Sunday, January 31, 2010

Bersedia untuk jatuh cinta?



Oh bukan saya, saya dah terjatuh tergolek dah pun, now this is for girls out there! Girls ya, bukan wanita, sebab cowok gantang yang I nak perkenalkan ini adalah lelaki yang lahir tahun 1990. Umur gw! Are you ready to fall/drool/salivate? Ahhh, are you ready to hit rock bottom? Are you ready to join Spongey and Patrick in Bikini Bottom?! *suddenly.



I've been there, at your schoolgirl's age where we constantly need someone to have a crush on, to face life challenges each and everyday, and say "Oh it's okay I'm going back home to my Hidetoshi Nakata's poster" or "I can get through this by looking at the school magazine few years back with my senior's class pic in it and him standing at the center" *wah begitu detail sekali.



Oh Nakata, FIFA would be very alien to me if you're not there for me to stalk.



Everyone needs a drive or something to be passionate about to get through life. So now I'll give you this, a virtual crush you can listen to every single day, singing love songs and making you smile with his megawatt smile. His smile is contagious, you've been warned :D First up, lagu Freeze. Lagu Freeze? What's that? Siapa suka? I know right. Tapi bila Gamal yang nyanyi terus hafal sekali verse chorus bridge semua :')



Audrey is one awesome singer too. You have to watch this, she sings effortlessly. It runs in the family :')



This is the very first video I stumbled upon Gamal (and Audrey -_-. Kau gatal Hanis dari tadi Gamal Gamal Gamal je). I saw it on Marlisa's supercool fashion blog. Check her out okay, she's my BFF. Aww Gamal rambut dah panjang in this video Telephone by Lady Gaga ft Beyonce cover :') Boys boys boys they come in messy hair :')


Kalau sudah terjatuh, mesti mahu lagi kan? Bagaimana? Follow him on Twitter! Apesal I macam gila-gila promote ni? Ish ish ish nah nah ambil ambil, silakan *teruskan juga promote*


Okay so there you have it, your handsome crush for the year 2010, Gamal. As for Hidetoshi Nakata, it will remain mine. Eppp don't touch.




Selingan lagi: Jangan rasa terasing sangat dengan Twitter hanya kerana handphone anda tidak secanggih atau terlalu klasik bak rama-rama (Nokia Butterfly, stating the obv), kerana Twitter, selain boleh diupdate melalui web, boleh juga diupdate melalui sms, kalau anda tiada Blackberry dan sebagainya. Update Twitter melalui SMS? How? Hanya Xpax tawarkan benda alah ini. Something like bayar RM1 seminggu, dan hantar seberapa banyak Tweets mengikut kesukaan hati anda melalui sms sepanjang minggu itu. Tapi! Kalau guna Blackberry lagi baik. Sebab Xpax pun is on Big Freekin Sale di mana BB Data plan for Xpax user adalah PERCUMA/FREE pada hujung minggu (Sabtu dan Ahad). Sale ini juga merangkumi barang-barang muatturun yang mendapat potongan diskaun 50% pada jam gembira (Happy Hour). Cekidaudyol, XPAX BIG FREEKIN SALE. Dan bila dah tak terasing dengan Twitter, boleh follow saya dan Gamal. Nakata tiada Twitter, I dah try cari T_T

65 comments:

  1. i lagi suka dengar mereka nyanyi lagi just dance dengan sangat la bersahaja tapi awe-fckin-some.

    http://www.youtube.com/watch?v=vwAWNIzPpl0&feature=related

    ReplyDelete
  2. haha lawak gile ayat
    "eeppp dont touch" tu..

    ReplyDelete
  3. suara gamal sangat best. lebih2 lagi lagu kat lagu lucky

    ReplyDelete
  4. but juinichi inamoto is more talented than him.. i think.. lol

    hmm.. hebat la org jepun nih.. nak carik awek jepun la..

    ReplyDelete
  5. hanis, marlisa dulu sekolah mrsm kan? ehh tak sure lah betul ke tak.

    ReplyDelete
  6. Saya tak bersedia utk jatuh cinta...

    Check out our music in : -www.myspace.com/trauna7band

    Thanks.. T_T

    ReplyDelete
  7. Tak perlu jatuh cinta.
    Saya juga sudah jatuh bedebuk!!!

    Hidetoshi Nakata..uhuk2
    rupa-rupa orang yang sama..

    ReplyDelete
  8. Thanks to you now I just can't stop Google-ing and Youtube-ing Gamaliel!

    ReplyDelete
  9. yeah! me too fan of the siblings!

    ReplyDelete
  10. i've seen your post before..if i don't forget,you like karim benzema rite?why change to nakata?but one thing i guess you like man with short hair..or botak..then ramai laki2 pasni pasti botak kepala...ehehe

    ReplyDelete
  11. aku sangat minat nakata since kt jepun luh..nah jmp skali je...

    ReplyDelete
  12. hebat minah tu especially lagu telephone

    ReplyDelete
  13. Tahniah dan syabas Cik Hanis Zalikha.

    Tidak sangka penguasaan bahasa Inggeris anda begitu menonjol juga.

    Teruskan usaha anda melalui penulisan blog dalam BI maka lebih ramai orang putih dapat baca dan lawat blog anda.

    Pengalaman jatuh cinta pertama itulah yang selalu akan menjadi kenangan abadi untuk setiap insan yang sudah bercinta, tunang dan kahwin.

