Friday, March 19, 2010

Saya tunggu.

Saya terasa jauh dari belog ini. Belog ini, apabila dikomen, tak dapat lagi saya balas satu persatu seperti dulu. Hampa terhadap diri. Hampa kerana terlalu sibuk dengan perkara lain. Saya harap semua masih sudi mengomel, seperti saya yang masih tulis menulis di sini. Sebab setiap tulisan, saya nanti-nantikan respon anda teehee (terelnya mengaku, malu I). Andalah penggerak saya! Tanpa anda, penulisan saya boleh terstatik kejap. Macam waktu kecil apabila duduk dalam trolley dan apabila emak mahu ambil barang di lane yang lain, tinggal sekejap dah cuak omg. Jangan tinggal saya. Jangan :(


Dah ambil kicap kipas udang tuh, datang balik tolak saya pergi kaunter :')


81 comments:

  1. jangan stop blog, i like to read your blog,is interesting..keep it up ya :)

    ReplyDelete
  2. haha... leh lak aku terbayang little hanis ckp semua tu in the trolley. How adorab!le

    ReplyDelete
  3. =D

    xtaw knape i ske baca entry u..

    ReplyDelete
  4. saya peminat setia blog Hanis.


    I ♥ HANIS

    *ceh boleh buat baju fanatik ni hahah

    ReplyDelete
  5. hanis :)
    have a look at my blog
    saya budak baru belajar
    kalau salah silap beri tunjuk ajar
    tunjuk ajarku sifu :')

    ReplyDelete
  6. 'kami suke kicap jalen..!!'
    ngehehe~
    kamu inspirasi saya utk berbelog!

    ReplyDelete
  7. saya pun ternnti anda mengomen blog saya hahaaaaha...btw anda dijemput ke event saya di MITC melaka 27-28 mac..zahiril adzim akan berada di booth saya..datng jangan tak datng :P

    ReplyDelete
  8. i wont leave u hamis!!!eh nampak sangat macam nak tinggalkan sbb salah eje name..Hanis!!!saya takkan tinggalkan awak..never!

    ReplyDelete
  9. tak tau nak feeling ape post ni??
    nak touching k?? heheheh

    ReplyDelete
  10. saya enjoy reading your new post..tak kire ape bende pon..so walaupun tak sempat nak balas komen pengomen tegar belog hanis teruskan usaha hanis untuk dekatkan diri dengan kami..sayam hanis~~(wink)

    ReplyDelete
  11. ^_^ keep it up, dear... jangan risau.. we ol setia kat sini.. :)

    ReplyDelete
  12. hehe..klakar..comel jek kicap kipas udang..

    ReplyDelete
  13. hanis..saya suka blog awk..in fact, r my inspiration too..menulis nie mmg best..keep up otey..!

    ReplyDelete
  14. hee~sesungguhnya.blog anda sggt best thp heaven ! :D (◡‿◡✿)

    ReplyDelete
  15. But, for sure emak akan datang balik then pick u up. :)
    Hello awak!

    ReplyDelete
  16. teruskan menulis ya Hanis...
    sekurang2nya kalau u tak dapat komen, u tentu membaca komen2 dari peminat u kan?

    ReplyDelete
  17. i'm always follow your updates dear.
    but i'm just a silent reader before. this is the first time commenting on your post. :)

    ReplyDelete
  18. saya!!! saya suka baca belog awak..walaupon tak update tapi bukak jugak...heheh

    ReplyDelete
  19. hahahah , wahh kicap kicap ni saya sensitip nih!

    -acap
    smartiesmanis.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. < ive always read ur blog!!dnt worry, i'll stay.n there's a bunch of my frens yang baca ur blog jgk!!n the words about ur blog are spreading.so don't worry.>

    ReplyDelete
  21. lol!!..
    kicap tuh damn funny..
    (:

    ReplyDelete
  22. entry ini adalah entry yang paling comel skali di alam semesta :D

    i llooooiiikkkkeeee :D

    ReplyDelete
  23. sungguh comel! hahaha...

    part omg tabley bla.

    ReplyDelete
  24. haha....it's okay la hanis...msti u bz prepare 4 the exams right?..me too...but when i tension study, i bukak u pnye blog n laugh byk2...rse macam da kurang tension baca pnulisan u..hehe~(,")

    ReplyDelete
  25. Kalo Hanis takde hal laa..
    tak balas komen pon org akan ttp komen hape..
    hahahaha

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. dont worry la hanis.
    semua tunggu jek ble u nk post new entry.

    sama mcm u. nk mengomel jugak :)

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  31. dear hanis,
    i love your blog so much.
    u ni nampak kepala gila2,
    so fun to talk to, n down to earth.
    i ske bace bila u tulis bout ur family.
    nampak penuh rasa cinta :)
    bonus question : are u single?
    i once wished that i can be like u, but i know, u're luckier, and i'm lucky in my own way :)
    thank God i found ur blog, now that i'm waiting for ur next entry.
    u're such a young lady with such sweet heart and perfect figure :)

    ReplyDelete
  32. haha.. jgn risau wahai che hanis. heehee

    ReplyDelete
  33. igt lagi ek mase duduk dlm troli.. mase tu mesti dh beso duduk dlm troli.. tak malu.. kahkah :p

    ReplyDelete
  34. hey dear..
    chill babe..
    even i selalu tunggu you update belog but still....
    once you update ur belog,
    for sure i akan baca..
    every single words..
    *chewah*
    tapi betul ni..

