Wednesday, August 19, 2009

Macam lama dah tak belog?

Alhamdulillah saya hampir sihat. Hampir ya hampir. Thanks to kawan baik yang dah seminggu I batuk baru nak cakap jangan minum air kat water filter sebab takkan baik batuk T_T Jadinya, sekarang I baru nak baik sebab dah start minum air mineral berjenama H20 Cool. Belum ada idea nak mengomel apa di sini makanya saya akan beri anda update tentang hidup saya.

1. Kini tidak lagi mengunjungi water filter.

2. Benjol di dahi akibat terlanggar pintu bilik air telah hilang sepenuhnya.

3. Kenapa semester ini macam semester tak bersemangat ya?

4. Terpaksa tolak tawaran jadi covergirl Remaja isu bulan depan sebab ada test Marketing hari yang sama dengan hari photoshoot. Study first baby.

5. Bulan puasa ingat nak pakai tudung. Doakan saya! Kalau terbawa-bawa sehingga ke akhir hayat memang smart.

6. Baru lepas macam-macam test dan kuiz.

7. Tapi sedang berada di tahap hidup bahagia sekarang :)



SELAMAT BERPUASA SEMUA!

67 comments:

  1. i doakan u, i pun sama, tgh trying ni.

    selamat berpuasa juga!

    ReplyDelete
  2. wah.. nak tunggu u pakai tudung.. :)
    selamat berpuasa hamis..

    ReplyDelete
  3. hey there, masa kt U pon, masa final year, i pki tudung time bulan posa ;)

    ReplyDelete
  4. mau pakai tudung? alhamdulillah..akak doakan moga kekal smpi bila2.. ameen..

    ReplyDelete
  5. hanis pkai tudung msti lg lawa....

    ReplyDelete
  6. semoga cpt sembuh & selamat menyambut ramadhan dik..

    ReplyDelete
  7. bagusnye niat nak pki tudung..i doakan u..selamat berpuasa

    ReplyDelete
  8. shoot covergirl remaja tu takleh re-schedule ke? ruginya klu tolak..

    ReplyDelete
  9. moga cepat-cepat sembuh.

    tapi ada orang cakap minum ais lagi cepat ilang sakit tekak. oke, mungkin itu cuma kepercayaan tahyul.

    selamat berpuasa juga

    p.s pakai tudung pon cantik jugee~

    ReplyDelete
  10. semoga cepat sembuh

    ada orang kate makan aiskrem dan ais lagi cepatsembuh sakit tekak. oke, itu mungkin kisah tahyul la kot.


    selamat berpuasa juga..

    p.s pakai tudung pun cun amek~ ;P

    ReplyDelete
  11. wah...
    minum la air yg tga famous 2..ape eh,bioaura..nk pkai tudung???bgs2...
    amalan2 spnjg ramadan ble rujuk disini...Blog piston

    ReplyDelete
  12. selamat berpuasa, nak pakai tudung itu satu niat yang baik. Semoga jadi gadis yang smart okeh =)

    ReplyDelete
  13. sy juga penah kena batuk2 & jangkitan paru2 hampir 2 bulan akibat minum water filter di hostel!

    ReplyDelete
  14. slmt berpuasa! GWS!! (get well soon)..mcm ler orang tatau!hehe..

    ReplyDelete
  15. Hanis,

    Selama ni saya silent reader. Tapi yang ni tak tahan lah nak komen. Sangat sokong tau u nak pakai tudung. Niat suci lagi murni semoga diberkati. Heh

    Salam Ramadhan :)

    ReplyDelete
  16. i like no 5 most, hanis!

    amin & insyaALLAH.. :)

    ReplyDelete
  17. salam..

    first time komen di sini.. (^^,)

    bagus la u pentingkan study over modelling.. takpa, peluang akan dtg lg in the future kan?..

    n I think it's cute u wanna wear tudung.. hope it stays.. sy doakan utk awk ya.. selamat berpuasa! (^^,)

    ReplyDelete
  18. nk tgk nt gamba u pakai tudong. tudong iz ok.

    huahua apehal nk rekues2 aku ni?

    ReplyDelete
  19. woah.. pakai tudung.
    selamat remdhan. ;D

    ReplyDelete
  20. i love ur belog. u are so cute. good luck hamis jalikha *pfft*

    ReplyDelete
  21. semuga menambah kerahmatan bila pakai tudung nanti..:)

    ReplyDelete
  22. kalau minum air cap evian..lagi cepat sembuh,kot??

    ~selamat mencuba pakai tudung..semoga tabah

    ReplyDelete
  23. moga niat baek hanis nak pakai tudung dipermudahkan...ramai orang doakan tu....

    ReplyDelete
  24. chaiyok2 hanis..
    mesti buleh...
    hanis mesti chumel jek pakai tudung....

    ReplyDelete
  25. pakai tudung?

    *rasa sebak tetibe*

    bcoz one of my bestfriend yang freehair pon baru cakap camtuh with me yesterday.

    semoga dikuatkan semangat ye Hanis~

    ReplyDelete
  26. walau banyak dugaan..tetapi tetap berada di status 7 ek... ok la teu..hati kne bahagia selalu even tidak selalu

    ReplyDelete
  27. selamat berpuasa

    pasnih leh jadik model tudung pulak

    ReplyDelete
  28. selamat berpuasa..

    mesti cntik bila pakai tudung...dont worry...cubalah...

    ReplyDelete
  29. hidup bahagia? bercinta ke?

    blog it!

    *sibuk je hang ni nak tau hal orang, 1412*

    ReplyDelete
  30. bgs r klw dh de niat nak pakai tudung..
    aku doakan ko b'jaye b'hijrah utk jd yg lbh baik..
    ko msti bley buat r..
    good luck n selamat berpose..

