Sunday, November 1, 2009

Quick update on Gala Dinner PanPacific

Rushed to PJ then Lot10 and PV after morning class in Johore for meetings and fitting sessions equals to muka selekeh maid.



Recently (just before the Singapore trip), as seen above, I've lost 3kgs. Which is unfortunate because I went one size smaller from S to XS. Clothes off the runways are usually slightly bigger for me, so it was difficult to find the right fit, unless I am in Paris (local models have bigger built than the ones in Europe heh). So in the end byebye fitting sessions, I wore something from my own collection by Edmunser which I really love because it looks like something from the previous era ke apa haha.



That's the dress. A simple and comfy dress that fits me perfectly. Perhaps too simple for the event sebab semua dressed up macam gah gila tsk T_T Love it nevertheless :') DAH LAH THE NIGHT BEFORE NICHOLAS BARU BERITAHU TAKDE COLOUR CODE. PENAT AKU CARI BAJU PUTIH. Nasib baik Nicholas nih kesayangan I. Kalau tak dah mengamuk dah.



So the category I was in, Best Celebrity Blog, won by Joanne Peh a famous Singaporean actress. The perfect definition of celebrity. Ramai kata cuba lagi next year? Tapi saya bukan celebrity to begin with. Hmm. Nak try best food blog pulak lah *tangkap gambar mee instant.



I love meeting new people! That's Arissa and Dawn from Singapore. The admin of Monoxious!


Also got the chance to meet these wonderful bloggers
Dira from Sunwywinkist, she's an angel, The Famous Red Mummy, The Babe from Nicolekiss, Nicole herself,Cute Cute Iza and sis, and Funny Peej!. More pictures at their blog! Mine is just a quick update sambil-sambil berbbm dan flip buku marketing bahah!



Finalist on stage baby! I was'nt ready (-_-") Oh congrats to all ze winners!




I stole this from Dawn's Facebook.




She captioned this picture as "The Best Tablemate One Could Ask For". Awww the feeling is mutual babe! Sama kepala, boleh headbanging sama-sama tsk :')





Thanks Nuffnang and everyone for the wonderful night, goodbye and behave well :) Oh sekejap. Saya dah gained weight balik sebab semua marah "Why turun berat badan itu kitorang yang nak, cis engkau", so terpaksa gain dan duduk diam-diam makan ayam. Baru perasan senang naik dan senang turun rupanya berat badan saya. YES LEPAS BERANAK AKAN GEMUK SO CUTE! *Harapan.

27 comments:

  1. hanis tetap kelihatan cantik evan berat badan turun
    :)

    ReplyDelete
  2. Banyaknya gambarrrrr. Nampak cam best sangat je Hanis.

    (Uh..SPSS ni memeningkan. I'm give up nak buat.)

    ReplyDelete
  3. Sibuk2 nak exam pun sempat lagi ye.. CTU tu bila ye.. lupe la.. good luck 4 yr final exam.. be the best, forget Allah not..

    ReplyDelete
  4. hoho...looks like ur ustaz dah sound suruh study (^^,)
    neway, dengkinya sng trn n naik berat bdn...
    idaman semua kaum prempuan ni

    neway, good luck with ur final
    i pun nak final exam jugak (-_-")

    ReplyDelete
  5. baik Ustaz terima kasih *akur dan off laptop T_T

    ReplyDelete
  6. baju tu simple tp gorjes! elok simple drpd yang gah2 meriah tu macam sakit mata menengoknye hahahaha *peace*

    ReplyDelete
  7. ahhh~ our beautiful beautiful tablemate~!! It was so nice meeting you. I'm glad for awesome camwhoring pics in the toilet.

    Keep in touch!

    Arissa (monoxious.com)

    ReplyDelete
  8. sebab tu saya suka begambar dekat dlm jamban. mesti hanis pun rasa mcm tu.

    ReplyDelete
  9. hahahahah.
    betol.
    'itu kitorg yg nak,cis engkau!'
    hahahahaha.

    ReplyDelete
  10. aduh cik adik...mane ade angel nye.
    kamu tuh yg cun mcm angel trun dr langit =)

    its very nice to meet u dik hanis.
    check it out my blog for more of our pict bebeh!!!
    wpun lambat update.hahaha~

    ReplyDelete
  11. ok aku akui boleh gila kalau x baca blog u. U guna bomoh ape ni hahaha

    ReplyDelete
  12. bukan nk cakap apalah... macam...macam u yang patut menang..tapi takpalah. u memang dh menang di hati semua fans u..and your blog as well.

    p/s: bercakap sebab baru pulang dari blog geng u yang menang kategori u dicalonkan. hmm

    ReplyDelete
  13. Wah! Ustaz Nawawi.
    Dulu penasihat MPP kitorang ni

    ReplyDelete
  14. Semoga cepat gemuk kak Hanis Zalikha :)

    eh,nak tips cepat gemuk tak? makan ayam je tak jalan.hehe~~

    ReplyDelete
  15. You look awesome in the white dress la babe!
    haha spot the pic of you & i in my blog yah! :D

    ReplyDelete
  16. u prasan u ni cantik sgt ke?? mesti bajet ada flawless skin ni

    ReplyDelete
  17. kak hanis camne bole kurus ni...
    ade tips k x?

    ReplyDelete
  18. kak hanis camne bole kurus ni...
    ade tips k x?

    ReplyDelete
  19. Well a celebrity blogger doesnt mean a celebrity that is a blogger but a blogger that has become a celebrity beacuse of theier many followers and heavy traffick on thier blog site.

    ReplyDelete
  20. 3kg??
    is that a persnal record?

    ReplyDelete
  21. Adorable.. U still look good after lost few kgs.. keep it up..

    Luvs,
    Farenova

    farenova.blogspot.com

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!