Monday, April 30, 2012

KAWAN-KAWAN KITEW

Baiklah akhirnya dah kumpul semua gambar yang ditagged di Facebook. Siapa tak tagged padan muka tak dapat airtime dekat belog nih (apa function, takpe saje nak glemer). Terima kasih banyak-banyak dekat SEMUA kawan yang hadir, despite ada gambar bersama atau tak :'( You made the day merrier and much more meaningful to me sobs sobs. Lebih-lebih lagi kepada yang merewang sekali omg itu kawan berlian dalam butiran kaca kottt!


 Geng SG. Menggelarkan diri Geng SG kerana bertemu di Segamat dan memang selalu delusionalkan diri memanggil Segamat sebagai SG. Lebih-lebih lagi apabila pulang rumah hujung minggu pastu tiada secalit rasa di hati pun nak pulang balik Segamat. Terpaksa SMS Meor "Jom balik SG hari Selasa pagi. Janji pagi. Kali ini sumpah pagi". Tipu, pastu petang Rabu jugak. Kemudian mengukuhkan lagi nama Geng SG apabila bersama-sama backpackers  budget trip ke Singapore, the real SG.


Syakira pun datang! Walaupun kita tak datang wedding abang dia atas sebab-sebab yang telah ku lupa just in time nak menyatakan sebabnya di sini.


Syafiq and Shera kawan sekolah menengah kitew!


Aween kawan sekolah menengah kitew gak! Walaupun tak berapa rapat masa sekolah sebab rupanya saya terbercinta dengan bekas pakwe dia kahkahkah. Lepas sekolah baru betul-betul baik. Eh lepas sekolah ke selepas dahku berpisah dengan bekas pakwemu? Luper ler pulok.


Shera, Asliza and Asadah (my babe).


 Syazwan, Alep, Kei dan Shera. Apsal macam dah type nama Shera tiga kali dalam entri nih, nampak sangat suka bergambar. Apa? Macam kenal yang baju purple nama Alep tuhhh?


I Got Lembu Nak Jaga... I Got Lembu Nak Jaga... Tu du du du du du du...
And Liana Khairul the one in orange, obviously, FLEW ALL THE WAY TO KL TO ATTEND MY SISTER'S WEDDING I LOVE YOU LAH!

DISELITKAN! Sorrylah terlupa nak letak sebab again... tak tagged! Shamey and Acap :')


 Ahhhhhh all my gorgeous babes in one photo sigh sigh penat nak namakan semua, kalau nak sila sebut warna baju. Eh? Mak hayemz.


Aslizaaaaaaaaaaa! Salute this friend of mine yang rambut adorable gilo tapi decided to pakai tudung :')


Kak Kechik pun datang! My senior in Segamat! Kakak faci masa Minggu Mesra Siswa. Siapa ingat Minggu Mesra Siswa? Mesraaa sangat pakai baju batik kain keras bentuk/warna kotak susu.


 Dengan bestfriends Kekna, Min and Syaf! They've become such good family friends, suka!


Hanya 4 ahli Club 10 iaitu Ayu, Sab, Che Wan and Hamis Jalikha. Club 10 obviously ada 10 ahli... CUKUP CLUB 10, I MERAJUK! CUKUP!!! Hahaha no lah I can never merajuk with Club 10, they were my heartbeat masa dekat kampus Segamat.


Bersama Anglesz Gurliesz (Melle, Izdi dan Izzah)!!! Kenapa semua circle of friends ada nama tersendiri? Kahkahkah sungguh Myspace Group. P/S: Melle is the best ever because she was the Dessert Bar girl! Dia yang in charge of the Dessert Bar and did a splendid job!


Talysha (atau uncles dia suka panggil, Talichaaaaaa) my bestpreng.


Awal gilaaa Farain datang. My bestfriend dari Club 10 juga :') Jadi kiranya, I had Club 5 out of Club 10 lah hari tuh. Semangat doing the math -_-


APA NIH TANGKAP GAMBAR TAK AJAK?! Taknak namakan.



47 comments:

  1. fuyoooooo semua geng ada nama tersendiri best! :)

    ReplyDelete
  2. hee, kak hanis mmg cantik. adore u:D

    ReplyDelete
  3. 3 gadis SG baju nampak ala-ala sedondon gitu..nice d^^b...wahhh lembu nak jaga ehhehehe

    ReplyDelete
  4. handsome sgtkah expakwe aween sampai boleh tackle awek2 lawa mcm u guys?.. haha...

