Wednesday, December 15, 2010

Aksi James Blunt

:')

199 comments:

  1. kelaka er die niyh..
    haha XD
    but,this video is just
    nice,Creative !

    ReplyDelete
  2. sweet gila kot!!! arghhhh AH buat la kat saya 1...wakakakakakaka

    ReplyDelete
  3. aiyoh hanis.

    die sweetlah.trus karies gigi tgk vid tu.hah.

    tp np wat smiley nangis?

    oh,btw,ni 1st time drop cment..hehe..

    ReplyDelete
  4. Masa kat tangga angkat-angkat kening so cute!

    ReplyDelete
  5. manis macam gula :)

    bagilah dia laluan jadi peminat no 1 :)

    ReplyDelete
  6. I LOVE YOU TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

    ReplyDelete
  7. HNSZLKHA!!!

    He is sooo into u. stalker yg terhebat ni.. heheheheh..

    ReplyDelete
  8. eh, kalo bf saya wat cm nie, adusss cair mcm airrr.. :P

    ReplyDelete
  9. Hanis. He reminds me of that dude kat youtube davedays ke apa tah, yang he did all that video of Miley Cyrus ngan that Mily cardboard version. And yang bestnya, in the end Disney made it happen, and they actually met and did a video together. Gila best.

    I'm looking forward to that day when you guys actually meet and you're in that video too!

    p/s: I can't find any reason for anyone to hate you other than jealousy.

    ReplyDelete
  10. haha kat tangga tu dia memalu la konon tgh bertentang mata dgn hnszlkh..haha comey kan... we love u hanis!!

    ReplyDelete
  11. kacak dan hebak video ni..kikikiki...

    ReplyDelete
  12. ooohhhh. so sweet kan hnszlkh.
    ah pun sweet.
    :)

    ReplyDelete
  13. oh sangat manis. you're one lucky girl hanis. ^__^

    ReplyDelete
  14. mesti seronok orang tu, dapat PEMINAT camni..:)

    ReplyDelete
  15. dia sangat romantik... dan sangat sweet...kn?

    ReplyDelete
  16. it was so cute !!!! happy for u n pluss yeahhh love is in the air !!

    ReplyDelete
  17. So switttt .. beruntung Hanis ada yg syg smpai camni.

    ReplyDelete
  18. gila sweet..
    kalo suruh pakwe aku wat video cm gini..mampus dia xnak..
    respect r mamat ni.
    hanis tunggu ape lagi..
    hehehe

    ReplyDelete
  19. Thanks Kak Anna, sangat motivational itu p/s.

    And Ana Mardia, that's right! Konon bertentang mata itu kelakar.

    ReplyDelete
  20. OMG sweetnyer. owh and i lovee you. ahhaha

    ReplyDelete
  21. Bestnya Hanis....
    So skang ada tanggungjawab lebey berat...sebab ramai orang yang sayangkan kamu....

    ReplyDelete
  22. wah~~~ adakah ini cara mengorat remaja zaman sekarang? hehehe sweet~ bertuah Hanis ada Kipas Susah Mati macam ni. hehehe

    ReplyDelete
  23. video ni cool :D yeaaah!we love you kak hanis !! :)

    ReplyDelete
  24. hahaha....suit gila lah ni......

    ReplyDelete
  25. siriyesssssssssssssssssssssssss















    siriyesssssssssssssssssssssssssss















    nanges :')



    tumpang terharu...



















    ohhhhhhhhhh! beliau sangat sweet ^___^

    ReplyDelete
  26. bila lak hanis nak buat video utk dia? ^-*

    ReplyDelete
  27. dah banyak kan dia buat hanis punya vidiyo. agaknya kalau dia betul dapat jumpe hanis, dia tersipu2 malu ke? ahak. tak dapat bayangkan la.. dan scene dia buat aksi james blunt tu agak2 kalau mak dia tengah tengok kat tepi agaknya mak dia cakap " apa saja la anak aku buat ni?.tebiat ke apa?"

