Wednesday, December 9, 2009

Inside Playboy Mansion With Hanis Zalikha

It’s the semester break and what have I been up to? Just the usuals. Mingling-around-in-Playboy -Mansion kind of usual. Hehe.


Playboy had a launch for its fragrances for men in Heritage Mansion recently, I think it was last two Fridays. I went there with only, only my handphone. So just my BB, no kad pengenalan, no compact powder, no lipgloss, no camera. Haha. Sebab I tak sempat cari clutch atau handbag kecil! Tiba-tiba I terasa BB should have application for I/D, as in letak cip kad pengenalan dalam BB (ini terpiker masa cuak kalau ada roadblock) okay okay berangan. Anyway..


Luckily there were few photographers there yang boleh donate the pictures. But didn’t manage to get all tsk.


Playboy in a mansion baby! I arrived quite late, so masa I datang depan ini dah penuh gila.




This line introduced four fragrances representing four contemporary city lifestyles and they are: (interior setting Mansion comel sangat malam itu sebab the place dibahagi kepada empat bahagian)

Malibu Playboy.



Miami Playboy.



Vegas Playboy.



Hollywood Playboy, which is my favourite scent among the four.




Heritage Mansion was packed with celebs, trendsetters, Playmates and VIP guests who was there to celebrate Playboy: PressToPlay. Some of the shots which I manage to get my hands on heh:


Jehan memang pandai buat muka Playboy.



Perempuan cantiks, from left Stephanie Chai, Elaine Daly my mentor, and the Chong sisters.




Ze supermodels! Yeah baby that’s Jaslene from ANTM.



Yasmin Hani and Tony Eusoff and Naza World.




Cindy Tey and yours truly.




Dynas flaunting her baby bump, the big boss of Playboy Malaysia, and Michael the director of Project Alpha.



Guess who was spinning that night? Yang paling handsome (kat situ wtf) of course:

JOEY G Y’ALL!



Eh eh tempat lain pula. Haha. Fuish apa kat tangan itu, tak lekang-lekang.




Few more jumbled up shots and..




Em boys! Whom I used to play *buat muka serious* Mafia with (minus Shamser)! Ash is the most awesome game master ever okay, rindu rindu. Tiba-tiba Hansen nampak smart kat sini? Fine.



Okay that’s all for my life updates!
Check out Playboy Fragrances for men, in stores nationwide, eceh sempat promote.

38 comments:

  1. so, who's the hugh hefner of malaysia?

    X)

    ReplyDelete
  2. say what? Jaslene pun ade?
    omg *mulut ternganga*

    ReplyDelete
  3. Mak dato Jaslene pon ade best gile siot.

    ReplyDelete
  4. cool gile kott..
    and ada jaslene plak tu!!!!
    huh jealous gile.. =p

    ReplyDelete
  5. Wooo, i minat jaslene.,
    for real ad kat sana?
    u cakap x ngn dia?

    ReplyDelete
  6. whoooaaaaa jaslene!!!!!! i love her!!

    ReplyDelete
  7. Suka picture Hanis without make-up

    ReplyDelete
  8. seronoknyee..
    ^___^ hanis zalikha cantik...
    dynaz comelnyeee...

    hanis.. saya teringin nak tahu apakah perasaan hanis dikelilingi or selalu menghadiri majlis macamnie eak..? hehe sebab kalau saya mesti takutt.. (-,*)

    ReplyDelete
  9. Shamser!!! OMGEE!! Gila jatuh chenta sama senyumannya

    ReplyDelete
  10. OOOOoooo..Jaslene Latino iteww :). Best gila dia datang Malaysia!

    ReplyDelete
  11. Oh fine pegi tak ajak pastu kata miss u miss u. Fine Hanis Zalikha. yelah yelah saya sedar saya bukan top 3 dan tak layak berparti dengan uolls =p

    ReplyDelete
  12. tak boleh bayangkan kalau hamis jalikha betul-betul berada di playboy mansion, beverly hills. haha

    ReplyDelete
  13. Wah...Jaslene pun ada. Seronok cuci mata tengok gambar semua. B aru tahu playboy ada pewangi sendiri.

    ReplyDelete
  14. playboy magazine adlh teruk jadi masih mahu menyokong ke playboy ni..nanti makin galak pula syarikat playboy ni.berkatalah benar walaupun pahit..

    ReplyDelete
  15. Aku peminat-susah-mati
    Stephanie Chai! Uhu...
    (since iklan syampu pantene yang ada shoot kat lif tu)

    ReplyDelete
  16. salute lah!
    u berani pergi to such events tanpe membawa lipgloss pun.
    hebat hebat!
    :)

    ReplyDelete
  17. Yeah babyyy! I love Jaslene! Tapi Jaslene sebenarnya tak perasan sangat di event itu sebab Playboy Bunnies gila tinggi-tinggi melanjauuu.

    ReplyDelete
  18. bestnye(:, dapat jumpa JESLENE!

    ReplyDelete
  19. who tf is jaslene la?
    playboy bunnies? now that's a wooo..!
    hehe

    ReplyDelete
  20. renee takde skali ke? tapi jaslene pun dh best dh. untung gila anda dapat jumpa dia.

    ReplyDelete
  21. pasnih ade ke mag Playboy terjah msia?arap2 adela..

    ReplyDelete
  22. hai kak hanis!

    Saya rasa ini komen yg pertama dari saya.
    sangat suka baca blog u!
    omg i love jaslene!

    ReplyDelete
  23. jaslene... jaslene!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  24. apa yg besh sgt Jaslene jaslene nih? entah sapa2!
    eh u posing utk playboy ke nih?? uwaaaa :(( sedey laaaa!

    ReplyDelete
  25. Hanis looking gorgeous like always :)

    ReplyDelete
  26. jaslene?! fuyoh! mmg dia wujud ke tu gambar je? haha.

    ReplyDelete
  27. manyak btul fan...ade dua je kat umah...

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!