Thursday, June 21, 2012

Where would you take your Astro?


Have you heard about Astro On The Go? I first saw it in the app store and terus download sebab the name says it all, Astro. On. The. Go. Boleh tengok Astro dekat mana-mana saja as long as you ada iPad/iPhone etc. Pastu dah beberapa hari download, keluarlah iklan2 kat TV pasal application nih, ala yang si Merong Mahawangsa masukkan TV dalam poket pastu dia keluar dengan awek dia naik kereta convertible tuuuuh.

Yang paling exciting of this whole thing ialah its  Euro-themed Astro’s On-The-Go Party at The Pool @ Ampanghappening very soon di mana akan ada EURO Flash Mob (woahhh what’s that gonna be like), and new iPad giveaway untuk best dressed! Party with them EURO style by winning invites via Nuffnang, here (http://www.nuffnang.com.my/blog/2012/06/13/astro-on-the-go-party/).

Atau join contest senang ini dengan menghantar gambar DI MANA ANDA NAK TONTON ASTRO ON THE GO ANDA. Nanti Astro kumpul semua gambar yang disubmit dan jadikannya advertisement terpanjang tentang Astro On The Go! Masuk tv u’ols!

Tweet jer gambar itu dengan hashtag #AstroOnTheGo untuk mereka kutip atau submit gambar itu di website starting from 23rd June. Check out (www.astro.com.my/onthego) from 23rd June onwards  or during the Pool Party!!!

“O hai, where you looking for your phone? Just enjoying #AstroOnTheGo under the duvet” –Bertuah punya kucen.

17 comments:

  1. Sedang hangat demam Astro On The Go nih. Macam goreng pisang panas org perkatakan. Kalau tak dak smart phone dok diam2 na...ehehee...

    ReplyDelete
  2. wohoho. nampaknya macam semua orang je nak pergi party astro tu. hebat. tapi tak dapat pergi pongl.

    ReplyDelete
  3. Whooooa! Gonna be so AWESOME!!!

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat tengok ASTRO dekat mana-mana sahaja..

    Inilah kelebihan teknologi.. Dulu nak tengok ASTRO kena dekat rumah.. Perlu ada piring besar..

    Tapi sekarang tidak lagi.. ;)

    Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

    ReplyDelete
  5. kucing itu memang bertuah dapat dok umah beso, mkn pakai cukup... :-)

    ReplyDelete
  6. baru tahu pasal nie.. hehe

    ReplyDelete
  7. Dia x support galaxy note ek??
    Rugis...

    ReplyDelete
  8. Hehhee... Memang best n terbaiklah...lg2 tgh free ni..

    ReplyDelete
  9. sebijik kucing tu mcm kt rumah..sy pggil 'Gemok'..yes kuat makan mcm Hanis..but i didnt mean to say u gemok hehe

    ReplyDelete
  10. kucing tu comel betul. eii, geram.

    ReplyDelete
  11. ohsome la.. dunia da maju sekarang nih

    ReplyDelete
  12. hai..hanis..salam perkenalan,,sudilah follow blog saya

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!