Monday, February 20, 2012

Ahhh semua nih alasan!


66 comments:

  1. ahhhhhhhhhhhh semua ni alasan !
    :P

    ReplyDelete
  2. 1st time masuk sini... baru kenal siapa Hanis Zalikha...

    ReplyDelete
  3. tahniah.. awak pun tersenarai dalam 19 blogger tercantik..

    http://itsmesaiful.blogspot.com/2012/02/19-blogger-wanita-yang-cantik-di.html

    ReplyDelete
  4. hehe.soooo cute.last last nawaitu asal tu terbantut terus lah ye.:)

    ReplyDelete
  5. ye betul!! sokong entri ni, xsempat nak update.ada je je suh wat kje..huh!

    ReplyDelete
  6. LOL.. At least ada entry hari ni.. :)
    Have a great day Hanis..

    ReplyDelete
  7. sangat2 setuju tentang perkara ni :)

    ReplyDelete
  8. hehehhe..... itula cabarannya menjadi blogger....

    ReplyDelete
  9. ngadap depan laptop
    cari idea
    tak jumpa
    tutup blog
    fedap..

    ReplyDelete
  10. soo trueeee!! salu nya akan stuck kat pemilihan pics! LOL!

    ReplyDelete
  11. hehehe....langsung terbantut yer,,,

    ReplyDelete
  12. alsan alasan alasan!! x pernah dtg blog kita pun :(((

    ReplyDelete
  13. Kadang2 memang alami benda yg sama..hahaha

    ReplyDelete
  14. Lebih kurang la dengan orang di sini, eceh. Alasan je lebih. Hehe.

    ReplyDelete
  15. tetap best entry macam biasa...:)

    ReplyDelete
  16. mengganggu kosentrasi nak update entri :D

    ReplyDelete
  17. haha~keknis lebih utamakan family..bagos keknis :)

    ReplyDelete
  18. time tengah semangat nak updtaed time tu jugak lah ada bende kene buat . hahhaa

    ReplyDelete
  19. mencari sebab serta alasan yg kukuh...

    ReplyDelete
  20. he3 alasan sungguh yer adik maness

    ReplyDelete
  21. pergh..
    bnyak betul alasan dia..
    boleh diterima:)

    ReplyDelete
  22. Anak solehah@@@@@@aminnn.dengar kata ayah dgr NYA

    ReplyDelete
  23. As salam :)

    Tahniah buat penulis blog yg cantik Hanis Zalikha krn mendapat Anugerah Khas Juri Intrend Mac 2012!

    BabyIntan Tersenarai Lagi Di Dalam 65 Blog Nukilan Anak Malaysia Pilihan InTrend Mac 2012!

    ReplyDelete
  24. mmg alasan...hehe..

    diana-littleprincess.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. yaaaa... betul2... alasan mungkin diterima atau tak di terima

    ReplyDelete
  26. updatelah hanis (^-^) keep moving hehhe suke gile bace ur blog (^-^)

    ReplyDelete
  27. tp sempat gak update. hehehe...

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!