Saturday, January 1, 2011

Beli Handphone Dapat Diskaun

Tahun baru selalunya kalau mengada, semua nak serba baru. Handphone pun tak terkecuali walaupun baru beli 4-5bulan ke apa. Padahal baru sompek sikit or lagging sikit, terus rasa nak tukar menjelang letupan mercun kat KLCC. Bukan gedik, cuma semangat tahun baru.



Jadi siapakah yang tampil nak bagi diskaun untuk beli phone bagi memulakan 2011 anda? Pastilah Celcom. Tapi sabar jelah yang tak guna prepaid Celcom, sebab siapa guna Xpax U.O.X atau S.O.X je boleh dapat kumpul token untuk enjoy discount bahah.




Jadi dah tahu nak beli phone apa untuk tahun baru?




BlackBerry Torch 9800 ?


BlackBerry Bold 9780 or BlackBerry Bold 9700 ?




BlackBerry Curve 9300 or Blackberry Curve 8520 ?




Samsung Galaxy ?


LG Optimus 7 or LG Optimus One ?


Nokia C7 or Nokia C3 ?







Sony Ericsson SE X8 ?




Jadi tujulah Xpax Sale dan usha guna mata kepala sendiri k. Kalau memang dah lama bersama Celcom and nak check token korang boleh sign up Online Customer Service.






Kalau guna prepaid ini jadual dia. RM10 top up dapat satu token k.








Kalau guna broadband ini pula jadual dia.Setiap RM10 usage dapat satu token k.



Oh jadi loyal Celcom customer pun dapat token ikut berapa lama dah guna Celcom. Cekidaud yaw yaw yaw. Thinking of having a brand new phone for a brand new year? Happy shopping then! XOXO.


94 comments:

  1. hanis memang patut jadi model iklan. sure ramai orang beli hanphone tuh ohh.

    ReplyDelete
  2. grrrr!~ tergoda nya dengan handphone best best semua tu.. nak beli, mak haramkan beli pulak :(

    hmmm...

    ReplyDelete
  3. memang best2 hp baru tu....hehehe

    ReplyDelete
  4. wahhhhH!!!
    bestnya...saya mmg pengguna celcome Upax.. nak try la...
    thanks sgt!!

    ReplyDelete
  5. nie bersemangat nak tuka hp baru nie.
    LOLS!

    ReplyDelete
  6. woooooooooo sony tetap di hati hahah lawaaaa

    ReplyDelete
  7. awak nak tukar yang mana ek? klu k lily pilih BB je.

    ReplyDelete
  8. Tahun baru memang mengada k.

    Kan, Kakak Hanis! ;)

    ReplyDelete
  9. celcom harus ambil anda jadi duta!

    ReplyDelete
  10. Tahun baru handphone baru... nak beli handphone apa ek? nokia, samsung @ sony ericsson yang ok?

    ReplyDelete
  11. wah..thanks for info cik hanis..err..lau kai line? ade token? xphm lah..yg sye taw kol je lah ahaha

    ReplyDelete
  12. Selalunya kan Kak Iz, my mother pakai BB TORCH! My daddy pakai BB BOLD 9780 hoohohohohoho

    ReplyDelete
  13. Beli Henpon dapat diskaun..
    Beli diskaun dapat apa?

    ReplyDelete
  14. Benci kat CELCOM dah langan sejak 2001, Broadband bagai.. ada outstanding bil 39.00 kena bar Call.. saya kan OKU buat masa nie nak g bayar bil..

    ReplyDelete
  15. nak tuka BB for new year! thanx kak hanis. ;D

    ReplyDelete
  16. saya pengguna celcom u-pax..bagus la celcom...tapi i-phone tak de ke?

    ReplyDelete
  17. wah .. beli jgn tak beli. hepi new year, hanis.

    ReplyDelete
  18. u ni bagi pengaruh buruk la hanis...tak pasal2 nak kena beli hp baru..hahahah

    ReplyDelete
  19. wah...menarik ni..tq!!
    hehehe..jadi model handphone ke?

    ReplyDelete
  20. selamat membeli.. i phone la senang.:) ehe

    ReplyDelete
  21. mak aii tepon..
    sume nye mantop2..
    huuuu..
    dlm mimpi jela ak nk dpt tuu..
    wahaha..

    ReplyDelete
  22. iphone4 laaaaa baru bole geng!

    ReplyDelete
  23. cne nk dpt token ke kupon tuh??? ape pon tak tau..-_-"

    ReplyDelete
  24. hi hanis.

    baru je tgk website ni smalam. jenuh jugak menelaah, token la, ape la. last2 tekan 'X' je sbb malas nk baca.

    now that hanis dh post kat sini in the simplest way... ahah, baru paham...

    tq tq.

    neway, happy new year!

    ReplyDelete
  25. Worrr tak penah tau pun ade token utk diskaun.
    Padahal dah almost 3 years pun pakai Celcom UOX ni. aigoo
    Thanks for the info kak Hanis! ^^

    ReplyDelete
  26. mcm nak tukar amek bb torch tahun ni. bb je yg practical utk jd organiser.

