Wednesday, September 12, 2012

Maria Elena is Mad

TONIGHT!!!


I am right now shooting in Hong Kong, so please please catch it for me yeah? My guest host is none other than... The super witty Maria Elena! Happy gila dapat THE Maria Elena for my first episode sebabnya, I kan masih baru lagi and ini first episode ever for me to shoot. I perlukan orang yang boleh keluarkan the real me, instead of malu-malu meow me. Oh God, I love you noks.


Mad Markets 10.30pm TV9 yeahhh!

78 comments:

  1. will make sure terpacak depan TV 10.30 mlm ni! :)

    ReplyDelete
  2. hoyehhh!!xsabar tunggu nak nuntun malam ni. :)

    ReplyDelete
  3. Sumpah..xnak terlepas tgk..hihi..

    ReplyDelete
  4. Sumpah...xnak terlepas tgk..! hihi

    ReplyDelete
  5. Tak sabar nak tgk hanis malam ni.... Msti standby depan tv siap2... Hehehe...

    ReplyDelete
  6. macam best je..kena try tengok nanti ni..

    ReplyDelete
  7. Must be and awesome day for you...
    have fun okeyh.

    ReplyDelete
  8. wah nampak macam best..ok2 kena tengok ni.heh heh

    ReplyDelete
  9. Dah tgk promo kt tv, and i think u did it great hanis zalikha!

    ReplyDelete
  10. cool gillerrrrs!!!! love you both! my wednesday will be awesome dengan mad markets lepas ni..wohoo! cant wait!

    ReplyDelete
  11. Oh man,u guys really do some shopping arent cha?

    ReplyDelete
  12. muahahah!! i Love u too noks! both Hamis & si Peliks!

    ReplyDelete
  13. tak sabar nak tengok hanis n maria!! :)

    ReplyDelete
  14. alaa nak tengok nak tengok!kalau la ade tv kat cni..huhu

    ReplyDelete
  15. wah tahniah hanis, jadis pengacara plak skrang

    ReplyDelete
  16. tak sabar nak tengok jap lagi ! yeayyyyy ! :D

    ReplyDelete
  17. tgh cari control tv tukar chanel tv dari tv3 ke tv 9... ^^

    ReplyDelete
  18. tngh tngk show hanis skrng ni live kat tv9..best2..menarik..

    ReplyDelete
  19. yezza. Pkol 10.30 tadi dah terpacak depan tv, siap pesan kat adik-adik lepas ni my turn.

    hehe. Ur doing great Keknis!!

    ReplyDelete
  20. dah tengok dah. u are sooooo pretty. terus tak jadi potong rambut bile tengok the real you dalam tv! haha rambut comels sangats nape's. huhu

    ReplyDelete
  21. Wah....I dah g hongkong!!...superb!...paling best kat city gate...heaven gilew.all the branded items n affordable price..u should shoot there ya!

    ReplyDelete
  22. Watched your show via Tonton. Entertaining. All the best for the rest of the episodes! :)

    ReplyDelete
  23. siap rakam lagi takut terlepas tgk..hii

    ReplyDelete
  24. untungnyaaa...best larr....can't wait next epsd=)

    ReplyDelete
  25. dah tengok malam tadi! best! u did such a good job laa, nak pulak as a first timer kan? :) next week siapa pulak hos jemputan Hanis ek?
    * chicken rice ball tu rasa camna? sama je dgn nasi ayam lain atau ada beza sikit? :)

    ReplyDelete
  26. waaa tahniah ms hanis zulaikha ats kejayaan dan kerjaya ini.

    ReplyDelete
  27. tak terlepas untuk tgk mlm tadi..nmpk natural n bersahaja + ngan si maria tu pulak..keep it up ya

    ReplyDelete
  28. Hanis pinjam pic u satu..wat entry pasal "mad markets" ;-)

    ReplyDelete
  29. gwed luck...kim salam kat maria elena ekk...

    ReplyDelete
  30. dah tengok mlm td..best!
    u juz smile..n smile..n smile..
    look so innocent n sweet babe!

