Friday, May 15, 2009

Sejak Akademi Fantasia 2 selesai, saya memang dah tak ikuti

SUKA SUKA! KENAPA PERSEMBAHAN INI SUPERB?!



Kalau ada kat dewan itu, lagi meremang bulu roma :')

26 comments:

  1. hi hanis.. saya telah ter tag kamu dalam blog saya. jemput melawat ke blog saya ok. ouh yer.. pink blazer tue memang best!! thank you very much yer.. visit tag disini; pinkinpink18.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. persembahan ni mmg best tapi persembahan hafiz minggu ke9-i believe i can fly lagi best. =)

    sy pun xmengikuti af selepas af2,cuma tgk knsert untuk mengisi masa lapang.

    ReplyDelete
  3. erm saya juga suka AF2. af yang lain hampeh....

    ReplyDelete
  4. Ya betul.
    Saya pun begitu.
    Sekarang dorang ngade2 kat depan cam je, haha. :P

    ReplyDelete
  5. wwaa~~~
    i really want to watch AF finale,,
    tp x leh tgk,,
    mlm esk i da blk klntan!!
    waaaa~~~

    ReplyDelete
  6. Tetap af2, si breep breep! Haha.

    ReplyDelete
  7. ada ke izzah dgn wani kata hafiz ni macam ihsan weh? ADA KE?

    ReplyDelete
  8. Setuju.
    Suker dgn geng Zahid...

    ReplyDelete
  9. iyer..
    AF2 mmg hebat giler..
    mereka yg terbaek ar..

    ReplyDelete
  10. af3 pon best gak
    bagi saya lah..

    taon ni stat layan balek af
    dok umah 6 bulan takdek keje sgt

    di kesempatan ni
    nak promote2
    jom AFUNDI AKIM ARIL

    hehe jgn mare

    ReplyDelete
  11. me too...after af2,saye pon dh x tgk af. but for af7 saye suke sangat sbb ade Hafiz :) meremang bulu roma bila dgr die nyanyi...AFUNDI HAFIZ :)

    ReplyDelete
  12. hoho xsuke tgk af skang!!!!!!!!!
    xhavoc cam dulu..
    btw hanis kite jemput awak ke blog saye ye...
    thnx

    ReplyDelete
  13. betul katamu she_mah. hanis kene tgk hafiz nyanyi i believe i can fly. besh2! raser nak fly jugak. yuhu....

    ReplyDelete
  14. tak follow af....best lagi tengok project runaway...hehehe

    ReplyDelete
  15. HAAH SAMA OH, LEPAS ZAHID MENANGGGG TERUS BOIKOT AF :O

    ReplyDelete
  16. hell yea..
    seploh kali lagi bagoss dr mawi...
    hehe..
    dgn sore mawi yg just ssuai bwk lagu ngaji tuh, bek dgr lagu2 hafiz nnti..hahaha..sore die flexible siott...haha

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!