Wednesday, July 31, 2013

Iftar With Keknis

Untuk yang dah lama mengadap setiap bait kata yang datang secara rambang (tapi tulus ikhlas) oleh buah fikiran tak berapa nak ranum Keknis selama ini. Untuk yang mencari positif dalam setiap tutur, tingkah, dan pilihan Keknis, every-freakin-time. Untuk yang setia mahu lagi dan lagi, apa lagi yang Keknis akan buat selepas ini. Untuk yang nak berdepan semeja menjamu selera dan bergebang gembira dengan si penyentuh sanubari/lifestyle korang (harapannya) selama ini. Keknis teruja nak jumpa please! 


Nak tak? Jom. RM70/seorang, Keknis terhadkan tempat supaya menang tangan nak layan semua yang sudi hadir! Yeay! Siapa bayar dulu dapat book tempat dulu, whatsapp 0124880651 (Shiron) untuk keterangan lanjut. Really hope to see the loyal faces behind all the kind words of encouragement all these years. Love and light, Keknis.



10 comments:

  1. alahai..teringin nak jumpa si cantik manis ni.tapi dah balik kampungggggggg...

    ReplyDelete
  2. Wah boleh iftar ngan keknis... hukhuk hubby stenby so tak boleh nak ke mana mana T_T

    ReplyDelete
  3. Oh.. makcik dyh balik kampung mgu nih... :( alalala frust betul...

    ReplyDelete
  4. Pssstt mcm hanis ja kat nurul ikan bakar hari tuh? Sedap dak kat situ?

    ReplyDelete
  5. Psstt hari tuh hanis kan kat nurul ikan bakar,?

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!