Tuesday, November 17, 2009

Tali Hijau


Pati Ayam Brands sedang mengadakan satu pertandingan di mana anda berpeluang untuk bercuti ke Disneyland Hong Kong bersama selebriti! Ada dua pertandingan, satu Padan&Menang, satu lagi Ekspresi&Menang. Yang padan dan menang itu senang, cuma kopek label kat botol Brands and padankan perkataan untuk menang percutian or LCD TV gedabak 42” or talipon bimbit GM 900 Arena.



Masa tak sempat study nak exam, telan ini dan harapkan yang terbaik contohnya seperti sewaktu nak jawab soalan exam tiba-tiba teringat explanation guru di papan hitam pergh.


Yang I will demonstrate today is Ekspresi&Menang di mana setiap pembelian satu kotak Brands (satu kotak enam botol), akan dapat sepasang tali hijau a.k.a tali generasi hebat. Dengan tali ini, anda harus menggayakan sekreatif mungkin dan hantar gambar ke alamat yang dia sediakan dekat borang. Tali dia macam tali kasut sneakers dan warna yang sangat susah nak matching! Mencabar betul. Maka tali kasut sneakers kita buat tali kasut high heels, the end. Haha.


Dah macam nak pergi ice-skating dah. Lolz ahakszx!



Okay korang sure boleh buat lebih hebat goodluck!

26 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. mati2 ingatkan tali tu memang skali dgn kasut tu.
    aha tengok gambar baru bace entri.

    ReplyDelete
  3. wah wah wah!!


    tapi......

    kenapa tak bertajuk entri kali ini?.. huhu..

    ReplyDelete
  4. owh..macam menarik...saya mahu cuba..tapi saya x suka minom air tu...[ ekcili x pernah minom pon]

    ReplyDelete
  5. love the combination... ada jual x kasut cmtu...??? saya nak beli! =)

    ReplyDelete
  6. haha , sys ! seyes b0leyh mng nie . hahah . lawa gak d0wh .

    ReplyDelete
  7. http://rauzprinting.blogspot.com
    i would be very happy if u visit my blog~ thx :)

    ReplyDelete
  8. kreatif jugakk.. good luck.. atau pun you jadikan tali ikat rambut..

    ReplyDelete
  9. rase nak join tapi tengok syarat die tuh malas...bkn pemalas k

    ReplyDelete
  10. this wedges gile kewl!!

    sgt suke..

    ReplyDelete
  11. creative nya u Hanis! cantekkk :)

    ReplyDelete
  12. hahaha thanks! merapu je kan? oh rasa brands ini macam kicap sebenarnya. kicap tawar. so boleh je makan dengan telur separuh masak etc kalau nak otak bijak tapi taknak lalui proses teguk kicap.

    ReplyDelete
  13. hye hanis, selalu silent reader je, tapi kali ni nak ckp...heheh

    saye tak suke pati ni..dia hanyir n bau dia tak tahan macam bau telur mentah...saye memang takleh telan, mesti klua balik..

    awak minum camne?? dengan suke rie ke??

    ReplyDelete
  14. hanis!
    terima kasey..kamu meningkatkan self-esteem saye...:)

    walopon jari telunjuk kaki, still leh pakai kasut tu!! yeay!

    ReplyDelete
  15. ladies out there, please click here!

    http://www.vanitymask.com/

    ReplyDelete
  16. ladies out there, please click here

    http://www.vanitymask.com/

    ReplyDelete
  17. nak matching kalu, kasi le kuku kaki tu kaler ijau jugak =)) kakaka!

    ReplyDelete
  18. nice shoe...
    haritu satu hari cari wedges yg cantik tak jumpa...huhuhuh

    ReplyDelete
  19. i'd never think about it. hasilnya sungguh comel. goodluck sis. ;))

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!