Thursday, November 5, 2009

No Compromise!

Baiklah, mungkin entri ini akan sedikit panjang. Sebab I teruja nak mengomel pengalaman buat kerepek (perasa kegemaran Original dan Hot&Spicy!) yang memang tak compromise quality (terel seh). Tapi! Anda, anda dan anda kena juga baca satu persatu butir dengan teliti. Kalau nak tambah duit poket sebanyak Rm5000.


Macam saya kenal mamat senyum jahat itu. Tapi di mana ya? Bahah. Okay serious. Ini ialah websitenya, http://www.misterpotato.com.my/ . Jangan ingat website comel lote, game dia tak challenging okay. Stress habis nak habiskan level 1 tadi T_T Dah lah ada 8 level T________T


Level jari terseliuh kalau gelabah, level satu.



Setiap kali menang level akan keluar 3 orang ini untuk nyanyi hahahaha they made it all worth it doh.


Bila tak menang pula, siap sedia untuk seram tengok mamat ini rendah-rendahkan kita. Ish dia ni suka tau berlakon buat I cuak selalu. Kalau tak terel memang siap ah kena loser loser dengan dia nih. Fuh memakan keyakinan diri.



Baiklah untuk cepat menang, korang kena pergi virtual tour kat kilang dia, nak dapatkan fakta-fakta untuk jawab soalan. Masa ini lah baru korang tahu betapa Mr.Potato buat chips dia dengan penuh displin dan kualiti. Fakta yang korang perlu hafal sekarang (omg cepat hafal I bagi cheat nih) Pack size for Potato Crisps is 160g, for Potato Chips 75g. Buat kerepek itu guna 100% quality imported potatoes from the best, and healthiest Atlantic, Dakota Pearl and Hermes Potatoes. Suhu masak ialah 185°C. Every chip has to be tasty, crunchy and nice…..NO COMPROMISE! Wacheh. Cakap terima kasih sekarang.



YES! My favourite level, level 7! Kena key in notes (ceh notes) ikut cara dia gelak. Terasa macam main piano. Piano Toshiba warna merah haha.

Okay kalau sehebat I dan melepasi semua level, bolehlah bersama dengan Mr.Potato wannabe yang lain dengan mengupload gambar anda menyerupai Mr.Potato. Ingat! Rm5000! Rm5000!

Belum ada idea nak bergambar macam mana lagi. Tapi takpe, website ini save profile anda, boleh upload later. So kalau asyik kalah pun boleh datang balik lepas makan tengahari dan cuba lagi (-_-“).

Dah compete nanti jangan lupa suruh seisi keturunan anda vote! Final event, Mr Potato Fiesta akan diadakan di Mist Club Bangsar yeah dan kita lihat siapa yang menang. Tempat kedua RM3000. Dan Ketiga Rm2000.


Tambahan!


http://www.nuffnang.com.my/blog/2009/11/02/mister-potato-fiesta-2009/
Anda juga boleh join event itu dan menang RM5000 untuk blog entri terbaik tentang pertandingan ini! Jeng3.


Blog tentang pertandingan ini. Nyatakan kenapa anda takkan compromise dengan kualiti potato chips anda. Hantarkan email mengandungi nama penuh, I/C number, dan link kepada entri tersebut kepada misterpotato@nuffnang.com.


Blog entri terbaik dapat RM5000, kedua terbaik dapat RM3000, dan ketiga terbaik dapat RM1000.



21 comments:

  1. Fuhh rajin tul ngan misterpotato.
    http://bit.ly/1BF8fw

    ReplyDelete
  2. waa cantik ah. terisi la masa gua cani. -round2-

    ReplyDelete
  3. Hahaha, comel je si mamat tue dengan misai nyeee

    ReplyDelete
  4. Sekali lawan kalah daaarrr.. hahahaa

    ReplyDelete
  5. nk test r...mr patato

    anyway i love ur blog..dpt pon dri member aku...so aku terjah r...
    lets share our story...

    come visit my blog....wow ramainye ur follower..patut pemes...

    ReplyDelete
  6. mesti perasaan dikatakan loser tu sama macam kalau main game Hell Kitchen kan? benci betul muka Chef Ramsay kalau dia dh start mengutuk.

    ReplyDelete
  7. come visit my blog

    http://daniel-syaf7788.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. akan cuba...dah bagi tips lagi, wajib cuba...hahaha

    ReplyDelete
  9. hye salam jengah..nice blog...kite tkr link k..

    ReplyDelete
  10. hye salam jengah..nice blog...kite tkr link k..

    ReplyDelete
  11. Hanis tengok ni contest Nuffnang boleh menang notebook DELL cun cun wohh

    http://www.nuffnang.com.my/dellinspiron13/

    cepat cepat!

    ReplyDelete
  12. Salam,cr elegant wear,kebaya,blouse dll?Jemput ke http://www.widurisha.blogspot.com TQ

    ReplyDelete
  13. mcm bes aje game tu..hoho.. sok la try.kuikuikui

    ReplyDelete
  14. hanis...i got blogspot already. hehe...come2 visit my blog :')

    ReplyDelete
  15. saya dah cube.. memang fun giler...
    thank sebab berkongsi.. :)

    ReplyDelete
  16. aik, tgh exam pun leh main game ke?budak neh mmg nak kena babab nehhh..

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!