Friday, January 29, 2010

Posto! Posto! Suka! Suka!

Ya semester ini amat demanding di mana sangat crucial untuk saya keep track of everything that's hapening and will be happening all around me. Kalau dulu asyik ambil job dan pulang ke Kuala Lumpur, semester ini adalah semester skema. Semester makan ikan dari awal semester. Semester jaga kedatangan penuh. Semester basuh baju jangan guna tangan, kau takda masa untuk semua itu. Ewah.


Wah sungguh teruja apabila ada insan-insan terpilih yang melayan kerenah I bila membebel dekat entri lepas minta organizer. Lalu di pos lajukan organizer ke Segamat :') Kepada yang takut-takut nak hantar sebab takde p.o box, dan kepada yang hantar email dulu tanya I dah dapat organizer ke belum, thank you thank you. It's okay now, I dah dapat 3 ketul (ooh lala Siti Aisah dan Abe Karim)

Okay saya tahu selama ini ada mendapat hadiah dari anda tapi tak pernah letak di belog, ini pertama kali. Tapi semua hadiah ada disimpan rapi di bilik dan ingatan tersemat rapi di hati. I remember each and everyone of you ♥


Tapi! Keciwa bila Selasa lepas pergi check post box dan menerima kad undangan kahwin yang bertarikh 23 Januari 2010. Terlepas sudah majlis, baru sampai suratnya. Takpelah, Selamat Pengantin Baru Liyana dan Amirul, semoga dapat anak gebu!




Selingan (wah wah dah pandai guna perkataan selingan): Bukan baju, seluar, tas tangan sahaja ada sale. Kini yang terbaru, Xpax pun ada Big Freekin Sale. Kalau satu download bernilai RM3, bila tiba waktu sale atau dinamakan Happy Hour (jam gembira) semua dipotong sebanyak 50%. Menjadi RM1.50. Masa itulah semua harus bersedia untuk mendownload sebanyak mungkin. Dan kalau terdownload yang berlabel Happy Hour, anda akan dapat percuma lagi satu! Buy 1 free 1 gitu. Kalau nak window shopping je dulu pun boleh, silalah ke laman beli-belah. Parking free -_- Oh Happy Hour (atau jam gembira *ulang) adalah dari 10am ke 12pm. Lagi satu pada 1pm ke 4pm. Dan sesi terakhir untuk hari itu ialah 7pm ke 9pm.

46 comments:

  1. hanis

    murah hati betul mereka tu ya..

    ReplyDelete
  2. hye hanis zalikha!
    best ramai suka mengingati awak.
    good job dear :)
    u attract ppl not only with your face but also with your thought and words..
    well done!

    ReplyDelete
  3. hye hanis zalikha!
    best ramai suka mengingati awak.
    good job dear :)
    u attract ppl not only with your face but also with your thought and words..
    well done!

    ReplyDelete
  4. buku ape sebalik kad jemputan? microp?

    ReplyDelete
  5. wahhh ramai btol org yang baik hati bg organizer kt hanis kan....;-)

    ReplyDelete
  6. our english text book is the same!
    i'm from UNITEN. LOL :)

    ReplyDelete
  7. i love thoSe 'Don't Touch' Tag !~ :) really nicee anyway salam pngantin baru gaks buat amirul ad whOOo?? and his wife lah :D

    ReplyDelete
  8. oh.tp nape dowang bg adiah.?burfday u ke.?*nada menyibuk* :B

    ReplyDelete
  9. u...i da bace da post u pasal organizer tuh.baru paham.uhh...sangat memalukan saye bile bertanye dulu tanpe tgk post yg lame tuh.lalala~

    ReplyDelete
  10. Tahniah, kerana Cik Hanis Zalikha bukanlah jenis orang kacang lupakan kulit.

    Orang berbudi kita berbahasa;

    Orang memberi kita merasa.

    Maksudnya banyak hadiah diary hari. Mungkin ada hadiah yang lain Cik Hanis Zalikha pun boleh "upload and display".

    Saya akan memberi sokongan sepenuhnya kepada Cik Hanis Zalikha dalam aktiviti "blogging and study smart"

    ReplyDelete
  11. ohh...beruntung sunguh hidup cik hanis zalikha ni...

    ReplyDelete
  12. mcm cadar sy..yg wrna oren putih tu..from ikea..beshnya dpt hadiah dari peminat..

    ReplyDelete
  13. hehe..n jgn lupe catat ur schedule nanti =))

    ReplyDelete
  14. waa..bestnye dapat organizer..
    sayapun x de lagi..

    ReplyDelete
  15. Ahah yang executive planner itu sudah penuh dengan scribble scrabble! COMEL KAN TAG DONT TOUCH?! COMEL KAN?!

    ReplyDelete
  16. seronok kan dapat hadiah... alamak macam mana dapat surat jemputan kahwin dah lepas tarikh ni.. hmmmmm apa2 pun hadiah jangan lupa bagi ya......

    Siapa Nak Promo Blog???

    Dapat 1st Class, Tak Boleh Buat Kerja????

    Yes, Dah Cancelled Credit Card

    ReplyDelete
  17. nak bagi adiah guna alamat uni ke ek?

    ReplyDelete
  18. Fuuih. Cntik2 organizer yg diorg bg tu :)

    ReplyDelete
  19. pas ni boleh hantar hadiah kt hanis..da ada address tuh...nk ape??

    ReplyDelete
  20. Study di uitm segamat? Nice 2 know u... Yg don't touch tu hebat!

    ReplyDelete
  21. cantik gila orgnzr yg last 2!!suka2!tag dont touch!semat sgt!

    ReplyDelete
  22. hanis, lepas baca blog u,saya jadi tertarik untuk buat blog yg open untuk org lain baca...dlu saya buat,saya baca sorang2 je.
    thnks hanis coz open my mind
    (baru je wat blog-come,visit me ok)

    ReplyDelete
  23. dapat hadiah adalah sangat best lebih2 lagi kalau kita tak pernah harap orang akan bagi hadiah..huhu.. apakata hanis plak wat quiz ke apa kat blog @ facebook. hadiahnya adalah antara barang2 kesayangan hanis.. hahaha... *belum tentu sy sempat join... muahaha*

    ReplyDelete
  24. Hi Hanis..ingatkan x dpt lg organizer tu.Risau gak..takut x sampai je kat Hanis.Selamat menguna organizer tu ea.

    ReplyDelete
  25. wow.. lucky girl! hurm.. i'm newbie reader of u, juz drop here with my link... http://vintageachna.blogspot.com

    do view me!

    ReplyDelete
  26. hy hanis,, besh nyer dpat adiah,,

    like the way u wrote ur life

    follow my link k

    mewithpiano.blogspot.com

    thanks hanis!!

    ReplyDelete
  27. seriously best klu mcm ni,HAHA

    ReplyDelete
  28. bestnye dpt adiah.....hehe untungnye hanis zalikha...

    ReplyDelete
  29. hye hanis! 1st time drop cni...nice blog!salam ziarah~

    ReplyDelete
  30. hanis, muke nakata sebijik mcm muke kwn i..

    check him on his facebook : http://www.facebook.com/home.php?#/eatiqaz?ref=mf

    ReplyDelete
  31. mane nak dapat organizer yg tulis don't touch tu??so cute!

    ReplyDelete
  32. Artikelnya menarik sekali, banyak pengunjung dan komentar, Salam kenal, semoga sukses cari uang lewat ekiosku.com | 2Madison | korek api gas fighter indonesia

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!