SUSU WEIGHT GAIN MENJADI. DAN ADA YG TAK.. SO, SAPE YG PERNAH MINUM TU DIA ADA RASA BERPELUH. ITU TANDANYA TINDAK BALAS WG DGN BADANNYA .

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!