Tuesday, June 30, 2009

Edisi Khas Lelaki

Edisi khas di mana ditampilkan semua perkara, lelaki! Gadis-gadis di luar sana pasti teruja! Ya itulah dia, penyataan yang paling sesuai untuk menggambarkan majalah Remaja bulan ini :) Ruangan fesyen dipenuhi muka yostruli, Hamis Jalikha yang menggayakan baju dari inspirasi fesyen anak teruna. Out now!













Eh nak upload yang selebihnya, terupload Aril bawah selimut pula.
Isk isk.


59 comments:

  1. erk,,hahahha,,,
    laaar,,
    nk tgk gamba u!!
    huhuhuhu,,,
    erk,,aril amat,sgt,sungguh cute dlm selimut ,,huhu

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. babe! i saw u in Remaja before u post this entry. good job babe! loves it! :)

    ReplyDelete
  4. handsome pula dia dekat sini. haizz

    ReplyDelete
  5. pic first tu smart..hehehehe

    yg 3rd lgla kan...

    ReplyDelete
  6. hahahaha.
    tak boleh blah ade gamba aril dibawah selimut.
    tapi diee sangat comel la :D

    btw, trend boyish ni dah agak lama. asal remaja slalu lmbt aah?

    ReplyDelete
  7. haha part Aril best. Gambit pun boleh kan? :P

    Such a personality lah you Hanis. Stay cool oke? :)

    ReplyDelete
  8. hanis, 1st pic tu (i tak tau nak tulis apa sambil gelak guling-guling)

    ReplyDelete
  9. U'RE SOOO PRETTY!
    ahahaha! ajam... miss him tho!

    ReplyDelete
  10. Adakah jacket dlm gambar no.2 itu Sg Wang Sayang version hitam? Lol.

    ReplyDelete
  11. hey girl gaya2 lee hyori bukan?? hehe... gila! masuk mag syal... hmm.. fes time i knew the name of a model in the fashion's segment.. slalu tgk je then, kiutnye... dats all..

    ReplyDelete
  12. hamis jalikha..
    hehe..hanis,u did a wink!..
    cey,da brjya ni..hehe..;P

    ReplyDelete
  13. haha.. tkejut ngat muka u da tuka td.. fuh.over tahu letak gamba aril bawah selimut..aril bawah katil ke.. kt bkang pintu toilet ke..takde ke? =p

    ReplyDelete
  14. teehee tak beli pun takpe. baca kat klinik2. haha. okay terima kasih kepada yang sedar akan pencapaian I yang berjaya kenyit mata :') Terima kasih Aira!

    ReplyDelete
  15. hoh...ini sudah bagus HZ (Hanis Zalikha). Kamu rox! dan gyler cute. Yezz...sumandak rulez!

    ReplyDelete
  16. dear..i dh buat kan my friend yg x into blogging nih tkujat sebab i leh kenal ur cheeky face time i selak-selak mag tu..huhu
    one question..y u xmasuk je dewi remaja? u boleh menang tahu..hehehe..u lagi cantik dr yg jadi cover girl..*seriyes*

    ReplyDelete
  17. halamak.. kamu sangat chantekkkkk & pandai bergaya... kalo i posing camtu mesti huduh hu hu hu

    ReplyDelete
  18. u're so gojes =D

    haihh kena bli remaja bulan ni..tp masih remajakah?? haha

    ReplyDelete
  19. hamis jalikha is the coolest occay!! buat mimik muka pun still nampak sgt cumil..

    tlg la ajar mcm mane nak jadi sekurus hamis..

    ReplyDelete
  20. GATAAAAAL, DAH LAH TERUJA MEREMANG BULU KETIAK BILA TERJUMPA ARIL PASTU KOL I. PASTU NI YANG NAK REPOT SAPEK NI. SKFMSKDMKLMCA

    ReplyDelete
  21. going to get the Remaja soon.. ;)

    ReplyDelete
  22. eh,hamis zalikha ke hanis zalikha??hihik..

    eh,nak beli la nanti remaja bulan nih...

    ReplyDelete
  23. hee ni mesti kes nampak aril tu comel lam gmba tu kan? hehe

    ReplyDelete
  24. hanis...
    kamu sangat la cantik nya...

    ReplyDelete
  25. 2nd pic..
    damn cute!speechless!
    ^.^

    ReplyDelete
  26. u look cute gilessss!
    tp aril menambahkan seri lagi,haha

    ReplyDelete
  27. owh...seventeen this month pon buat boy's issue...but boys as in real boys,check out lah lelaki gorgeous anda...
    soalan ::: adakah aril sgt cute in person???

    ReplyDelete
  28. hanis pakai apa2 pun cantik.

    ReplyDelete
  29. huhu...androgynous style... ;)

    ReplyDelete
  30. ewah ewah,. nanti eyh beli remaja baru. hot ok!

    ReplyDelete
  31. hamis handsome! rhyme pula.hikhik

    ReplyDelete
  32. remaja...kasi satu free nak ada tandatgn skali leh tak hamis??

    ReplyDelete
  33. u look nice in d 1st photo....santek!!

    ReplyDelete
  34. la ingatkan pic yang 3rd tu u jugak ahakz
    nice post....yp lagi suka yg 1st

    ReplyDelete
  35. foto kenyit terbaik
    *wink!*

    ReplyDelete
  36. fashion remaja..macam gaya i je picture no 1 tuh. perasaan remaja plak la. :P

    ReplyDelete
  37. terlepas remaja.
    tak dapat tgk kamu.

    ReplyDelete
  38. Salam -

    Hanis, kalau nak order choc cake - how much? boleh delivery to pffice k?

    ReplyDelete
  39. hye hanis!! i 4low blog u bule??? bty suke tgk u..very gojes la!!

    ReplyDelete
  40. hanis
    u're so damn cute dear!
    haha
    tp aril ngan hanis mane 1 lg cute?
    kalo korg berpacaran mest dpt baby comel
    aagaga

    ReplyDelete
  41. Omaigod gambar kenyit terbaik wok!! suke i~

    ReplyDelete
  42. Hanis !!! U look freaking cute in the pictures..I like the second 1.........awesome !!!!!!

    ReplyDelete
  43. hensem gak Hamis jalikha ni...

    haha..boyish..

    ReplyDelete
  44. hep.kamo chantek!enuff said.

    ReplyDelete
  45. dah beli ni sbb nak tgk gambar hanis je.. ahaha! & gambar petama sgt lawaaaa!!

    ReplyDelete
  46. hamis zalikha...anda sunnguh kacak...hehe ;)

    ReplyDelete
  47. i have see ur picture in remaja..
    cheh..
    cun sungguh..

    ReplyDelete
  48. i love the second post! so awesome! :)

    ReplyDelete
  49. SIS HANIS PAKAI APA PUN SEMUA MASUK TAU.JELES :D

    ReplyDelete
  50. EVERYTHING LOOKS GREAT.SIS HANIS,U LOOKS PERFECT IN IT :D

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!