    ReplyDelete
  14. wow..nakata
    sume jersi japan football i ade
    team malaysia pun i kumpul
    stylooo

    ReplyDelete
  15. ahaa
    nakata ya

    klu men PES
    park ji sung je jumpe
    xjumpe plak nakata

    ReplyDelete
  16. ternyata saya sudah tersgt tua utk fall for these guys... noooo!

    ReplyDelete
  17. cinta itu subjektif dan ada objektif tertentu.. :)

    ReplyDelete
  18. Gamaliel!
    gosh, gamal sngatla hensem!

    ReplyDelete
  19. wah kak hanis..telephone best sangat..

    gamal memang gojes giler..=)

    ReplyDelete
  20. pergh sangat hensem~kalau tmbah tone bg gelap ckit..lg hensem :=)

    ReplyDelete
  21. saya komen awak sebab nakata. haha.. tak sangka awak kenal nakata. saya ingat awak kenal park ji sung jerrr..

    ReplyDelete
  22. ohmyy, i've been in love with their voice since last year ! hahaha
    dulu ada gamal nyanyi mad by neyo. it was superb awesomely great !
    these two teenagers here are so cool. :D


    Hanis bila pulak nak tunjuk bakat buat song cover? hehehe :)

    ReplyDelete
  23. nakata has the sexiest accent in the world! his japanese + british english is so sexy it makes ur heart melt...super cool guy! love him too but i love my ogre rooney more...

    ReplyDelete
  24. i jatuh cinta kat suara audrey..sgt bestttt..

    ReplyDelete
  25. apparently gamal's hairstyle is called "poni lempar". Typical Jakarta Selatan style.cute kan? "poni lempar"..

    ReplyDelete
  26. your blog sekarang dah baca promosi :(

    ReplyDelete
  27. adik manis.terima kasih kerana memberi link. habis sudah kakak dadah dgn si gamal dan perempuan comel itu. hahaha

    ReplyDelete
  28. yeah a song cover by u would be interesting~~


    btw skg ni tengah mood
    gatal,gedik
    tu yang beriye komen bawah post u ni

    hahaha

    in the mood la kunun
    soccer lgsg xfollow

    ReplyDelete
  29. i've been in love with nakata since high school even before WOrld Cup.even cried when he dated Maggie Q -_-' makna nya i berkongsi dgn ramai org ni.bole nangis lg ke ta?hehehe tp skrg da retired jarang sgt nmpk dia kuar mana2 magazine

    ReplyDelete
  30. oo..harus saya ikuti gamal juge..

    ReplyDelete
  31. Rasanya Nakata ni dah pencen kot untuk World Cup 2010...

    Park Ji Sung tak minat ke Hanis?? Tak pun Lee Chong Yoo..

    Zool

    ReplyDelete
  32. best2..berdiri bulu roma dengar dorang nyanyi..=)

    ReplyDelete
  33. tidak. saya sudah jatuh cinta lagi. hanis, u're responsible for this!

    ReplyDelete
  34. Hanis... since u suke conpetition why dont u try this(my blog) www.aleeyazailan.blogspot.com ... hehehe...

    btw i like that girls voice!

    ReplyDelete
  35. OMG! they r so cool..cute..awesome..

    ReplyDelete
  36. Wooh Hidetoshi Nakata. Dulu masa zaman ps1, selalu gune die ni dlm winning eleven :) Eh,abe Karim Benzema apa cerita.

    ReplyDelete
  37. kepada gadis-gadis yang masih single mingle di sini, don wori, pria terhebat ada di sini.. saya laaa orangnyeeee... ayuh rembat saya sebelum terlewatt...

    wallaaaaaweeeeeiii!!!! giler desperate guaaa!!! wahahahahaha!!!

    ReplyDelete
  38. akak pun dah jatuh gedebuk....hehe nakata ye...

    ReplyDelete
  39. yay! suka budak berdua tuh! ade kat page diana rikasari dulu! likes likes!

    ReplyDelete
  40. i love nakata too.. ehehe.. hanis jangan marah..

    ReplyDelete
  41. owh~ mereka sungguh comel..mmg boleh jatuh cinta siap tergolek2 sekali.. :)

    ReplyDelete
  42. owh~ mereka sungguh comel..mmg boleh jatuh cinta siap tergolek2 sekali.. :)

    ReplyDelete
  43. aku layan kickers. kapten tsubasa pon ok gak.

    ReplyDelete
  44. had a crush on nakata too. HAD ok, HAD! hehehe..

    ReplyDelete
  45. wow..hensem nyer...yum yum

    http://xpdcendaurompin.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. soooo adorable!! both of them!

    check out my vid y'all.

    http://www.youtube.com/watch?v=TtpRdfD7lmg

    suruh la kawan2 korang tgk jugak haha =P

    ReplyDelete
  47. Nakata reminds me of my ex bf.

    ReplyDelete
  48. hanis,check this out

    gmbar nakata utk iklan CK nye underwear..hak3

    http://galaxieblog.com.my/blog/photos/2010/2/3/gordon2974_1.JPG

    ReplyDelete
  49. wow..minat nakata jugak ek?
    nakata dh xmain dh...dyer skunk busy ngan program''take action ''dyer tu ker merate-rate tempat..

    p/s: eventho dyer xmain..ttp menyokong jepun!~

    ReplyDelete
  50. xde intention utk tgk video tuh..tp gmba nakata menarik perhatian saya...OH MY GOD!!! u reminds me of how i had crush on him! how dare you?? yeah fifa 2006..kenangan plg manis ;D dan juge spm?? o.O

    ReplyDelete
  51. eh jap.. i was referring to nakata..bukan bdk2 endon tu.. wek

    ReplyDelete
  52. OMG! kite bermadu!! i hate u!!! :P

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!