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. hanis da lama x update...rindu tulisan u~heeeee

    ReplyDelete
  37. kui3.. biasalah, dah fofular.

    nice anologi.

    ReplyDelete
  38. ooww sgt sweet duduk dalam troley... hihihihi
    muahh muahh

    ReplyDelete
  39. same jugeee.penggemar kipas udang

    ReplyDelete
  40. Hanis, i give you Beautiful Blogger Award.. Pls go to my blog and accept the award.. Dun worry Hanis... as long as u r writing.. until that we will be reading..

    ReplyDelete
  41. ala..ala...ala...naper gitu??

    ReplyDelete
  42. yeah...
    dun stop writing
    and feel free to visit mine
    hikhikhik

    ReplyDelete
  43. heheh, post video banyak banyak, rindu nak dengar hanis zalikha melatah "opocot!"







    salam sayang~

    ReplyDelete
  44. jangan risau..saya akan tunggu entri Hanis Zalikha..

    ReplyDelete
  45. I tidak akan pergi meninggalkan Hanis, TIDAK! Thehehe. ;p

    ReplyDelete
  46. jangan risau..saya akan tunggu entri Hanis Zalikha..

    ReplyDelete
  47. dah cecah 10 k follower
    saya akan xbaca lagi
    ;)

    ReplyDelete
  48. jgn stop!!!! nanti hilang punca hiburan saya :)

    ReplyDelete
  49. hahah! jgn risau lah. semua org suka buang masa depan lappy surfing.

    ReplyDelete
  50. hanis zalikha...manis
    teruskan menulis...

    ReplyDelete
  51. blog hanis memang berhantu. Bukan hantu 'huuhuu' yang jelik tu. Ni hantu baeekk punya! Mungkin gaya penulisan yang selamba dan kelakar kut. sapa2 yg sudi, silalah kelik blog i yang tak femes tu ye..merasa gak i di kelik..taklah sunyi macam tanah perkuburan.hehe...

    ReplyDelete
  52. u got an award at my page :).
    Suka ur blog!!

    ReplyDelete
  53. hi hanis.. 1st time tinggal msg. selalu silent reader jer. keep on blogging yer... saya suka baca, tapi tak reti nak komen, sbb mak saya kata kalau tade benda elok nak kata lebih baik kita diam (sebenarnya saya curi kata2 edry dlm konsert af8 tadi) wehehe...

    so jangan serik blogging yer adik manissss...

    ReplyDelete
  54. sebab banyak 'post has been removed by the author.' ...so yang nak komen...komen le elok2....

    ReplyDelete
  55. jangan risau..blog kamu memang menarik

    ReplyDelete
  56. removed by an author means diremoved oleh yg menulis komen itu. not by the blog author deyh :)

    ReplyDelete
  57. waiting for more inspiring/cute/positive/honest entries from you :-D

    ReplyDelete
  58. hanis...we always b here 4 u..=)

    ReplyDelete
  59. blog hanis, walaupun takde renda2 atau awan larat, atau bling2, lebih menyenangkan hati akak..sbb bila lawat blog hanis, kita jadi santai sebentar, dan kemudian senyum sedikit..

    jangan risau k..ramai silent reader (termasuk akak)yang suka blog hanis

    ReplyDelete
  60. blog ni la yang paling ditunggu entry nyer hari2..hehe

    ReplyDelete
  61. I won't stop checking your blog..Sgt intersting ok!
    Anyway, kicap kipas udang terbaik lah!Haha

    ReplyDelete
  62. Follow me on my blog http://sinarraudah.blogspot.com for my updates! :) have a good day!!

    ReplyDelete
  63. own opinion..

    i guess u were referring to ur previous post on aiskrim..
    cos i perasan komen die dok statik
    kat 21 comments dari aritu gik

    post ni plak(as well as the other posts) bleh naek no puluh tinggi2

    i think its cos ur readers(tmasyuk i gak) lagi suke bace n komen on post pasal U.


    period.

    not aiskrim.not helikopter.not troli(ngarot sket)

    tapi post kucing dimaapkan..
    ramai suke(tmasyuk i)
    hehe

    tapi xpela, blog u kan.suke ati la nk tules pasal pe pon

    btw its still just my own personal view

    cheers =D

    ReplyDelete
  64. sayapun silent reader gak..

    hanis..!!

    ReplyDelete
  65. anda telah ditag....harap dapat jawab...terima kasih

    ReplyDelete
  66. lu jangan benti blog.. nnt gua xleh baca perempuan cantik merepek!!!

    ReplyDelete
  67. saya masih suka kicap kipas udang..dulu kini dan selamanya..

    ReplyDelete
  68. walau sesibuk manapun diri seseorang tu, curi masa tu skit. masa tak menunggu kita tapi kejarlah masa sehingga masa itu terpaksa berhenti.

    ReplyDelete
  69. saya suka belog ini. tolong jangan stop. ;)

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!