Sunday, December 7, 2008

Aidiladha and kitten giveaway




Selamat Hari Raya Aidiladha dari Hanis Zalikha
dan Jebon bt Mat Nor.
*Gambar lama.




Announcement:



The flirty miang gatal suka bunting Audi is pregnant again. If you'd like to own one of her kittens, be prepared to do a trade, barter style.





One of that living things inside Audi's tummy.





With.




A packet of IAMS Kitten, 9.07 kg.





With terms and conditions okay. Like you have to be able to provide a good home etc. You have to wait till the kitten is able to survive without Audi's milk. I'd prefer to give it to someone close to me, or living near me so I can visit often. You cannot change its name even if it's Boshok or Mahemalipu (wtf I made this up 2 seconds ago). Interested, please apply within. haniszalikha@hotmail.com. JANGAN HANTAR EMAIL NAK BERKENALANJFSJDCNK.







64 comments:

  1. saya nak saya nak!
    saya tinggal di shah alam sect 3.
    ha ha. tp taula mak saya bg ke tak. lgpun saya tinggal di kolej. tp dekat je, uitm shah alam.

    ReplyDelete
  2. kalau la takda kucing lagi..
    memang dah apply dah..
    but now dah ada 4 ekor kat umah..
    cukuplah~

    ReplyDelete
  3. OMG..tu jebon ke ?...seriously comel giler...

    ReplyDelete
  4. berapa anak tangga dinaiki oleh jebon? sy teka 2!

    ReplyDelete
  5. haaa !! jebon anak mat nor !

    ReplyDelete
  6. ala comelnya jebs

    and btw hanis, what did u mean by cannot change the to-be-born kitten's name? it got name already meh?

    ReplyDelete
  7. jebon ke tu? hah umo brapa dia?

    ReplyDelete
  8. jebon comell ;D ehh hanis kasi org dkt2 and siasat sapa dia, tinggal mana, dia suka kucing tak apa ke. kang dia potong bulu kucing buat kot mmg kena flying kick ahh

    ReplyDelete
  9. arif: hehe :)

    L: okay bincang dengan mak ya. saya tak mahu kucing saya dipulaukan nanti haha.

    alan marz: kaaaaaan! gegege.

    Enon: sedekahlah dekat kucing2 lain esp mak dia yang dah penat ngandungkan.

    farahaina: hehe nanti boleh buat majlis keramaian dah.

    penance: haha satu je :)

    amphitects: yes ash! yes! gedik tak gedik.

    dani: ye.

    semua anon yang puji jebon comel: ya memang. eh adakah kamu jebon?! haha tak lah main2 je :P

    ReplyDelete
  10. jebon is a girl??? i thought jebon is a boy!!!

    ReplyDelete
  11. hey you,
    Selamat Hari Raya Aidiladha!!!!!

    ReplyDelete
  12. jangan hantar email nak berkenalan. hahahaha. to be someone close mesti lah kena berkenalan dulu kannn? lol =P

    ReplyDelete
  13. Owhh.. My friend so wanted to have one but too bad we're in Kuching !!

    ReplyDelete
  14. i want the kitten!!! pleasee walaupun saya duduk jauhhhhh uwaaaa i like cats

    ReplyDelete
  15. jebon ut bkn plakon impian illian sunsilk tu ke?

    ReplyDelete
  16. can include postage to pahang?

    ReplyDelete
  17. hahaha... junz yg amik anak kucing u tu ek?? bagus laa.. nanti kucing u pun akan kuar dalam blog dia.. xD

    ReplyDelete
  18. Eh serius beb... Muka Jebon ni mcm pelakon Tomboy dalam Drama Impian Ilyana dulu tu kan?..

    Yg jadi watak besfren ilyana..

    ReplyDelete
  19. hi there.

    dear hanis,

    i advocate neutering. i know you are an open minded girl, because most people rasa neutering ni jahat la, berdosa la, macam2 lagi.. tapi if you do a little bit of research you might be able to see it from a bigger point of view.

    plus, in malaysia the fatwa is that neutering berhukum harus.

    hope you'll look into my suggestion! thanks :)

    ReplyDelete
  20. aaaargghhh!!! ur givin ur kitties away and I'M NO WHER NEAR YOUR COUNTRY!!! (ahem miri, sarawak is located near Alaska btw) continue AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGHHHH!

    ReplyDelete
  21. Tak baik kutuk2 kucing betina tu..dah nama pun betina mestilah flirty dan suka bunting. She really knows how to be feminine bukan like some people..hehe

    Tapi human female pun apa bezanya, you sedar tak masa u most fertile you prefer colours that attract men eyes...like a bitch on heat.

    ReplyDelete
  22. hi HANIS salam perkenalan dari saya, & selamat hari raya aidiladha.

    bye muaachhhs.

    ReplyDelete
  23. hanis, kucing saya yg akn di anak tirikan kalau saya dpt anak audi. hoho. tp tak jd la kot apply. bile saya ada rumah sendiri nt saya apply. wtf, padahal br 19

    ReplyDelete
  24. anak kucing tu M or F?
    kalo M saya nak.
    F tanak. bole macam tu?

