Wednesday, May 6, 2009

Heading home tonight

Daddy dah siap tukar tayar kereta semua. Tak ke comel? Nak balik esok pun tak jadi, terbalik malam ini sebab daddy dah comel sangat. Dahlah mama buat trick "Hanis balik lah malam ini, ajar Imran penulisan, esok dia exam". Ceh ceh rindu cakap jelahkan. Nak ajar penulisan untuk exam Imran pagi padahal betolak dari sini pukul 11malam, cukuplah, tak kukuh betul trick (-_-")


I MISS YOU TOO MAMI EN PAPI.

35 comments:

  1. yeay.. suda bley berpesta..
    happy oliday hanis!!!!

    ReplyDelete
  2. have a safe journey

    bila mau ada kerete sendiri macam cindy teh?

    HA HA HA HA.. hahaha....

    ReplyDelete
  3. selamat pulang kerumah..
    n gdluck utk result nnt yer..
    MERDEKA!!
    hihihi
    ;))

    ReplyDelete
  4. selamat pulang kerumah..
    n gdluck utk result nnt yer..
    MERDEKA!!
    hihihi
    ;))

    ReplyDelete
  5. owh chomeyl...haha..penulisan..rindu nyer..

    ReplyDelete
  6. Haha, your mami and daddy so cute!

    ReplyDelete
  7. awak pun comel jugak ape? hehehe...semua pun rindu betul2 tapi malu nak mengaku (boleh?)

    p.s.: seronok2lah cuti ye?

    ReplyDelete
  8. hik3x...mmg chomeyl ur mama & daddy's trick ;)

    ReplyDelete
  9. selamat bercuti..
    sy da merdeka dari diploma..yuhuuu

    ReplyDelete
  10. as'kum hanis.

    sorry for late reply.
    i'll transfer to you by this week ok for that payment.
    again..
    i am really sorry.

    ReplyDelete
  11. wawawa...
    da nak holiday,,,
    i c,,,
    imran boleh jawab exam ke x ?
    manela tau kot2 kantoi sbb hanis x sempat nk ajar penulisan,,hikhik

    ReplyDelete
  12. haha. comel je your mum pnye alasan nk sruh blk awal. mmg xlogik keh3. comel ok family u. :D

    ReplyDelete
  13. tatkala aku menulis komentar ini,
    pastinya kamu sudah selamat tiba di rumah...

    selamat berjimba-jimba!

    ReplyDelete
  14. parents rindu ler tu...heeee..

    ReplyDelete
  15. selamat bercootiii Hanis. parents dah rindu tu

    Jumpa di KL ye.. wahh!! bangga gile dgn KL bila dah lama tak balik kampung

    ReplyDelete
  16. ello pretty...akak suka bc blog hanis...

    ReplyDelete
  17. ello pretty...akak suka bc blog hanis...

    ReplyDelete
  18. ello hanis...akak suka bc blog hanis...

    ReplyDelete
  19. hye hanis...akak suka bc blog hanis..

    ReplyDelete
  20. selamat bcuti yea cik hanis... hati2 di jalan raya.. hati2 wpun di mana jua hehhe...

    ReplyDelete
  21. besnye suda boleh pulang ke rumah manis rumah.

    ReplyDelete
  22. balik rumah plan celebration for Hari Ibu

    ReplyDelete
  23. selamat pulag ke KL. eh, tak. Shah Alam.

    :D

    ReplyDelete
  24. hai hanis.
    balik nanti bukak youtube, taip "antm cycle 12"

    got one contestat muka iras-iras hanis. natalie nama dia. rambut pun dekat-dekat sama. time episode 6, gambar dia memang boleh cakap sebijik hanis la~

    cekitdaut~

    and oh! happy holiday

    ReplyDelete
  25. sgt comel.. especially ur daddy yg sampai gi tukar tayar!

    ReplyDelete
  26. comey nye excuse tuh..
    hehe

    hepi hols =D

    ReplyDelete
  27. home sweet home.. salam singgah.. :)

    http://blog.faizalrahim.com

    ReplyDelete
  28. samat cuti anes
    moge bes2 cuti anda

    ReplyDelete
  29. omg!
    perkara seperti ini memang sering berlaku.
    i'm in UM je kot and my house is like at ampang.
    every week balik je ada alasan nak suruh stay lama lama or balik cepat cepat dari UM.
    kadang kadang macam nak terketawa cos terlampau comel :D
    pastu tanak ngaku rindu, cakap kucing nanti takde kawan la apa semua.

    awww, i love parents!
    they're too cute.

    ReplyDelete
  30. yeah. rumah is the best. rumah yg ada family. penatnya duk kl 7 thn.. kena balik gak umah at least sebulan sekali. kalau boleh nak balk seminggu sekali, tapi kang kopak lak..

    ReplyDelete
  31. mana gambar papi? tak penah tengok lagi.

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!