Friday, May 8, 2009

Two celebrations in one night



If Supermoms are overrated,
youre Iron Mom.

Omg so cute like Iron Chef, or ironing board whosthefather (-_-")






To the best mother in the world who is always so strong and courageous, my life goal is all about making you happy, and one day be like you and stay beautiful like you till old (berangan). Insyallah.




And to the best kid brother in the world, okaylah mana boleh the best nanti Khairi dan Hafiiz bangkang, but yeah you know what I mean, Imran. Happy 12th Birthday, omg youre so old already. I still remember you in your diapers walking around unstablely and people calling you anak Bosnia Herzegovina because youre so cute like that tsk :')


You always look up to me, and want to be as good as me in Penulisan, in Microsoft Paint, in public speaking and such, but honey, one day you'll realise that you're so much more. You're overall a good brother and a very good son. You inspire me in so many ways, though I've never told you, sayang. I hope you'll never change.



Okay next time I tak belikan yang fake punya. Haha.



OhSoRandom: So what are your plans for the woman of your life?



19 comments:

  1. anak bosnia aku telah get over with, tu tu yang christian tu aku nak hahaha. dah chop bila besar.

    ReplyDelete
  2. i sew my mom a half apron.and she didnt wear it because dia kata "sayang nak pakai" jadi gantung aje di dapur buat tatapan hati

    bolehh?ahaha..mak-mak memang comel kan.. :)

    ReplyDelete
  3. Bosnia Hervegovina??

    apa tu??
    haha..
    :P

    ReplyDelete
  4. wowww..
    awk sgt2 cantekk~~
    lalalala~~
    >.<

    ReplyDelete
  5. tak dapat sambut mothers' day bersama ibu terchenta sebab tak dapat balik rumah.

    huwaaa~

    ReplyDelete
  6. Makan-makan dekat special place je! :)

    ReplyDelete
  7. mak kamu kah itu?
    switnye,tlg set rambut lg..
    ibu,ibu.engkaulah ratu hatiku.

    ReplyDelete
  8. hanis, dat is simply cute. ;-)

    ReplyDelete
  9. Mama Hanis dan mama seluruh dunia

    HAPPY MOTHERS DAY

    we love you.
    kan habis kan eh hanis kannn??

    ReplyDelete
  10. err
    adik,
    takpe main yang fake punya
    sebab aku tau nanti kau hempas hempas rosak jugak
    buang duit kakak hamis jalikah ni je
    haha

    ReplyDelete
  11. haha diam fatul shh shh. haha.

    AZFAR TAHU TAKPE.

    ReplyDelete
  12. lo0l.,,
    ur mum r so00 sweet
    jelez btul ngan u,,

    ReplyDelete
  13. Wooo.. your pics are so nice ;)

    ReplyDelete
  14. mak boleh jaga 10 orang anak,tapi 10 orang anak belum tentu boleh jaga mak seorang.

    Hanis,jaga ur mom baik2 =)

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!