    ReplyDelete
  28. Hanisss !
    Cepatlah jumpe AH.
    Kesian die tunggu lame dah tu.
    HUHU :DD

    ReplyDelete
  29. suwitnyerrr die.
    cute btl die buat mcm tu,hehe.

    ehemm...hanis bile nk ketemu die..hikhikhik ;) ;p

    ReplyDelete
  30. Awwwww!!!! shweeeeeeeetnye!!! :))

    ReplyDelete
  31. OMG OMG oh menarik giler..!!and sweet and cool vid..

    ReplyDelete
  32. wahhhhhhhhhh!!!! giler best video ni. cute sangat. mmg peminat setia Hns Zlkh. Masa kat tangga tu mmg cute sangat. last pun best. cayalah AH

    ReplyDelete
  33. rmai tul minat dkt ko kan hanis.. :)

    aku pun!

    hehe.. :)

    ReplyDelete
  34. serius bai, mamat nih memang terbaiklah...salut

    ReplyDelete
  35. again????...after videyo 3gp *tak ingt tajuk*...haha

    ReplyDelete
  36. sempoi abes lah...mesti ramai yg jeles dgn org ni..kikiki~ =P

    ReplyDelete
  37. SPEECHLESS!!

    sanggup giler mamat nih buat cenggitu!tabik spring la!!

    ReplyDelete
  38. hnzlkha..!!! sangatlah touching..nak nangis nie..uhuk..sempoi gler mamat tu but he's romantic..beshh dpt bf camtu kan...ahaks!!~~~

    ReplyDelete
  39. kipas-susah-mati ni!
    terharu gile lah!!

    ehem-ehem~
    hihihi

    ReplyDelete
  40. hanis,apa perasaan you bila tgk video ni?? cair tak?? hehe...xoxo..:)

    ReplyDelete
  41. wow terharu...terbaik..mamat ni comel...

    ReplyDelete
  42. awwwh sweet gila ! yeaah part mata tu paling tk tahan, muka control je :p tk terkejut kalau lepasni dia ada surprise lagi gempak untuk keknis :D

    ReplyDelete
  43. ya Allah. hanis, u`re so lucky! i really wish my hubby can learn to be as sweet as him! u 2 should meet.

    ReplyDelete
  44. tumpang terharu....bestnyer HNS!:)

    gudlark dear:)

    ReplyDelete
  45. hhhmmm... kok kosong wae!!?
    bace komen2 org jela.
    (ofc blocked video. kawus!!)
    kerjho! kerjho!

    ReplyDelete
  46. hahahaha mesti hanis terharu gila kan huhuhuhu...

    you deserve such devoted fan :)

    ReplyDelete
  47. yeay.. so in love dengan hanis ni. caya la itu bro.

    ReplyDelete
  48. ahha...suke video ni.kreatif giler!! thumbs up! =)

    ReplyDelete
  49. kenapa lelaki ni sangat sweet? :)

    ReplyDelete
  50. haha, kelaka dan sweet it is.
    ;)

    ReplyDelete
  51. wow ada org lg minat anis zalikha dari aku...jeles2

    ReplyDelete
  52. AH... AH...
    Sungguh determined :D

    ReplyDelete
  53. kahkah brader ni mmg sweet ah.
    sempoi abes nih ;)

    ReplyDelete
  54. haha..nice kot..pendedahan yang menakjubkan..in fact u r funny..=D

    ReplyDelete
  55. haha nice kot..pendedahan yang berani..in fact..you r funny =D

    ReplyDelete
  56. Lelaki paling gentlemen kat Malaysia kot!

    *nasib baik aku kat Jepun*

    ReplyDelete
  57. kenape tetibe ade makcik trun tangge XD

    sweet. ^^

    ReplyDelete
  58. part dia bukak kasut tu anty dh awal2 larik...so romantic wakaka. i luv u 2 hanis

    ReplyDelete
  59. gila babi..sampai mcm ni sekali!

    ReplyDelete
  60. so sweet vid nie...untung nya kamu HNS ZLKH...apa kata kamu buat a small event utk your fans out there then jgn lupe jemput AH skali..huhuhu

    ReplyDelete
  61. sangat kreatif mamat ni..mmg dia BIG FAN kamu HZ..

    ReplyDelete
  62. this is his 3rd vid kan?? ohmy..sweet giler!!

    ReplyDelete
  63. hanis,,dy suke gila kat u,,
    bg dy peluang jmp u!

