Tuesday, August 23, 2011

Personal pick for #Hanisraya clothes!


Ladies, finally it's here. Sorry it took forever as I was so occupied with my studies and work but but ha kan dah ada sekarang! Semua free size, jadi sila judge dari gambar whether it'll fit you :) My size is 34-25-36 with 170cm height.



Every piece hanyalah yang good quality sahaja. Postage fee included, fret not. Price stated is the start up price for bidding. Get higher chance to own the piece with higher bid.



Email at keknis@yahoo.com with the clothes name as the subject. Comel kan email kitew?!





Name: Sill
Bid price:RM120




Name: Suri
Bid price: RM250
Colours available: Purple & Turqoise
Personal message: Ini tidak labuh untuk ketinggian seperti saya. Hanya sampai buku lali. Lebih sesuai bagi yang 160-165cm.





Name: Sebet
Bid price: RM150
Personal message: Ini hanya sampai slightly above my ankle (suitable for 155cm-160cm). It's pretty, like a jubah for the hijabster.





Name: Rech
Bid price: RM120






Name: Raden
Bid price: RM180
Personal message: Serius cantik sebab neckline dia macam stewardess punya uniform alololo. Suitable for 160-164cm of height.




Name: Gegel
Bid price: RM80
Personal message: Wear this and look younger, I swear.


Name: Flowi
Bid price: RM130
Colours available: Brown (above), Purple, Orange, Red & Green.






Name: Biber
Bid price: RM80
Colours available: Red & Green (Yellow above sold out)
Personal message: Kpop betul.




Name: Dessi
Bid price: RM250
Colours available: Brown & Red & Black (Blue above sold out)
Personal message: Ini favorite kot! Cantik sangat sangat! Ada tudung dia included, macam Yuna. Tapi I gedik bajet princess.





Name: Britin
Bid price: RM200
Colours available: Pink, Gray(reserved 2days), Black, Blue.
Personal message: Wore it with jeans and tank top, so comfy and laid-back.



Gorgeous professional make up by Nani Rostam.



Bidding starts now and is ON until further notice, only at keknis@yahoo.com. Bye *berlaga pipi like Datins*

65 comments:

  1. COMEYNYEEE KAK HANIS :PPPP suke tengok

    ReplyDelete
  2. Sometimes u should go to Jalan TAR and try out some outfit over there...This will make girls out there have more confidence that even local and "baju jalanan" is worth to wear also..hehe
    just an opinion..

    have a happy day and selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  3. Another 10pieces coming soon ladies!!! More kaftans :)

    ReplyDelete
  4. sis,adam ade email dkt u psl clothes nih..please check ur emails coz i need ur response ASAP okay?THNX :)

    ReplyDelete
  5. cantiklaahhh.....tp..mahal..lgpun dah beli bju ryaaa..huhu...hanis dh mcm model korea

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. awesome giler..!! like to see you wear the britin one..hehe..:) really suit you well..

    ReplyDelete
  8. hanis mmg jelita...suka tgk hanis tp terbelilah den...

    ReplyDelete
  9. kak..blog kakak de prob ke?nape kat homepage tak ley nak tekan link?pastu gadget y kat sidebar du kat bawah..hu..btw..saya de sesuatu tuk kak hanis..:)

    tengok tau..:)
    http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/08/hanis-zalikha-eksklusif-dari.html

    ReplyDelete
  10. i think i have d same shoes like urs. ^^

    ReplyDelete
  11. kalau hanis pakai mesti la semua baju nampak lawa je =)

    the blue one is exceedingly nice. too bad its sold out.

    ReplyDelete
  12. Ohh NOOO!! I really wanna buy it~~

    Tapiiii bagi murah siket bleyy?? Hehehehe.jubah biruu tu chantekk sgt~

    Yg kuning tuu kenapee dah sold out? restockk balikk~ wuwuwuw.

    ReplyDelete
  13. Tolong la jangan nak comel sgt boleh tak keknis??? Eeeee, cubit empatpuluhlapan kali baru tau.

    ReplyDelete
  14. Semua nama baju macam comel. Siap ada baju Biber? LOL

    ReplyDelete
  15. Name: Britin
    Bid price: RM200
    Colours available: Pink, Gray(reserved 2days), Black, Blue.
    Personal message: Wore it with jeans and tank top, so comfy and laid-back.

    nie xde lg ke?or berminat nie! tolong komen kat blog saya klu msh ade.thanks.

    ReplyDelete
  16. hanis, it seems expensive to me.

    hmm cuz it is not fix price kan then kene bid lagi. huhu

    but memang cantek ahhh ;)

    ReplyDelete
  17. ah! benci-benci. taknak terpedaya, org cantik pakai semua nampak cantik, nanti kite beli tak nampak camni pong. hee

    ReplyDelete
  18. Cantik-cantiknya baju keknis. Semuanya nak beli. Tapi tak dapat gaji lagilah keknis. Keknis, selamat menyambut hari raya yang bakal menjelma tidak lama lagi.

    ReplyDelete
  19. Marvellous!!!
    www.juruteraaurum.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. yang dessi tu cun giler!!eh tak dilupakan model yang sgtla gorjes!hehe

    ReplyDelete
  21. suka lagik tgk u dari baju2 tuh boleh ekekekke..

    ReplyDelete
  22. woww!
    cantiknyeee..................
    emel hanis :pp

    ReplyDelete
  23. i love that dessi! tp i da beli baju raya dah dekat jalan tar :)

    ReplyDelete
  24. my pick is flowi & dessi! gojes!

    ReplyDelete
  25. yg dessi tu ala2 morgana dlm citer merlin..lawa sgt..hanis leh ganti morgana..ahaha

    ReplyDelete
  26. wahhh org cntik bisnes..pasti laku dan sold out...kan..hehe..

    salam aidilfitri keknis..

    ReplyDelete
  27. belum prnah lagi nmpk hanis pki baju yg tak cantik.sllunya kalau dah cantik, pki apapun ttp cantik;D suka yang warna biru tu.ada tudung sekali;D

    ReplyDelete
  28. semuanya cantik... klu kak hanis pakai lg cantik :) hehe

    ReplyDelete
  29. Skinny body, with 170cm height, everything suit well on you dear :)

    I 165cm, susah nak cari baju2 labuh camtu especially maxi dress and jubah!

    Sangat cantik Hanis! :)

    ReplyDelete
  30. keknis,auwwwwww...comel leeeeee! hehe... cehhh,bisnes dah sekarang dia :D

    ReplyDelete
  31. cantik 3... tapi dah beli untuk raya neh... nanti larik pulak bajet nak raya ... huhuhu

    ReplyDelete
  32. everything seems so pretty and gorgeous!

    alaa i'm so into kaftans tapi since I'm about your height (171cm) susahnye nak cari yang cukup labuh...

    ur make-up so sweetlaa...nanti i memang nak book ur mom hehe, InsyaAllah , when the event comes :)

    ReplyDelete
  33. ska jubah hitam tu :) tabi saye pendek :(

    ReplyDelete
  34. comel..hehhe.
    tahniah untuk cik abg yang dah confirmkan kerja..he is my senior.
    baik orangnya..sweet couple.
    semoga ke jinjang pelamin dan kekal hingga akhir hayat ;).

    ReplyDelete
  35. orang cantik pakai apa pun cantik
    huh 34-25-36 with 170 h..huh,,,

    ReplyDelete
  36. Love the dress. Tp too long for shortie like me.. Huhu..

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!