Tuesday, December 8, 2009

Last chance to Disneyland Hong Kong

More on Brands Generasi Hebat

This time will be talking about em boys! Siapa yang jadi duta Brands kalau bukan yang muda bertenaga. Brands pilih Aril, Akim, Hafiz, Black dan Choo Hau Ren sebab obviously diorang ini selalu kena buat konsert jelajah satu Malaysia (satu Malaysia ya, satu dunia memang impian ah) and konsert-konsert sebegini memang boleh menyedut semua tenaga keluar dari anda (suck the energy out of you). Tapi dengan Brands semua benda beres beres boleh beres. Paham? Oh! Ada yang tanya macam mana nak makan Brands pati ayam tanpa rasa mual atau kelat. Sebab pati ayam itu macam kicap je, then boleh campur dengan telur setengah masak dan kicap! Weh terliur type benda tuh. Telur setengah masak is so my weakness. Anyway,

Nah, video yang dah keluar dekat MTV.




And pertandingan tali kasut hijau yang I duk ikat-ikat kat kaki hari itu masih berlangsung. Nak pergi Disneyland HongKong dengan em boys secara percuma, sertailah ya.



Nah link,
sila tekan.



All ze best all ze best!

9 comments:

  1. salam kenal hanis..bleh link???

    ReplyDelete
  2. koi ingat tadi gadis ayu dari alam bunian tu la.. hahahaha

    pikir la sendiri

    ReplyDelete
  3. hou ren is the best..compared to the malay singer yang totally suck?

    ReplyDelete
  4. hi hanis,
    actually i slalu baca blog u
    so just nk bg tahu..dlm magazine finas 'sinema malaysia' latest edition ade gamba hanis masa ffm kt sabah
    so i think hanis mungkin nk copy magazine tu utk simpanan n sentimental value
    but mcm mane i nk bagi hanis ye

    ReplyDelete
  5. Kalau family ada pakej ke? Hehehe.

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!