Wednesday, November 16, 2011

Inilah dia! Inilah!

DAH BOLEH UNDI KITEW NAK LAWAN SINGAPORE 
DAN THAILAND DAN BLOG GOSSIP! 
Silakan... click sini dan beramal.

Undi boleh dibuat setiap 2 jam jadi haruslah mulai sekarang, sematkan imaji (di bawah) ini di minda sambil membayangkan suara I sebut "Two Hours Later" guna anak tekak. 




Setiap 2jam, ya! Beritahu rakan taulan ya! Kesungguhan anda, motivasi saya *WAH BERKEMPEN EKAU*. Terima kasih :')

64 comments:

  1. saya bantu hanis, sila berikan senyuman yang manis kepada saya..:)

    ReplyDelete
  2. yahoo! vote jangan tak vote! hidup hanis!

    hooyeah!!

    ReplyDelete
  3. Will do that will do that..Good Luck Hamis ! =)

    ReplyDelete
  4. dh vote dh td..tp nk vote for keknis lg..good luck dear..hope u'll win :)

    ReplyDelete
  5. done vote too..
    terbaik wookk.
    wakil malaysia!

    ReplyDelete
  6. akak awal awal dah vote Hanissssssss

    ReplyDelete
  7. voted :D go hamis go, go malaysia go :)

    ReplyDelete
  8. Dah masuk kali ke 2 vote utk hanis hari in..... Good Lucksssss hanis.....

    ReplyDelete
  9. kak hamis jalikha, walau pun saya bukan follower tegar awak, saya niat nak vote awak je dengan abang nara sebab tu je yang saya kenal dari malaysia, untuk senang kerja saya, saya pun letak widget undi ni kat side bar saya. Harap awak orang malaysia menang!

    sebab mereka yang lain fake, satu muka but pembedahan. huhu, hot but fake.

    ReplyDelete
  10. Mesti vote!!!!! Menang, kena kasi gift way : )

    ReplyDelete
  11. voted! will come back in 2 hrs time :D

    ReplyDelete
  12. Voted! sila senyum sampai telinge sampai kelip2 mata 88kali

    ReplyDelete
  13. waa~ saye akan set reminder every 2hrs! :)

    ReplyDelete
  14. dah...stiap 2 jam eih? ok pe sy dpt? smile more n keluarkan suara anak tekak tu kt tlinga ni eih..senkiuuu!

    ReplyDelete
  15. saya dah undi awak start keje pagi tadik.. jangan lupa singgah URL baru saya wokeh... http://mikamusz.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. td sy vote setiap sejam .. haha ..
    okeh2 i set in my mind setiap 2 jam ..

    ReplyDelete
  17. Hanis. you deserve to win.. InsyaAllah..:)

    ReplyDelete
  18. two hours later....... ahaakkss

    ReplyDelete
  19. some of them keep calling you *hamis*.. well, please.. hanis zalikha not hamis okay. good luck sis hanis! ^^

    ReplyDelete
  20. tahniah tercalon..bukan senang nak tercalon nie....good luck nd all the best..btw, dah siap undi untuk keknis..heheuw...

    ReplyDelete
  21. cik hanis, dah vote 2 kali, kang balik umah lepas masak, mak vote lagi yer.. good luck, tingin nak tgk hanis cium award!!

    ReplyDelete
  22. gud luck yer..

    jom dtg jenguk blog bui
    http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/

    sempat jugak bui promot blog..hehehe

    ReplyDelete
  23. hahaha.. hebat! kak hanis, nak perfume. haha :p

    ReplyDelete
  24. Dah vote...sila vote kengkawan... sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion malaysia online / online shopping blog. have a nice day

    ReplyDelete
  25. dah vote dua kali haha cepat kan? sila kagum . lepas ni rerajinlah update ye? pelisssss

    ReplyDelete
  26. good luck! saigan yg agak hebat! xiaxue pn ada! haha! insyaAllah!

    ReplyDelete
  27. hehee...setiap 2 jam daku akan teringat akan entry ni..hahaaa

    ReplyDelete
  28. SUDAH SUDAH SUDAH...kompem r MENANG! good luck hanis y bubbly =))

    ReplyDelete
  29. i will vote 2 hourly hanis... gud luck dear!!!

    ReplyDelete
  30. http://sayakatglasgow.blogspot.com/2011/11/nilai-hati-wanita-dan-pakaian.html

    ReplyDelete
  31. why only got 1 category for you? i wanna tekan your blog link for every category but to no avail TT_TT

    ReplyDelete
  32. done!!!
    everytime remember u, i will vote for u...:p
    gud luck hamis jalikha...

    ReplyDelete
  33. kempen jgn tak kempen! go hanissss! XD

    ReplyDelete
  34. gud luck sis...=)

    http://duitvideo.blogspot.com & http://genggelap.blogspot.com

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!