Tuesday, February 14, 2012

Why wait?


This is a short and simple entry to remind you… Why wait for that SPECIAL day to make that SPECIAL someone feels SPECIAL? Trust me, everyday little surprises mean so much more, catching your other half off guard and making them feel loved. Lagi-lagi suami isteri yang dah kahwin bertahun-tahun, kalau kena penangan little surprises nih, lagi boleh terkejut kera kehkehkeh.


 HOPOCOT HOPOCOT TERKEJUT I, barulah mandi tersengih-sengih camni. 
Ini cuma comel bila tulis dekat wap di cermin bilik ayak je k? Kalau tulis kat habuk atas meja mekap, sila gaji weekly maid sekarang.


 Alooooor selalu makan breakfast roti dengan Milo jewww.


 Okay pakai jeans ni setiap hari.


 Sejuk hati to start my day dapat email attachment as such.


 Eleh terkejut sikit jer.




Okay cinta separuh mati :B

64 comments:

  1. tersenyum sampai telinga kalau dpt suprise mcam tuh. :D

    ReplyDelete
  2. cool, sweet and loving. that's all

    ReplyDelete
  3. olohhh..cuweeeett.
    unfortunately, my husband mmg jenis yang tak romantika de amor langsung!
    sampaikan kalau nak bunga for anniversary pun, kene remind banyak-banyak kali. Pastu boleh plak bila dia nak pegi beli, dia ajak skali, suruh pilih sendiri T_____T

    ReplyDelete
  4. Okay cinta separuh mati :B

    so cute... haha. a simple way to show love

    ReplyDelete
  5. hehe..betol la tuh hanis..kenapa nk kene tggu hari yang tertentu baru nak buatkan. padahal setiap hari special utk kite, cuma cara je yang berbeza. :P

    ReplyDelete
  6. part cokelat byk tu mmg buat kite gelak sakan... hahahaha

    ReplyDelete
  7. hye gorgeous =)
    muncul pon =p hihi

    ok fine =p
    if dpt suprise coklat 'cinta separuh mati B' evryday, mmg syok ... haha

    ReplyDelete
  8. keknis, you are so so adorable.. nak sangat jumpa keknis. sampai tmasuk dalam senarai wishlist for this year tahu. hihhhihihi

    http://coretanharapan.blogspot.com/2012/02/my-wishlist-untuk-2012.html

    (^_~)v

    ReplyDelete
  9. Hari2 pun blh tunjuk rasa kasih dan sayang buat yg istimewa, family dan orang sekeliling kita.. :)

    ReplyDelete
  10. wow.. this is so romantic lah. so happy if to be treated like this everyday

    ReplyDelete
  11. wow.. this is so romantic lah. so happy if to be treated like this everyday

    ReplyDelete
  12. simple things yang orang selalu lupa.

    ReplyDelete
  13. Untung badan... Ade org nak bagi...hehe..

    ReplyDelete
  14. Suka last pic 2..mesti opocot punya la..hehehe..

    ReplyDelete
  15. Good advice! and the last one really cute and funneyhhhh.haha

    ReplyDelete
  16. Suke yg last skali..ngeh3.. Yummy!!

    ReplyDelete
  17. owhsem giler cucu nenek nih :D :D :D

    ReplyDelete
  18. haha yang part coklat tu x tinggal :D

    ReplyDelete
  19. Okay, this is childish but...

    yay ! 1st !

    I agree with you but I guess couples in initial stage will do such little surprises, but as relationship become more stable... people tend to forget?

    Anyway, Happy Valentine's day Hanis!

    ReplyDelete
  20. hehehs..comelnyer.. i suker the jeans surprise.. make you feel good especially if the jeans is your fav pair;)

    ReplyDelete
  21. woh..sweet habis, tmbah yang cokelat tu, drive sambil senyum sorang ^_^

    ReplyDelete
  22. alor, cute.. but sometimes old married couple malls nak btw mcm nie kan??

    ReplyDelete
  23. Errr. Why wait? Sebab malu. :D
    Hanis, Hanis Zalikha kat dlm buku Zahiril tuh u lah kan? Er err.
    Btw, i post puisi2 nie jgk di my blog. if you get extra time, singgah lah. Wink. ;)

    ReplyDelete
  24. feeewwww....
    hihihihi tak tidur mlm den dpt suprise mcm tu... :)

    ReplyDelete
  25. wewwww....banyak cekelat! ok, love!

    ReplyDelete
  26. kadang2 1 panggilan telefon shj pon dah cukup utk mengingatkan org tersayang that we really appreciate them ^^

    ReplyDelete
  27. http://niaon9shop.blogspot.com/
    come n buy !

    ReplyDelete
  28. hanis, i ada send u email u regarding collagen dust. harap u can check it and reply. i've made the payment for it :)

    ReplyDelete
  29. ari tu terserempak kat ss2mall.

    kurusnyeeee..
    blaus hijau kan

    ReplyDelete
  30. ari tu terstalk kat ss2mall

    blaus hijau kan

    awat kurus sangat

    ReplyDelete
  31. why wait?? coz they love waiting....hehehe..

    but,..i'm hate waiting.....huhu

    ReplyDelete
  32. sungguh2 sweet...
    but dalam fikiran jelah...my husband & 1 dua2 tak romantik...but u give me ideas on how to change us...better me start 1 kan......

    ReplyDelete
  33. http://niaon9shop.blogspot.com/
    shawls online ;p

    ReplyDelete
  34. ha3 sweet giler nak practice laa nnti kat umah... tanx 4da tips!!!!

    ReplyDelete
  35. ha3 sweet giler nak practice laa nnti kat umah... tanx 4da tips!!!!

    ReplyDelete
  36. hhahahha.....
    Sweet sgt....
    Eh??? Ade yg dh buatlah....
    Few days ago bru bg note selit kt bf nye wallet.......

    ReplyDelete
  37. hi hanis! juz nk share the info..act after viewing ur blog i trus tringin nk mkn choc dove tu..lps i dh beli, i terasa nk google choc coz nk check status HALAL.then i found out yg choc ni TIDAK HALAL..sob3x.

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!