Thursday, November 22, 2012

Telemovie ler pulok

Ke mana saya menghilang, saya pergi shooting lagi rupanya. Tiba-tiba dapat tawaran buat telemovie (and sebab saya dah set mind tahun ini nak buat satu drama, satu filem, satu show dan satu telemovie, cukupkan korum sebelum tahun 2013 tiba ecewah), jadi tawaran ini datang tepat pada masanya! Alhamdulillah.

Pengalaman shooting telemovie ini sumpah best gila. I rasa termalu sendiri sebab mula-mula taknak sangat, sampai Jaja kena pujuk berapa kali suruh ambil offer ini (thanks for not giving up on me). Yang malunya sebab, beria tolak awal-awal, tapi bila dah buat, bukan kepalang seronoknya. Bangang kan?

I feel like inilah shoot yang paling relax sekali, bawah arahan pengarah muda lagi kacak, Khalid Nadzri (dah bekerja dengan abang, bekerja dengan adik pula!). Walaupun adik-beradik, Khalid punya style berlainan terus dengan Ahmad Idham. Bagusnya ada identiti sendiri. Tak sama langsung gayanya, yang sama cuma suara diorang! Hahahaha.

Taknak banyak cerita, biar poster ini yang cerita, dan tengoklah sendiri.
Azwan Annuar buat skrip, haruslah tiptop meletop.


Azhar Sulaiman, Aiman Hakim Ridza, Betty Banafe and Bea Rameshan (plus all the production crew), it was really good to know each and every one of you hewhewhew...

SABTU INI, 24 NOV, 10PM, TV3.

23 comments:

  1. kena tengok ni.. Tadi tngok iklan mcm best je.. :D

    ReplyDelete
  2. hanis memang bangang kahkahkahkah!

    ReplyDelete
  3. wow...tak sabar nak tunggu sabtu ni

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tengok kak hanis berlakon :)

    ReplyDelete
  5. kompem nk tgok hanis dlm telemovie plak..cant wait!!

    ReplyDelete
  6. Wah...tak sabar nak tgk...Time mad market (-_-)tak dapat tgk. All the best Hanis !!

    ReplyDelete
  7. Sy tgk td!!! Mula2 x perasan itu hanis..tertanya2 gak sapa pelakon baru tu...ingat punya ingat! Terpacu nama hanis..tp x sure lg..sy tgk sampai habis sbb nak make sure nama sebenar mariam tu...alih2 mmg betul itu hanis! Wah! Blogger terkenal dah jd pelakon wey! Mmg cantik! Tahniah!

    ReplyDelete
  8. Sy tg td, tapi dah part yg terakhir dah..bila tgk hanis,sy tertanya2..sapa plak pelakon baru tu..tp bila tgk btol2,terdetik dlm hati "mcm hanis"..tp masih x sure..sy tgk citer kari tu smpai hbis sbb gara2 nak tahu nama sebenar pelakon mariam tu jer..hehe yeah! Its u..blogger dah jd pelakon..retissssss gituuu..hehehe

    ReplyDelete
  9. lite comedy drama. nice. gelak berdekah juga dibuatnya

    ReplyDelete
  10. lite comedy drama. gelak berdekah juga la ;)

    ReplyDelete
  11. Dah tengok dah. Keknis gojessssssss gilaaaaaa :D

    ReplyDelete
  12. Dah tgk...msa tgk tu kbetulan tertengok sebab tgh tggu ubat.msa tgk tu terdetik jgk...mcm knl je pelakon tu..rupanya hanis zalikha..terus eksited nk tgk r..hehe..

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!