    ReplyDelete
  25. neuter the cat?

    how is that for an option. i have a cat who is perpetually pregnant. baru beranak dah kembang balik

    such a slut! hahaha

    so hanta klink and neuter her. now no more annoying kittens or smell of new kitty poo poo

    i love cats tapi not 67 cats! when u have kitten kena cek bawah kereta when reverse all the time. cuak lak. nanti ada kucing RATA

    kekeke

    keji!

    ReplyDelete
  26. my god jebon sungguh comel.. terkelip2 mata aku tgk gambo jebon.. tak seperti yg aku imaginasikan... comelnyerrr

    ReplyDelete
  27. Hohh!!! (tertekan melihat muka sendiri)

    Peringatan : Hanis Zalikha yang sebelah kiri, Jebon Mat Nor yang belah kanan. Okay, percaya tau?

    P/S : Saudari Hanis, semoga maju jaya menempuh fasa kehidupan baru di UiTM nanti. Selamat!

    ReplyDelete
  28. slmt hari raya anis & family.

    bila ke segamat?

    ReplyDelete
  29. jebon! finally dapat tengok siapa diaaa :D

    ReplyDelete
  30. mak ai!!!

    mkn kucing 10kg..

    hohohoh :D

    ReplyDelete
  31. selamat ar rya aidiladha..:)
    congrats on ur cat new born baby...just keep it..and u will be in the malaysia book of records..the most kitten keeper in malaysia..hehehe

    ReplyDelete
  32. jebon yg cumel...
    adekah jebon adalah nik dlm impian illyana?

    ReplyDelete
  33. hahaha patut la blog anak mat noor
    tuh cool abes.. empunya diri pon mcm tuh
    siyes, jebon itu sggh nmpk cool..
    but dier da mati ek?
    asl x update2? (nada marah)

    ReplyDelete
  34. trade ngn iams jer ker.. ;p
    ok2..i nk sekor..
    i da ader sekor..
    her name is chimie..
    tgk la kt blog i tue..
    br 6 bln jer..

    for name nego arr sket ehh.. ;p
    i nk ltk name die fahrin ahmad leh.. ;p
    hahaaa..

    ReplyDelete
  35. hanis, bila tengok anis macam serupa dengan satu pelakon filipan rhian ... ada la sikit sikit sama

    ReplyDelete
  36. sangat setuju ngan anon di atas.
    hantar audi for spaying. but only spay after the babies dah reach 3 months, k?

    healthwise, it's good for her pun.
    unspayed female kitty senang kena sakit. the worst - cancer.
    i just spayed mine coz she got pyometra (her bits ada keluar discharge mcm nanah. menyesal tak buat awal2. kesian dia. she so much better now, btw. (phew)

    ReplyDelete
  37. omg, jebon! haha.
    btw, nama betul dia jebon ke?
    i know i sounded like some dumb blonde.
    but, seriously, nama betul dia jebon ke?

    ReplyDelete
  38. hanis.. tak nak spay ke the cat? actually by spaying or neutering ur cat it will live longer, sihat sejahtera and kesian die asik beranak je.

    ReplyDelete
  39. btw, i'll be boycotting iams if im u coz they tested on animals. kesian the animals.

    ReplyDelete
  40. No, I think her real name is..
    Junad Mohd Nor.
    and I think she is the one playing 'NIK' in Impian Ilyana!!
    Jebon, kalau kau baca ni...
    betul kan tekaan aku?? haha.

    ReplyDelete
  41. jebon mara tak gamabr die da diexpose? hihi

    ReplyDelete
  42. Jebon tinggi?
    Tidaaaaaaak!
    *larilaripegibunuhdiri*

    ReplyDelete
  43. maka, kupernah lihat wajah jebon di tv.adekah benar jebon adelah...?

    ReplyDelete
  44. hehehe..silent reader hanis n jebon. if semua orang baca entry and comment2 dr kwn2 jebon..leh tau jeb is a girl n dia memang "NIK".

    hanis, letak la pic kittens tu... huhuhu

    ReplyDelete
  45. jebon anak mat nor sangat comel!!!!

    ReplyDelete
  46. i nak satu kalau ada black color

    ReplyDelete
  47. Hanis I hope you read this.
    Almost everyone here is asking you to spay the cat.

    Okay, I'll leave that to you.

    But most of the time, cats who are spayed will become obese because they lack the hormones that keep their metabolism running.

    So please think before letting your beautiful cat gain weight until she gets to heavy and tired to even walk a few steps.

    ReplyDelete
  48. jebon ngan hanis adik beradik ke?

    ReplyDelete
  49. ada teori mengatakan
    jebon mohd nor adalah junad mohd nor yg merupakan anak dato Mohd Nor bin Khalid ataupun lebih dikenali senagai kartunis fav malaysia dato lat yg juga merupakan abang sulung pengarah mamat khalid ...betul tak?

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!