    ReplyDelete
  64. sweet....he's just sweet la kak hanis :)

    ReplyDelete
  65. hahaha. sgt comel. i love u hanis zalikha :)

    ReplyDelete
  66. alah....suka kat hanis cakap je la. xyah nak berselindung di sebalik no.1 fans. hahahaha....

    ReplyDelete
  67. sweeeeeeeetttttttttt!
    AH ni muka dia macam nas-t yang berlakon series KAMI tuh.
    comel je!

    ReplyDelete
  68. Tak kelip2 mata.Hahaha. Nice! Lucu jugak =)

    ReplyDelete
  69. phewiiitt! comel. Super duper best video AH and of course u, HNSZLKH.

    ReplyDelete
  70. Jeles seyh~
    hahaha..if my fiancee buat macam ni haruslah i pon ikut terjun sama.
    Hanis silalah jumpa dia dan buat video sama2 =)

    ReplyDelete
  71. sweet gilee . suka sngt-sngt.
    ^_^ ngeee~

    ReplyDelete
  72. sweet gilee . suka sngt-sngt.
    ^_^ ngeee~

    ReplyDelete
  73. wah.. he so sweet. serius rasa nak replay lagi. btw, i love you hanis!

    ReplyDelete
  74. wow.....

    sure xtkata kan.. ^_______^

    ReplyDelete
  75. mai gad, sweetnya AH tuh! bertuah Hansi ada fan yg wat vc cam ni. huuuu~

    ReplyDelete
  76. Hanis, this guy is very sweet..one day if korang meet make sure buat video ..anyway dia memang ikhlas..can see that...

    ReplyDelete
  77. hahaha...
    sweet giler!!!..
    c0ol jer si AH nih...
    ♥ HNSZLKH..XD

    ReplyDelete
  78. haha. he so funny. u should date him hanis!kasi change la..

    ReplyDelete
  79. he is soooooo in love with you hanis....chweeetttt sangat!

    ReplyDelete
  80. BRADER NI SGT GENTLEMAN OKAY.
    GIGIT JARILAH KALAU DIA DPT KEKNIS NI ;)

    ReplyDelete
  81. BRADER NI SGT GENTLEMAN OKAY.
    GIGIT JARILAH KALAU DIA DPT KEKNIS NI ;)

    ReplyDelete
  82. waaaaaaaaaaaaaa...
    best!!....
    saya baru ja follow blog nih
    tapi bila tgok penulisan dan semuanya mmg best!!
    semoga HZ trus update benda best2!! :)

    ReplyDelete
  83. hahaha kelakar la mamat ni!
    cis! sakit perut aku gelak.

    ReplyDelete
  84. woaa.. terharu kalau org buat camtu kat yuyu ^^

    tahniah GPA tinggi :)

    ReplyDelete
  85. Hey, it's a very coooooooooooooooooool video! nice one!
    two thumbs up for Azmi..err..forgot the full name already huhu

    ReplyDelete
  86. Amboih dia, peminat tegar tu! Well, orang yang dia minat tu pun layak untuk diminati ramai. ;)

    ReplyDelete
  87. NICE lah. HZ dah jumpa dia belom? kesian diaaaaa.

    ReplyDelete
  88. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  89. Hanis,

    Ajaklah dia datang rumah jumpa ngan parents u... (cadangan semata2)...

    ReplyDelete
  90. sis,
    im waiting when u guys nk jumpa and buat vid same2.
    cant wait !
    huhu.

    ReplyDelete
  91. cool larh mamat ni.hha
    berani admit perasaan dia.=D

    ReplyDelete
  92. YA ALLAH, sangat lah sweet
    tapi betullah, we love u hnszlkh!!

    ReplyDelete
  93. serius sempoi,cool n ala2 romantik..
    we love u hanis..

    ReplyDelete
  94. Inilah yang dinamakan cinta.Bila fikir balik, belum kenal , dah boleh jatuh cinta.pelikkan dunia ni....cinta gila

    ReplyDelete
  95. wahhh hahaha kreatif tul peminat no 1 HZ ni. clap clap clappppp!!! hehe

    ReplyDelete
  96. cool.ahaha..hanis macam dah ada bunga2 je dlm hati..=P

    ReplyDelete
  97. bro.lu smart la bro.gua respect.haha

    ReplyDelete
  98. sempoii...mmg tabik spring la ngan brader ni...

