Wednesday, July 29, 2009

Look Mom! I'm on TV!

And daymm my voice is hot *tipu diri sendiri/delusional. Haha.



Take note: Ain Syaqilla itu kawan baik saya ya, maka dia yang lebih kenal suara saya sebenarnya ayu. Haha taklah. I memang tak control suara bila on camera. Sebab takkan setiap kali nak control??
Be yourself sudeh.


Siapa terlepas ada ulangan this Saturday pukul 1petang, HipTV, TV9. Top 9 Female Celebs Lurve Affairs :)

34 comments:

  1. da tgk...hohoho...tekezut gak dgr suare kome..tp xpe..maintain cuuunn..hihihi..

    ReplyDelete
  2. hye babe!! u cun gyle okay~
    ;)
    haha..ayu x ayu sore,janji buat blog pon duit masyuk..
    anyway...i tengok u banyak kali,then baru perasan..muke u ade mcm iras2 amy mastura n bekas isteri aziz m osman..fuuhh~ jenuh i pikir since first time nmpak muka u..

    ReplyDelete
  3. terbaiklah hanis! u rock! not etnik kreatif. bagus.

    ReplyDelete
  4. dua2 missed.sabtu sehari suntuk ada hal.
    hari lain takde?

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. alamak, i missed it.
    and i wont be around this saturday :(

    ReplyDelete
  7. ala mis owh...
    hm xpe..lenkali lorh..

    ReplyDelete
  8. klua juga muke haku kat belog ini...ahaha

    ReplyDelete
  9. hehe..i saw u too!! wahh admire ur husky voice. seriyesss taw!!

    ReplyDelete
  10. haha.. senangnye keje. takyah nak type panjang2. copy paste je. bgtau ur frens kalau tak dapat tgk boleh tgk kat catch up tv www.tv9.com.my cari hipTV k.

    K

    ReplyDelete
  11. tau!!
    i ada tengok..
    mcacam bila dia cakap dia bukan penyanyi atau pelakon so whateva, i da dpt agak its u..ceh ceh macam bangga depan bapak i yang i tau sapa no. 3 tu then kecoh kecoh dia ni bloggers..bhahhaha!!!

    ehh tapi bukan ke u tulis lurve affair u pasal baby..mane baby baby tu??kan lebih beshh..

    ReplyDelete
  12. bole tgk kt website tv9 jugak :)

    ReplyDelete
  13. wahaa
    terlepas
    ish2

    xde online ke?

    ReplyDelete
  14. Bila Mr. Richie tu ckp pasal belog...aku dah agak dah itu mesti si HZ. Memang takdak orang lain. Tapi aku tengok sampai No.3 jelah. Pas tu aku sambung tengok tb 8. Cun tak cun sora, yg penting ikhlas, suda.

    ReplyDelete
  15. salam :)
    nice blog!!
    u've got a fotogenic face!
    well done!

    ReplyDelete
  16. PEMBETULAN 1.30 NOT 1.00 TGHARI AT TV9 PREVIOUS EPS FOR LURVE FEMALE ARTIST..TQ

    ReplyDelete
  17. yeah2!!
    i de tgk pki web tv9...
    sbb i dh missed nk tgk...
    ehehhe...neway...
    ta kesah laa suare u lain ke ape...
    jnji jd top 3 ....
    i think u je kot y beza lurve affair...
    org lain kumpul brg...
    u're the blogger gurl....
    ngee~~

    ReplyDelete
  18. mum..i'm in hanis zalikha blog!!
    hahaha~
    *boleh?*

    ReplyDelete
  19. Kita org satu family terkezut. Nape Hanis ni bila suara natural biasa2 halus je, bila kat tb nak control ayu buat2 low key tiba-tiba suara garau mendatar keluar...nape jadi tak natural pulak...

    ReplyDelete
  20. lg senang, why don't u record it with help from some geeky nerd's help put the file as .mkv or .tp or .ts and upload and share for ur keepsake memories and help people like me who doesn't have the chance to watch u on tv? can u?
    magic word : please!!!

    ReplyDelete
  21. i randomly visit ur blog before and i've been reading every updates since then.
    n yup, i saw u on tv!
    the model that blogs or the blogger that models or..

    anyway,can i put ur link at my blog?

    ReplyDelete
  22. kasihan aku terperocok di sudut taktahu apa apa

    ReplyDelete
  23. farhan hansz tu saye! :p

    suare tu xpe.. jhanji rock!
    :p

    ReplyDelete
  24. i sbuk sign in gna id mmber semata2sangat nak tgk u..byk sangat komen sampai i jd keterujaan.huhu....erm ok la ur voice, just b ur self, gle ganas n sempoi n x hipokrit n slamber je n x mcm model lain yg suare ala2 nak cover cun....erm...i like u....sure leh fofular u nnti...gud luck..

    ReplyDelete
  25. lol. i watch on jumaat
    lolo...x sengaja terbukak
    haha... knp semua org complain pasal suara.. kan tu mmg suara ko
    "lalala... x bersalah"

    ReplyDelete
  26. Hai Hanis, i jz watched the dreamgirl show season 1 (i know i'm millenia late, sowii). U lookd so innocent and cute though. Can't stop smiling when ur talking.

    ReplyDelete
  27. akhirnye dapat decent intenet... i really liked how u said "twisties lurve~" sexy!!!

    ReplyDelete
  28. ai remmmber ai watch that. suka tgk u yang comel n anggun

    ReplyDelete
  29. KALAULAH ADA ULANGAN LAGI.SOB3 T_T

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!