Sunday, January 25, 2009

Bikini Bottom kena tolak atas keputusan Patrick

I've got so many things to do and I'm such a nerd that I will be bringing my assignments to Pahang. I miss everyone but I just couldnt bring myself to go out and chill. Even when my mom and sibs wanted to go for a movie I told them I prefer to stay at home and sleep on my sheetless bed or tie a ribbon on my cat's tail and watch him as he chases the ribbon or watch The Simpsons while eating kerepek eventhough I really cant because of shit loads of work. If you ever wonder why I love Segamat so much, its because little things amuse me. Like the time I was walking back to my room from my friend's room at another block, it was early in the morning and I saw bunch of monkeys leaving the block to go back to the jungle, and one particular monkey slided down from the second floor to the ground floor using the water gutter/pipe/pole as if he's a fireman. I laughed hard.


Friends, I'll be meeting you guys when I have the time and money. TIME AND MONEY. TIME IS GOLDEN. Eh ke silence is golden? Haha. I hope it wont be too late. I was uploading pics from my digi cam the other day when I saw pics of my Segamat preparations/farewells. I really do miss you guys :'(



Plaza Alam Sentral. Yang macam langsir cotton di belakang itu ialah Iz sedang tukar baju seperti budak kecil try baju raya di Kamdar.



Nabil memang suka barang-barang perempuan. Lihat saja ekspresi muka melihat tanda RM50.00. MACAM DIA YANG NAK BAYARKAN JE.



Kurang pasti kalau Tina sedang menyepit rambut atau on the phone. Yang pasti kita bertiga sedang Wanna Be On Top.



Sebab aku perasan kulit glowing dalam gambar ini, aku terpaksa letak juga despite Iz tengah hidung kembang gelakkan Nabil. IZ JANGAN MARAH OKAY OKAY AKU LETAK GAMBAR AKU BURUK JUGA.



Ha nah, suka kau.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH.



Okay fine kita dua-dua buruk so letak ini sekali untuk neutralkan keadaan.

Cool jangan nak deny.



Bora Ombak/Baro Ombak? First time biasalah mana hafal.


Penuh 47belas meja kot.



Nak duduk depan yang paling best saja. Haha :P


Atas keprihatinan kami yang melampau, semua kena tunggu semua orang dapat makanan sehingga daging tenderloin gw liat.



Padah bermain dengan kamera bukan kepunyaan sendiri.



Bukan juadah sendiri tapi sekali sekala tebalkan muka.



Liat tapi berbaloi.



Delicious, Bangsar. Tempat sangkar burung berlampu.



KENAPA KORANG VOGUE BERDUA JE TAK ACI.



Aku selalu nak buat muka vogue terbuat muka nigga senyum.



YA ALLAH COMELNYA MUKA DIA TERUJA.
Tuh tuh yang si baju petak merah itu.
EH ADA DUA BAJU PETAK MERAH.
Ala yang nampak muka tu lah.



Kesian Nabil macam pervert kena tangkapkan gambar ini.



Haha aku nak show off pamphlet tak perasan terpegang terbalik.



On the way to ToysRUs, Subang Parade.



ASAL AKU JE PEGANG MAINAN?!



Haha dah tukar tempat dan lighting pun masih pegang mainan sama. Obvious kempunan masa kecil.


Marlisa in front of my house, after a day out with me. Sila mandi dahulu kalau nak pegang belon sebegitu gaya.



Kedai Kopi. Semua tengok muka Ein.



Rindu akan pipi gebu diri sendiri. Okay boleh diam sekarang.



OhSoRandom: Obvious betul, tak consistent punya budak. Start entry dengan Bahasa Inggeris, akhiri entry dengan memuji diri sendiri menggunakan Bahasa Ayahanda.





39 comments:

  1. toys r us subang parade;

    loads of silly memories. i wanted a GI JOE F-14 fighter set but dad said it was expensive.

    a few years down the line ( 7 years or so later) i came back to have a look see. the toy set is still there. albeit a bit banged up after years on the shelf..

    plonked 80 bucks for it and now it is in my room. still in the box..

    lesson of the day?

    kalau nak mainan masa kecil tapi tidak mampu simpan duit. dah tua bangka beli la sendiri lepas tu sorokkan dalam boot kereta. bila mama keluar bawak masuk bilik dan sorokkan dalam cupbord!

    SUCCESS

    ReplyDelete
  2. alalala, comelnye muka.
    btw, ape kne mgena dgn tajuk di atas?
    hahahah

    ReplyDelete
  3. hahahaha..
    u pown ske spongebob..
    hihhihi;))
    saba ea..
    biasa laa uitm segamat mmg bnyk bg keje sek..
    ekek;))

    ReplyDelete
  4. meriah sungguh, macam nie saya nak join team hanis la

    ReplyDelete
  5. Hanis, I admire you for being able to appreciate small details like that in our campus. It makes your stay here worthwhile. Some students hate being here just because it's very far from town. I'm glad that you're not one of them.