    ReplyDelete
  31. dh tgk..sweet korang..maria elena cam tk kekok langsung..cam dia plak yg host..btw hanis pun ok..nampak hanis cam chubby sket dlm tv..keep it up..

    ReplyDelete
  32. haniss dah tengok hanis smalam, selama ni follow blog, now follow programe tv plak hehe and and and SANGAT SANGATTT SUKLEE gaye hanis hosting! keep it up darling, i love your style :)))

    ReplyDelete
  33. Hanis.. u looks Awesome la kat TV.
    Ske tgk hanis jadi host. Im so excited :D

    ReplyDelete
  34. Hanis..kuih keria yg hanis makan kat klebang coconut shake sangat menggoda. weekend ni nak balik kampung suami dekat area klebang demi kuih keria hanis promote. not bad for first time experience. suara macam erra fazira ek? boleh improve lagi tau..

    ReplyDelete
  35. Best! tak sabar nak tgk next week, Hanis @ Mad Markets!

    Bila Maria Elena berdiri sebelah Hanis, nampak Hanis lagi tinggi...
    Bila tgk gambar kat blog Maria, nampak mcm she's also taller...

    ReplyDelete
  36. do you know you talk a lot with your hands moving everywhere? but good job Hanis..

    ReplyDelete
  37. xsbr nk tgok..but plz upload here..tkot jam n terlepas!

    ReplyDelete
  38. Alahh terlepas dah . ni spm trial punye pasal lah ni hahaa. ade kat youtube tak?nak tengok!!

    ReplyDelete
  39. Ala, tak sempat nak tengok pun.. uhuhuhu

    ReplyDelete
  40. it's maria elena !!!!!!!!!!!!!!!! :D

    ReplyDelete
  41. mak jem dah tengok...mmg best! cuma tangan hanis byk mengerewang (bahasa utara)...hehehe...and still masih nampak malu2 lagi...good job gurl!

    ReplyDelete
  42. ingat hanis tinggi lampai.
    rupanya tinggi skit je from maria elena. hehe, terbaek!

    ReplyDelete
  43. mad markets best!! kat mana buat bracelet yg ukir nama tu ek?if anyone read this, pls let me know asap cuz i'm going to melaka this week.
    tq :D

    ReplyDelete
  44. Congrates Hanis!!! (Congratulations, you did great ( yang telah diketatkan)) ... Saya doakan anda terus berjaya lagi. InsyaAllah :) Once again, CONGRATS!

    ReplyDelete
  45. love you lillahi taala! good job hanis!! warched it and am so proud of you!!

    may you achieve success dunia akhirat bebeh!!

    =D

    ReplyDelete
  46. Yes!!hanis pny style da mcm selalu jd host!keep it up!

    ReplyDelete
  47. wahh.. da masuk tv. hurrmmm.. tak pernah tengok hanis zalikha pakai tudung lar.. mesti cute hanis zalikha pakai tudung kan.. :-)

    ReplyDelete
  48. Saw u here! :)

    http://sy.my/1kvn

    ReplyDelete
  49. mad market..terbaekkk..suka tgk hanis zalika & maria elena at melaka..i like it..^__^

    ReplyDelete
  50. dah tgk jugak.but nak comment on tangan hanis.banyak sgt gerak dear.and somehow i mcm tergerak sikit takut kena tangan u. (padahal dalam tv kannn) my concentration terganggu and kadang2 rasa annoying.haha.tapi sbb hanis punya pasal,i tgk la smpai habis.anyway,it's just the first episode.still can improve.

    ReplyDelete
  51. Best sgt...nice program show! Can't wait to watch next episod...

    ReplyDelete
  52. Best sgt....can' t wait for next episod...love both of you..nice..

    ReplyDelete
  53. Teruja tgok sis dgn maria elena... Da terlepas. Pasni sure gi nonton~!

    ReplyDelete
  54. Dear..ape nama rumah kedai yg u stay kt melaka..pls share...

    ReplyDelete
  55. Dear,ape nama rumah kedai tempat u stay kt melaka..pls share..cantik tmpt die

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!