Sunday, September 20, 2009

Salam Lebaran


Di kesempatan ini (intro dah smart dah macam RTM), saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Saya dengan sepenuh dan seikhlas hati, ingin memohon kemaafan atas sebarang kesalahan, ketelanjuran, kekurangan yang terimpak kepada sesiapa sahaja yang pernah mengenali, yang pernah berurusan dan yang pernah berduka bersuka bercita dengan saya. Hanis Zalikha tidak dilahirkan sempurna semua segi, dan Hanis Zalikha berasa kesal andai pernah menyakiti sesiapa sahaja atau melakukan perkara yang tiada logika yang kita sahaja tahu. I am sorry, I truly am. Just wait for my personal apology to reach you :)



Ini gambar lama, Tingkatan 4 mungkin. Even dengan orang yang tangkap gambar ini, saya ingin memohon kemaafan. Lama tak contact awak ;) Teringat masa saya lepak rumah awak, baring-baring, awak pegang kamera dan kata "Hanis senyum". Saya terus tutup muka, sebab sedar wajah gemuk kalau dari angle atas haha. Maaf Zahir Batin, Fatin.

32 comments:

  1. selamat hari raya :)
    btw, gmbar tuu sempoii.. Lawa baju ;)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya hanis!


    p/s:pix nye cute!

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya...
    maaf zahir batin tarak..
    heee~
    ;))

    ReplyDelete
  4. Ish dah cakap dah jangan.. gugur jantung weh!

    ReplyDelete
  5. slamat beraya juga

    xramai org online raya2 ni

    ReplyDelete
  6. HAPPY EID MUBARAK TO MISS HANIS ZALIKHA...
    "MAAF ZAHIR & BATIN"....

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya hanis!
    saw you dekat pkns malam raya, u r so tall and gorgeous x)
    then i said to my brother, 'eh is that really hanis zalikha?'
    lepas tu dia cakap, 'nama macam pernah dengar, tapi dia tak lawa sangat lah' bila i point dekat u.


    i was like WHATTT. mati2 i backing u cakap u lawa. HAHAH. but u really are :D

    ReplyDelete
  8. love the pic! :)
    selamat hari raya, hanis.

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya,,
    Maaf zaher baten,!!

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Raya Aidilfitri & Selamat Bercuti dari IMCurtain.com

    p/s: Join our blogging community and spread your words there! Social Blogger Community

    ReplyDelete
  11. hanis,
    selamat hari raye...
    sgt sronok lihat kamoo dlm cte momok..
    adk2 sy siap jerit lg camne "angah! tu kakak chantek yg ade belog tu kan?"
    hehe...

    ReplyDelete
  12. salam lebaran dan lembaran.. he he.. kuih hanis tu dah habis stok ke? kirim salam pd ibu, tukang masaknya..

    ReplyDelete
  13. Selamat Hari Raya to Hanis and family. :)

    ReplyDelete
  14. cantik gambar ni hanis.. selamat hari raya.. maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  15. wlupn gmbr lama..
    tetap cntik..


    selamat hari raya hanis

    ReplyDelete
  16. Takpe, mari makan lodeh sekarang.

    Terima kasih semua, Selamat Hari Raya! Make sure anda semua berada dekat dengan famili :)

    ReplyDelete
  17. kalau raya ni kan, more like, **CINTA SATEY, RENDANG, DODOL etc**

    $$tibatiba jugek$$

    ReplyDelete
  18. hanis, salam raya.
    gembira selalu yaa.

    btw, gambar tu memamg sempoi laah walaupun baru 16. ;)

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya... dah makan kueh coklat bersalut bread crunch....mmm...memang sedap....banyak aku balun....haha

    ReplyDelete
  20. camaat arie raya kakak cun! hehehe..maap zhr batin!

    ReplyDelete
  21. Selamat Hari Raya, Hanis.
    Btw, Gambar tu Sangat Amat Cantik.

    ReplyDelete
  22. gambar saje2 amik? hmm mcm gambar majalah gak

    ReplyDelete
  23. Selamat hari raya..MAAF ZAHIR DAN BATIN..
    u rock

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!