    Enjoy your time here (don't neglect your studies), and make the most out of it. You'll miss it terribly after you graduate. Trust me. ('Cause I've been there and done that). ^_*

    ReplyDelete
  6. Hanis..
    Gambar dalam Moosh takde ker?
    Nak tengok kot ada baju2 best kat sana. Eh Moosh kat mana?

    ReplyDelete
  7. memang best jalan2 , snap2 pic , makan2 , b with frenz .. dats Life..

    n paTrick always the cutest pinky object..

    ReplyDelete
  8. korang ni mcm dok shah alam yg dekat2 tu je kan even u dok bukit jelutong yg jauh tu.
    haha.

    ReplyDelete
  9. u know what,baju i SAMA ngan u.baju yang ade tulis laguna..bla..bla tu.i beli kat fos je..opps...haha..cantik kan baju tu:D baru pakai semalam..

    ReplyDelete
  10. eh hanis ! one of the picture kt atas ni is that pijott ?! i kenal dia. haha !

    ReplyDelete
  11. haha..chomeyl...tertiba jer kaw..tp aku sker...good job..

    ReplyDelete
  12. toysrus memang masih simpan mainan2 lama yang belum laku. tetapi semua barbie punya muka sudah yang baru dan hodoh. tajuk itu tidak random, tajuk itu bermaksud kita harus kerjasama untuk menolak sesuatu. rakan-rakan harus kerja sama untuk menolak saya kerja. saya sayang uitm despite semua kerja yang diberi. saya akan hargai masa saya di sana. gambar dalam moosh ada. baju baju dia okay tapi agak mahal nak compare dengan butik-butik lain. azfar diorang rajin angkut i si tiada lesen ini. gegege. im thinking of nak ambil lesen di segamat. rm500 plus2. ada lebih murah kah shah alam? ya fos tempat cari baju panjang sangat serunuk. pijot memang senang teruja orangnya. nabil aku memang comel. teman-teman melengkapkan hidup.

    ReplyDelete
  13. i agree with wut izuan sed! mane2 sistem uitm ni mmg suke bg keje bnyk especially yg ade amik subjek finance n stat haha.. dem bored!

    ReplyDelete
  14. aku baca tajuk terus teringat squidword yang aku rasa karekter paling cool.....hehehe

    ReplyDelete
  15. yA Allah cantiknya muka awak...awak ambik botox yer?

    ReplyDelete
  16. please take a look
    http://stalkerkingdom.blogspot.com/

    R

    ReplyDelete
  17. wawa...good u always chill out

    ReplyDelete
  18. hahaha.. tahun baru but ur kegilaan masih sama.. congrats.. haha..

    i watched dat episode.. smua org dgr cakap patrick tp last skali dat alaskan bull worm jatuh atas bikini bottom jgk..

    noone's too old for spongebob, yo..

    ReplyDelete
  19. salam.. jemput add my blog : www.myadha.com

    ReplyDelete
  20. yeke buat homwek kat temerlohhhhh...

    (baca sambil buat muka shrek pandang donkey)...

    (okay..sekarang bukan masa untuk katun shrek.bye.)

    ReplyDelete
  21. huhuh...
    adakah semua uitm penuh dgn monkey???
    dulu kite kt uitm shah alam pun giler asyik kene kejar ngn golongan tersebut...sampai sy menangis...!
    :P

    ReplyDelete
  22. ur entry made my day!!!! so klakar as usual!!

    ReplyDelete
  23. HAHAHHA OMG LAWAK NYE PART ADE AKU. kurang ajor kau gile letak gambar aku busuk tapi lawak sebab lepastu neutralkan dgn gambar kau buat muke form tiga minah kampuang itu hahaHHAHAHAHAa aku harap kau masih igt gmbr mana yg aku maksudkan ni. rinduuuuu.

    ReplyDelete
  24. hanis zalikha!
    i'm so happy i found ur blog
    :)

    ReplyDelete
  25. kahkahakahkahkaha...

    tadak benda nak komen tapi macam nak kontribut...

    sekian mekaseh...

    ReplyDelete
  26. ahaha
    best nyer memories cam nie..
    hehe

    ReplyDelete
  27. ehmm..wat homework kt temerloh ek..
    byk "momok" x kt temerloh?
    hoho..
    ~^^~

    ReplyDelete
  28. haha your post are way hillarious .

    ReplyDelete
  29. I was imagine the monkeys sliding guna paip tu.

    early in the morning, beautiful, isn't it? :)

    ReplyDelete
  30. Your face so cute in the pics :)

    ReplyDelete
  31. pic yg 3rd last tu,yg pakai tdung hitam tu cam kenal je..
    student uitm arau ke???

    ReplyDelete
  32. your friends in the photos look like a sweet bunch .

    do you stil keep in touch with them? =)

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!