Saturday, March 10, 2012

Azorias

Tadi konon pergi Telawi Street nak shopping. Specifically lunch dekat situ khas untuk bagi tenaga nak turun naik tangga butik-butik yang ada. Tapi akhirnya, drive pulang sebab tak larat. As I type this, I am massaging my left leg with Gamat oil nak surutkan bengkak, is at home, on my bed, browsing Azorias.com new collection instead.

Virtual shopping works for me ;)



Dengan Azorias.com so far, tak pernah kecewa. Some online stores gambar je cantik, tapi bila dapat obviously jahitan tak kemas and material murah. Tapi kat sini, semua kualiti tinggi dan kecantikan semegah yang dilihat di website. Mungkin in future I akan kumpul semua pieces I got from Azorias.com dan show you girls! Sekarang malas, kaki sakit (tak semena). Bye.


24 comments:

  1. dah lama tak buat virtual shopping,, hehe,, gonna try this page one day,, :D
    http://mujadafewa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ok...mmg cntk bju2 tuh mgkn jgk secntk hargany...
    btw...cntk bju yg ade belt tuh...mmg menampk kn perot org yg memakainy..
    btw...sjak kak hanis da hbs blaja rnd plak nk nmpk kak hanis pg kelas..
    dah xserempak dah ngn blogger awesome nie dkt blok i c u...or even kt nr...haish...miss that... =p
    pnjgny komenn...kesah plak...

    ReplyDelete
  3. cantik la
    btw, boleh tak buat 1 ebtry pasal on9 boutique yg best2?

    ReplyDelete
  4. umph!
    sila nayang kat kitorang,
    sure ramai yang terpengaruh punyer lah :D

    anyway, setakat urut sendiri
    tak berkesan sis, sila suruh
    orang urutkan..

    ReplyDelete
  5. adatlah tu..utk ads product gmba mst cantik..tuhlah untungnye online business.huuuhu

    ReplyDelete
  6. betol tu. . kadang kadang harga mahal tapi material ad jahitan mengecewakan. . jadi takot nak beli online but it is a risk in everything kan

    ReplyDelete
  7. not bad huh..nice lah,,hope to hear from u soon and hope kaki cpt ok..take care

    ReplyDelete
  8. waahh..lama x usha blog feveret i ni..
    howwa u hanis? :)

    nway i pon nak tgk2 jgk la azorias..
    'window xp shopping' :D

    ReplyDelete
  9. cutting model senang nak nyoping macam tu... ;)

    ReplyDelete
  10. hi sis. u dah memang gorgeous. orang gorgeous pakai apa je pun still nampak cantik ;)

    ReplyDelete
  11. cantiknyaaaa!!!!nk terjah skrg..
    btw,smoga kaki cpt sembuh keknis :)

    ReplyDelete
  12. bengkak sebab berjalan or bengkak sebab pakai heels? or both?

    ReplyDelete
  13. cantik2 baju dia. tp x biasa beli secara online :)

    ReplyDelete
  14. Yess...online shopping is a great choice nowadays, feel free come to my blog; korean fashion online have a nice day...

    ReplyDelete
  15. so cantik! I love feminine clothing like all the beautiful detailing.

    do visit zalora.com.my for online shopping

    ReplyDelete
  16. jemput join contest pertama saya ^_^
    hadiah pertama ialah sebuah AQUA LOMO CAMERA :D
    http://areedamier.blogspot.com/2012/03/contest-gambar-suddenly.html
    p/s : harap anda dapat join :)

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!