Wednesday, January 16, 2013

Malaysia's Best Online Shopping Site


Azorias by far, memang online shopping site yang PALING I suka. And I am not saying this because the owner is my friend (hi Hui Wen, are you reading this lol), tapi sejujurnya, sepanjang I dah order dan terima baju dari alam maya, inilah laman yang I paling boleh percaya, ia akan sampai dengan kualiti yang sama dalam gambar! Belum pernah lagi beri masalah tentang penghantaran, pembayaran, atau produk.

Produk semua dari Korea tapi bukan yang cikai-cikai kain tipis. Kalau I pilih apa pun, mesti fit dan cutting dia cantik! Tak pernah perlu pulangkan balik atau hadiahkan kat orang. Paling seronok waktu Mad Markets nak bermula lalu Azorias kata nak sponsor outfit! Pergh... waktu I pilih baju, click click click macam orang kaya! Mokcik kayo! Baju sponsor katakan, uhuk uhuk. Takda keraguan cantik atau tak kat badan. main pilihhhhhhh jer (amboi ekau), pastu...

As seen on Mad Markets Season 1. Thanks Azorias for making me look gewwwwwd with your stylish premium quality clothes! 


Tak macam blogshop biasa yang sekadar jual beli baju, Azorias pernah dress me up untuk Nuffnang Asia Pacific Blog Awards. Waktu itu memang takde masa nak cari baju, dan diorang hanya minta size potongan badan dan tup tup, satu dress cantik datang ke rumah woot! 

As seen at NAPBAS 2011.


I suka personalized service begini. Kalau nak rasa sendiri, memang Azorias tawarkan servis Style Advisor. Tanyalah tentang fashion dan potongan badan yang sesuai. Semua dia jawab! Ha... suka lah tu, mesti berduyun soalan nak tanya lepas ni kan. Bagus.

Plus, I don't just wear it for my show or events. For a casual girls night out with my girlfriends pun, Azorias lah yang disarungkan. 


Black scallop top by Azorias for Liana Khairul's birthday dinner at Circus Pavilion.

Dah tempt you with all these gorgeous Azorias pieces, takkan lah takde apa-apa untuk korang kenzzzz... Hewhewhew mesti ada. Yang pertama, siapa nak voucher RM25, jemputlah join Azorias mailing list (dia akan hantar updates dan fashion terkini kat email awak) di sini, http://azorias.com/newsletter/ .

Yang kedua, I dah sediakan sepasang baju ikut pilihan hati (satu peplum top putih dan satu skirt emerald green, boleh bawa pergi office atau dating) untuk anda menangi.



Caranya: Like page Azorias kat Facebook,
pastu share banner ini (dari page itu) ke timeline anda,
sambil comment kenapa anda nak baju itu!

Yeay senang sangat. Meh I buat contoh...



Simple habis. Like www.facebook.com/azorias to start :)



2 comments:

  1. "down for mntnce" katanya keknis azorias ni. (~_~")

    ReplyDelete
  2. Semakin Cantik nih ^_^
    Salam dari negeri serumpun
    INDONESIA

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!