Friday, July 13, 2012

Make Up Process

34 comments:

  1. santekknya sis!
    even without make up on
    natural beauty gitu
    (=

    ReplyDelete
  2. waa nice..tak mekap pun cantik..dh mekap bertambahla cantiknya..:)

    ReplyDelete
  3. baiklah.. awak memang berhak menjadi seorang model dan seorang pelakon sebab awak sangat cantik

    ReplyDelete
  4. cantiknya kulit keknis..apa rahsia?

    ReplyDelete
  5. ni mekap utk Gengster Celop ke?

    ReplyDelete
  6. Tak sabar nak tunggu ur new movie fulak... Mesti best... Keep It up dear...

    ReplyDelete
  7. tgh shooting ke? :) ... nice ...

    i have an entry for Gangster Celop at www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum sis. Please put my blog on your bloglist. I have done to yours.

    ReplyDelete
  9. ade org indon kat belakang, mcm indon..

    ReplyDelete
  10. makeup or x..hanis still chantek la..

    ReplyDelete
  11. Cantiknya Hanis Zalikha..

    Ada join apa-apa pertunjukan ker sekarang ni?

    Pertarungan sengit di antara Eyriqazz Vs Denaihati

    ReplyDelete
  12. Hanis tak pakai mekap pun cantek. Bangun tido pun cantek .. all the time cantek. memang natural beauty. Kalau bermekap lagilah "extra cantek". Gifted.

    ReplyDelete
  13. i just wondering why make up people always yg bukan lelaki asli? =,='

    ReplyDelete
  14. lelaki kan kreatif..

    Keknis x yah mekap le. dah cantik tuuuuuu!!! (>.<)

    ReplyDelete
  15. muke sebelum mekap lagi cantik kot.. pecat juru mekap!

    ReplyDelete
  16. hehe.taknyah make up laa..
    natural beauty gitu =D

    ReplyDelete
  17. i prefer sis WITHOUT make up

    ReplyDelete
  18. Seriously gambar pertama tu tak mekap lagi ke? Saya suka yang tidak mekap tu lagi banyak

    ReplyDelete
  19. Seriously gambar pertama tu tak mekap lagi ke? Saya suka yang tidak mekap tu lagi banyak

    ReplyDelete
  20. Seriously gambar pertama tu tak mekap lagi ke? Saya suka yang tidak mekap tu lagi banyak

    ReplyDelete
  21. Seriously gambar pertama tu tak mekap lagi ke? Saya suka yang tidak mekap tu lagi banyak

    ReplyDelete
  22. Seriously gambar pertama tu tak mekap lagi ke? Saya suka yang tidak mekap tu lagi banyak

    ReplyDelete
  23. Seriously gambar pertama tu tak mekap lagi ke? Saya suka yang tidak mekap tu lagi banyak

    ReplyDelete
  24. alamak.. mekap tu buat sis jadik mcm org lain.. prefer sis with minimal make up.. :)

    ReplyDelete
  25. alamak.. mekap tu buat sis jadik mcm org lain.. prefer sis with minimal make up.. :)

    ReplyDelete
  26. gorgeous! I have a question, sis, how did you get into modeling? just asking.. ^.^

    ReplyDelete
  27. i like u better when u in 'bare skin' mode..kalau mekap, lalu kat sebelah pun i susah nak perasan..

    ReplyDelete
  28. i like u better when u in 'bare skin' mode..kalau mekap, lalu kat sebelah pun i susah nak perasan..

    ReplyDelete
  29. i'm with u...=)

    http://makwepakwekintan.blogspot.com/2012/07/hanis-zalikha-kena-kritik-hebat-di-yahoo.html

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!