    ReplyDelete
  31. Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa buat Hanis dan keluarga. Nak pakai tudung tu "gerak" yang baik darinya... insyaallah. :)

    ReplyDelete
  32. saye silent reader yang tetibe bersuare

    terharu untuk impian nombor 5
    saye doakan awak, Hanis!

    ReplyDelete
  33. mahu hadiahkan Hanis kain tudung kelak, kalau panjang umur murah rezeki :)

    ReplyDelete
  34. yg penting niat.
    apa nak buat, mesti jadi punya.
    gudluck !
    ;)

    ReplyDelete
  35. saye juge silent reader
    used to
    tapi ni dah kali ke dua bersuara
    sile pakai tudung fesyen2 macam ekin
    pasti nampak cantik

    pasti lebih cantik kalau terus pakai sampai mati

    ;D

    ReplyDelete
  36. hanis

    get well soon ok.
    wah nak pakai tudung.. good..
    slow2 ok.. mule2 pakai masa bln ramadhan, InsyaAllah tuhan gerakkan hati utk pakai selamanya...

    salam ramadhan...

    n gdluck ur study..!

    ReplyDelete
  37. selamat berpuase. nawaitu yang baik. insyaAllah. ^^

    ReplyDelete
  38. hanis..salam ramadhan...InsyaAllah..jdikan knyataan segala niat2 suci yg kamu cita2 kan itu :)

    ReplyDelete
  39. wah tengah tahap bahagia eh??hehe hanis i add u in my link do read my post k

    ReplyDelete
  40. Salam...Wah..meNGiKUt StAtIstik KOMen Kat ATAs..KeBANyakkaN BermINAt DenGAt ITem No5...BERtuDUNG....NMPknya Ramai Yg Suka TU...BlEh GAnTI WArDINa NIe...HoPE HanIs ZAliKHA BERTuDUng...RAmAi Yg Suka.. :)

    ReplyDelete
  41. Selamat menyambut Ramadhan....boleh laa tunggu Diari Ramadhan Hanis.....

    ReplyDelete
  42. u'll surely look good in tudung or not. :)

    selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  43. No. 5 tu sgt bagus! bila dah tetapkan niat dan berusaha, insya Allah Tuhan akan permudahkan. jgn tergoda dgn hasutan iblis. ahaks.

    boleh buat punya la! ramai yg sokong nie.

    ReplyDelete
  44. setuju u pakai tudung...tp niat mesti ikhlas okeh! InsyaAllah Amin

    ReplyDelete
  45. selamat berpuasa hanis..
    moga2 da xde sakit masa puase ni ;)
    n gud luck utk pke tdung tu ;)

    ReplyDelete
  46. selamat berpuasa....
    gudluck ngan pakai tudung tu.... :)

    ReplyDelete
  47. HZ tengah bahagia sekarang....
    macam ZA yang bahagia..

    termenung menjadi kwn baiknya sekarang.
    HZ pun termenung ke?

    ReplyDelete
  48. Alhamdulillah
    niat yg sgt murni
    nak pkai tdung
    bkn rmai org sdar tntg tu
    lg pon bkn ke pkai tdung tu suruhan agama?
    insyaAllah akak memg boleh
    lg brsyukur klu kekal smpi ke akhir nafas
    Amin...
    kte sume doakan ye!!

    ReplyDelete
  49. weh bez la blog u
    i bole gian kalo x bace sehari

    ReplyDelete
  50. aku pun ingt nak bwat benda yang sama. tapiii.. humphh.. kalau next sems aku tak pakai dah.. camne.. maybe pakai selendang je kut.. kut lah..

    ReplyDelete
  51. hai...
    yg jd cover girl tu u nak tolak ker??
    alaaaa...
    hmmm... syg nye..
    tp up to u....
    i cuma memg da agak u yg akn jd cover girl tu bulan 9...
    bila tgok u pun masuk...
    xleh reschedule ker???

    ReplyDelete
  52. hanis, water filter ke water cooler?

    ReplyDelete
  53. xdpt la tgk u kt remaja nxmonth..wahh sedey2. emm xpe2 study 1st , dat da most important! hee slmt berpuasa jgk :)

    ReplyDelete
  54. Hanis,
    Dah fully sihat ke?? Cepat sihat boleh le update blog selalu.
    Nak mintak tolong hanis sikit. Since blog hanis sangat fofulor, harap hanis boleh buat some csr initiative sikit. Minta tolong promote Malaysians Unite for Road Safety (MUFORS) campaign which target 250k Malaysian to make their pledge on driving habit by 090909. Please click here to pledge http://www.090909.org.my/.
    This campaign is running by PLUS (anak syarikat UEM, dulunya bawah RENONG - tempat daddy hanis keje dulu klu tak silap)..

    ReplyDelete
  55. sukanyer dgr die nk pakai tudung...amin...

    ReplyDelete
  56. dah ada niat pun dah baik hanis. usaha kan;)

    ReplyDelete
  57. yg no 7 tu,aku rasa Hanis bercinta dgn ZA.Dua-dua comel.huhu.

    ReplyDelete
  58. see
    ramai org suka kak hanis pkai tdung =)
    lagi lawa tau :)

    ReplyDelete
  59. salam, hanis..
    semoga niat no5 akan tercapai aminn..
    Happy 3rd ramadan from brunei..

    ReplyDelete
  60. can't wait to c u wif tudung..cuter mesti

    ReplyDelete
  61. all da best hanis...semoga niat murni nak pki tudung bulan puasa 2 di makbulkan..semoga hanis beroleh rahmat dan keberkatan yg lebih dgn niat 2..amiin..

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!