    ReplyDelete
  99. that guy so sweeeeet!

    hanis..congrats for ur result!gempak la..kalau course engineering sure dah kira mmg hebat,tere laa..
    anyway..amik course ape ek?

    ReplyDelete
  100. Girls yang komen kat sini dah tok sah berangan nak dapat laki
    boleh buat video macam ni.

    Ini je last yang tinggal.

    :P

    ReplyDelete
  101. erk...tetiba je rasa dia cam psycho..but sweet! hehehe

    ReplyDelete
  102. replay byk kali..sgt teramat best..;)
    bila laa ade manusia nk wat gini tuk sy..

    ReplyDelete
  103. aduhh klaka gila AH ni poyo terjun.. tak de laut kemana2 la die terjunn.. hahaha.. AH AH.. HAHAHAHHA... hem heemm

    ReplyDelete
  104. dah takde siapa hairan, dah kerepot, dah tua ganyut, bolehlah cerita kat cucu..

    "dulu nenek masa muda-mudi bajet hot, ramai orang cari nenek kat Google"

    pastu leh tambah lagi...

    "dulu nenek masa muda-mudi ader fans club, tak caye tgk youtube" taip "HNSZLKH"

    ReplyDelete
  105. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  106. dia ni xpenah2 putus asa kan... =)
    suka sgt dia kat u...

    ReplyDelete
  107. Hanis Zalikha is the best!! woo hooo
    ;D

    ReplyDelete
  108. whoa!!sweet....^_^
    winkwink....
    we love u hnszlkh

    ReplyDelete
  109. korang ada nampak handphone aku x? aku carik dari tadi tak jumpa2.. hurm...

    ReplyDelete
  110. woahh,

    every step he made penuh dengan maksud !

    cayalah kak HNSZLKH and AH.

    p.s Kalau being a HNSZLKH fans is a kind of sukan olympic ke ape keh, surely AH dapat gold medal.

    PEACE. (:

    ReplyDelete
  111. wahh...
    kreatifnyee..
    hanis.. u r 1 lucky girl!

    ReplyDelete
  112. sweet tapi macam agak scary je fanatic die? :P

    ReplyDelete
  113. bagus la. Lantik dia jadi pengerusi "hanis zaLikha fan cLub" ar. Haha.

    ReplyDelete
  114. wahh..thatz nice..=)

    ley msk dlm my novel ni..wink wink wink..

    ReplyDelete
  115. oh mooooooooooo sweetttttttttttttttt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  116. style jugak video nih~ hahha... tp kantoi ar..si dia ni x pkai stoking~ hihik 'p

    ReplyDelete
  117. sonok nya ade fan..SJ ade fan laptop je..huhu

    ReplyDelete
  118. comey gler kot...

    nak jugak!! hehe..

    tahniah hanis, for ur result..google top 10..kalah ct..hehe

    ReplyDelete
  119. hahaha mmg bangga....
    gempak sehhh...

    ReplyDelete
  120. hanis malu-malu kucing pulak..
    setia nya lelaki macam tu! sungguh terharuuu...

    ReplyDelete
  121. Kak Hanis!!!it's ssssooooooooo lovely dear!walllaaa lah!see this link..your issue was brought in here too..hee~love u!

    http://sachiasukaii.blogspot.com/2010/12/entry-macam-macam.html

    ReplyDelete
  122. pandai la die ni wat vdeo..poyo?mmg pon..hahaha!

    ReplyDelete
  123. sampai begitu sekali? hemm tak heran peminat hard core :)

    ReplyDelete
  124. Aziz Hazmi is a nice person.
    seriously!
    die sangat appreciate fans nya! :)
    & dia merupakan lelaki yang hebat!
    salute him

    ReplyDelete
  125. kak hanis. kuar lahh date dgn AH.
    mst sweet. <3

    ReplyDelete
  126. haha seumur hidup tak pna jumpe org yg sweet tahap dewa cmni. kaka hanis untung ade stalker terhebat cmnih (:
    terharu jua.
    ya, takde sbb org nak benci you.

    ReplyDelete
  127. 2 thumbs up! kalo ada seploh mmg nk bg seploh.. :P

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!