Wednesday, September 9, 2009

Tips-tips berguna untuk anda

Waktu I tengah ikat tali kasut siap-siap untuk keluar rumah, Daddy pandang I, "Hanis, kenapa blog Hanis dah tak banyak tips?". Hahahaha comellah follower I yang satu ini.



Tip untuk hari ini:


JANGAN BIAR KAWAN KAU YANG EMO DENGAN PAKWE LEAD THE WAY UNTUK LINTAS JALAN WAKTU PERGI KELAS. Mampu membunuh.



Sekian.

42 comments:

  1. err.. betul juga tu.

    jadi pejalan kaki pun tak selamat sekarang ni (TT)

    ReplyDelete
  2. hahaha, sgt comel ur daddy.. (^^,)

    ok, sy akan ikut ur tip.. hoho.. tp kalau sy yg emo plak camana?.. =P

    ReplyDelete
  3. huih.mmg bahaya.tapi buat masa ini mereka tidak pernah lead the way lagi.bagus tips ini.

    ReplyDelete
  4. hahahhaa.. very funny tips. but, brilliant. im the second follower after ur dad lahhh~ :P

    p/s: chop dulu!

    ReplyDelete
  5. "JANGAN BIAR KAWAN KAU YANG EMO DENGAN PAKWE LEAD THE WAY UNTUK LINTAS JALAN WAKTU PERGI KELAS."
    so ape kaitan?

    ReplyDelete
  6. hahaha....mesti sumthin happened kn?
    Hope u were alright though! haha

    ReplyDelete
  7. Berasa emo dengan pakwe> Jalan tidak lihat kiri kanan> Kalau boleh mahu dilanggar> Jeopardise nyawa dua rakan lain yang ikut belakang> Semua selamat>Makan kuih keria dan burger special untuk buka puasa.

    ReplyDelete
  8. hanis u akan jumpe orang lagi pelik nant..tgu jer lah..

    :)

    ReplyDelete
  9. hai gal~baca sekali your entry kali ni..terus gelak sowang2..hahahaha..mmg pon, agak membunuh..jgn2, bahaya

    ReplyDelete
  10. hehe..kte paham pe yg berlaku..naseb bek masih hidup..
    sangat bahaya kwn hanis yg emo tuh..hikhik

    ReplyDelete
  11. hehe..sangat bahaya btol kwn hanis yg emo tuh..

    mungkin len kali jangan bagi die lead the way nak lintas jalan..hikhik

    ReplyDelete
  12. Farain, Ain dah makan malam ke belum? Risau pula emo sampai puasa di malam hari.

    ReplyDelete
  13. 'jangan minum dan pandu'
    'ikat tali topi keledar'
    'jangan melintas dengan kawan yang emo'

    - ia mampu membunuh. yeay!

    ReplyDelete
  14. kah kah.
    jgn biar awek yg emo dgn pakwe pegi kafe sorg sorg.
    mampu mencarut.
    :P
    haha

    ReplyDelete
  15. teeettt....apa itu sebenarnya hanis?

    (=.=)

    sudah, telah @ akan kamu alami? ;')

    ReplyDelete
  16. tip yang brilliant brilliant brilliant. ada pengalaman? atau u yang lead the way tu?

    gagagaga

    ReplyDelete
  17. haha! you know... cannot let clumsy friends to lead you when you cross the road also. cuz i had this friend of mine that will pull me so that I can kena bang car with her T_T

    ReplyDelete
  18. haha..bergune oh hanis..
    sbbnye time die lintas jalan die ingatkan tgh lalu kat tepi koridor hostel..huhu

    ReplyDelete
  19. BETUL GILA HANIS!
    haha.
    aku hampir kene langgar mengejar si EMO(siapa lagi kalau bukan perempuan!)
    durh!
    dekat mesir dah la trafic tahpahape.mmg membunuh betol!

    ReplyDelete
  20. haha...

    Itu sudah semestinya, Hanis.
    Tak pun biar dia jalan kat depan, dalam sepuluh meter, baru follow. Hokeh kawan-kawan
    "Don't across unless your emo is stable."

    ReplyDelete
  21. btol r hanis tips tu.. mmg bguna, coz my rumet slalu emo dgn bf dia yg emo.. so, pasni ley r i applykn u nyer tips ni.. hikhikhik.. :p

    ReplyDelete
  22. hi hanis..err assalamualaikum,

    act dh lama jmpa blog hanis dan dh baca dr awal smpai april thn ni pastu tinggal lama sbb lupa+ x ingt+ x letak blog hanis sbgai follower so lupa nama blog hanis. pd mulanya ingt hanis ni mcm sombong (jgn marah ye) sbb model kan (sorry ye pikiran mengarut), tp bila dh khatam blog hanis..waaahh rs mcm nk kwn je dgn hanis sbb sy sgt kagum dgn penulisan hanis yg sy rasakan sgt jujur dan klakar skali..sy sgt admire dgn family hanis esp mama hanis yg ooowwh sgt jelita+pndai masak dan monster2jambu yg mmg jambu dan nakal cute! serta misai daddy hanis yg sweet mcm datuk K, hahaha jgn marah..sy x kisah kalu hanis x respond pun comment sy tp kalu hanis singgah blog sy waaah sy sgt hepi sbb org glamer mcm hanis sudi menjenguk blog sy yg x sberapa...apapun sy suka kalu dpt jd one of hanis punya blogger fren..

    ReplyDelete
  23. betul2.. org emo ni boleh menyebabkan apa je pun.. bukan setakat buat kawan terbunuh bila lintas jalan je...

    ReplyDelete
  24. haha, emo.. emo.. tp emo mmg bhye

    ReplyDelete
  25. hamis..
    ade ape² yg tertinggal ker?

    me : blurr

    ReplyDelete
  26. Hi Hanis...saya agak bersetuju dengan daddy hanis mengenai masalah kekurangan tips itu. Saya nak suggest...boleh tak bagi tips bagaimana nak nampak cantik bila orang tangkap gambar kita =D sebab saya ada masalah bila ketawa kesukaan saya nampak hodoh skali dalam gambar padahal gambar Hanis suma cantik =p sekian...Harap dapatla tunaikan permintaan saya ini

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!