    ReplyDelete
  5. rupa anis and aween tu cm ada iras la..:p

    ReplyDelete
  6. kawan awak yg awak ambik ex pakwe dia tuh, sangat cantik :P

    ReplyDelete
  7. aween tu "single" x hanis? nk bkenalan dgn dia bley :D... .nway congrats 2 ur sister n ur family of course :)

    ReplyDelete
  8. lawa betul kak Hamis Jalikha nie . hihi ^^

    ReplyDelete
  9. hahaha. youre soo funny and gojes as always hanis! :) cepatkan smpai seru pakai tudung ehehe lagi comel, inshallah :D

    ReplyDelete
  10. OMG!!! that's KEI my bestfriend!! haha..what a small world afterall! :D

    ReplyDelete
  11. OMG!!! that's KEI my bestfriend!! haha..what a small world afterall! :D

    ReplyDelete
  12. nk aween tu blh x keknis?hew3 :p

    ReplyDelete
  13. HAHAHAHAHAHAHA. Semuanya comel comel dan hencem hencemm. I git lemb nak jaga. Bye! :)

    ReplyDelete
  14. selamat pagi..

    kawan2 pun semua cantik ;)

    ReplyDelete
  15. super cute in kebaya pupel. bile la nk jadik gojes camni. ha8

    ReplyDelete
  16. "Salute this friend of mine yang rambut adorable gilo tapi decided to pakai tudung :')"

    She's made the right decision. Adorable hair or not, tudung is compulsory for girls.

    ReplyDelete
  17. "Salute this friend of mine yang rambut adorable gilo tapi decided to pakai tudung :')"

    She's made the right decision. Adorable hair or not, tudung is compulsory for girls.

    ReplyDelete
  18. Gambo org kawennya last skali org yg x kawen2 lg ni byk plak...hahaha jgn marohhhh

    ReplyDelete
  19. Seronok!! Rindu segamat. Oh Hanis duduk kolej sektor B or Sektor C dulu tak dapat nak beramah mesra sangat. ;)

    ReplyDelete
  20. aaaah! u're freaking gorgeous.. i wanna say cute.. tapi.. no.. you're just plain gorgeous in those pics..
    well.. not that u dont know of..

    ReplyDelete
  21. selamat pengantin baru untuk kawan hanis zalikha.akk nmpak makin kurus lah.makin cantik!cunn lah...

    ReplyDelete
  22. cool gila ada nama group sendiri.

    kita pun nak fikir nama utk geng-geng kita la.hehehe

    u r so beautiful! ^^

    ReplyDelete
  23. walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete
  24. awesome frens :D unik lagi tu ada nama grup sendiri. heheh, kita pula yg suka.

    ReplyDelete
  25. eh alep tue kawan kek hanis ke?

    hehe leh tak tny dea cane dea leh terpk nk wt lagu i gotta lembu nk jage tue eh?haha.

    ReplyDelete
  26. Sahabat handai yang teramatlah ramai...tapi macam tak der wakil dari Utara je... :)

    ReplyDelete
  27. gambar dengan talicha, nampak bijian peluh hanis. hahaha

    ReplyDelete
  28. Subhanallah, semuanya cantik2!! :)

    ReplyDelete
  29. Ade lembu nak jaga pon ader laahh! hewhewhew

    ReplyDelete
  30. arghh, i jeles dgn ain sbb dia selalu dapat jumpe u hanis...hahaha =D

    ape pon, ain and u same2 comel.... :)

    ReplyDelete
  31. kat segamat ?? kat mane tuhh kak hamis ? tak pernah nampak pungg tempat tu ??

    ReplyDelete
  32. Okay I'm Mrs.Jealous see I miss my friends too :( sob sob

    ReplyDelete
  33. i was in 'sphinx club'...!
    tapi...tak sekreatif nama anglesz gurliesz la kan hihi

    "Salute this friend of mine yang rambut adorable gilo tapi decided to pakai tudung"

    rambut adorable tak adorable pun kena pakai juga :)

    ReplyDelete
  34. Someone in the pic looks familiar..hmmm..


    Rgds,
    KnowThyMoney
    www.knowthymoney.com

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!