    ReplyDelete
  27. Keknis! Beli blackberry torch tau hehhe :D

    ReplyDelete
  28. wow. memang plak nk beli nset baru pom.tens hanis for da info. t paper roger, follow u lah. ;)

    ReplyDelete
  29. mcm best je.ase nk tuka hp baru pulak..

    ReplyDelete
  30. Hebat gaya iklan ni! :)
    Rase cam nak tukar pula fon buruk ni!

    ReplyDelete
  31. oh? eh? kalau pakai broadband saje pun boleh redeem token ke??

    ReplyDelete
  32. hanis letak phone semua yg terhangat di pasaran...kalo bleh nk bli semua tu la...hehhee

    ReplyDelete
  33. yes imma loyal celcom user since forever!:D

    ReplyDelete
  34. ehemm..hanis blanja satu boleh? huhuh...

    ReplyDelete
  35. nak sony ericsson tuh buley hanis.. blanje ler.. hehe

    ReplyDelete
  36. wah, bestnye...bnyknye diskaun...tp sygnye, sy pengguna maxis...

    ReplyDelete
  37. da reg tapi xtau nak cek toke camne. camne ye?

    ReplyDelete
  38. aiyooo..hanis, u dah jd duta produk hanphone plak ke..yaww... ^_^

    ReplyDelete
  39. Handphone yang di senaraikan tu je yang ada diskaun LOL. Seb baek best2.

    ReplyDelete
  40. kalau mcmni mmg tak dpt lah. baru brp token. sbb jarang menopup. haha.

    ReplyDelete
  41. hanis how to know how much tokens we already get? ke kira efektif dr 8/12/2010 je..kempunan la walaupon dah bertahun2 pakai uox n broadband..huhu

    ReplyDelete
  42. hi hanis, i ade wt entry psl u kt sini...jgn mare ye...
    http://niniezane2009.blogspot.com/2011/01/siapakah-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  43. Memang murah sikit la kan...tahun baru..dah potong cukai..huhu

    ReplyDelete
  44. Nak smua hp smua tuuuu


    hhihihihi


    gurau saje

    p/s : jom join sini

    http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

    jgn lupa tinggalkan komen u kt link tu ya

    komen tntang picture yg i join contest tu ya

    thanks dear

    ^_______________^

    ReplyDelete
  45. tunggu hanis jual,nanti saya beli...LOL

    ReplyDelete
  46. hanis, best tak p obersi ? saya nak ole2 salji je..heeeee

    ReplyDelete
  47. Dah beli handphone Xperia X8 :D

    ReplyDelete
  48. bc n3 ni mmg napsu nk hp baru meluap2,hehehe

    ReplyDelete
  49. waaahhh.... Sony Ericsson SE X8..!! dah lma idam hp nie.. smpai t'mimpi2 larh...

    http://mizmillyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  50. hakhak....menggoda la plak...

    ReplyDelete
  51. ala...macamane nak check token tu??try gune sms xle pun...anyone..ley tlg??saya pengguna uox since 2007

    ReplyDelete
  52. how to check d token??da try sms tp xle pun..anyone ley tlg....i pengguna uox since 2007

    ReplyDelete
  53. menarik! nak pi terjah lah. hehe

    ReplyDelete
  54. ahaha! lepas bce entry ni tros cek token! baru ada 5! berjanggut la nk tggu smpai 80 token~ sigh!

    ReplyDelete
  55. mmg cantik handphone2 tu...
    kan best kalau dpt present dr hanis...ekekeeke

    ReplyDelete
  56. wah skang memang sale celcom kaw2... memang ramai org bertukar handphone sempena tahun baru.... hehe

    ReplyDelete
  57. Nape la maxis tak buat camni gak ek

    ReplyDelete
  58. nk cerita europe lagikkk..
    nak jugakkk..
    nak jugakkkkkk....

    ekekekek!

    ReplyDelete
  59. owh kalao top 10 and above je la dpt token..rm5 x dpt..oh oh oh..thankz for d info dear..

    ReplyDelete
  60. wow..bestnya kalo dpt free..x yah diskaun dh..ngeh3x

    ReplyDelete
  61. ok. kene cek kat website celcom nih. mau kmpul token jugak! ^^

    ReplyDelete
  62. apa lg..topup bnyk2..nnt bleh bli hp murah..haha

    ReplyDelete
  63. murah gak....btw pinjam nama hanis buat entry ...

    http://hazrilhafiz.blogspot.com/2011/01/imbasan-blogger-terhangat-dan-terhebat.html

    ReplyDelete
  64. wah nmpk semua hmpr tue stylo giler!!!

    ReplyDelete
  65. kalau pakai postpaid ada x? coz i pakai postpaid. :)

    ReplyDelete
  66. semua best2 laa....heee :D
    nak satu..hihihi

    ReplyDelete
  67. salam~ discount tu utk hp je eh?

    ReplyDelete
  68. salam~ discount tu utk hp je eh?

    ReplyDelete
  69. hehehe. suka handphone eh hanis? :)

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!