Monday, April 12, 2010

Sony PSP dan iPod Touch untuk adik




Buat adik-adik kat rumah, the monter jambus, I know you’re reading this so this is for you. Sebab korang suka main game, YANG TAK MENDATANGKAN FAEDAH LANGSUNG BUKANNYA BOLEH MAKAN SEMUA TOMATO YANG DIHARVEST TUH, lebih baik baca belog Kaknis pastu masuk semua contest yang Kaknis cakap kat sini. And now ada satu contest yang korang mesti boleh menang, and hadiah pun dapat Sony PSP, so kalau menang (KALAU KU BILANG KALAU) Haffiz ngan Alisya takyah main Baim punya PSP dah.


Dahlah game ni senang gila pastu oleh cokelat favourite keluarga kita. Dari kecil kalau pergi Toys R Us, memang takkan dapat beli mainan so emak bapak nak sedapkan hati offer nak belikan gula-gula atau cokelat-cokelat kat kaunter je, so mesti ambil Snickers. Kekna yang start suka Snickers dulu, pastu semua adik-adik ikut. Yumm meleleh air liur type pasal Snickers.

Okay lepas lap air liur, teruskan type. Ni ha game dia. Dengar leklok. Pergi www.snickersgame.com . Daftarkan diri. Dan main! Senang gila, yang penting kumpul score banyak-banyak untuk jadi yang tertinggi.



Comel borang daftarkan diri, macam coach tengah ambil nama nak masuk MSSD.




Hadiaaaaaaaaaaah. At least bersengkang mata main game pun tahu ada hadiah di penghujung jalan.




Kena cepat-cepat type huruf-huruf berlampu untuk gain power nak tendang bola. Then aim, dan tendaang.




Aim elok-elok, tengok Kaknis tendang ke mana -_- Bahaya siapa main bola dengan I.




Nampak macam senang, macam eh dah bak lah sini PSP tuh, tapi tengok highscore orang lain T_T

Takpe usaha usaha usaha untuk iPod Touch atau Sony PSP. www.snickersgame.com, selepas pulang sekolah ya?

34 comments:

  1. salam..
    slaloo jd silent reader jew...
    hehe..besh blog hanis nieyh..
    free 33 visit my blog lak ...

    http://chupachupsy7.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. maen game sambil makan snickers memang seronok! yeayyy ^_^

    ReplyDelete
  3. mmg adik2 anis main nye laa..
    pas2 tiap2 ari minx sneakers tu dr parents anis....

    ReplyDelete
  4. kecik..bdk besa yg konpem rmai join contest ni

    ReplyDelete
  5. Hanis, xleh pon bukak web tu :( ke sbb bukak time office hour..hehehe..

    ReplyDelete
  6. alahai
    sibuk dengan presentation
    lepas abes nak main jugak!

    ReplyDelete
  7. haha lepas pulang sekolah yer. ha kaknis nk main pn lepas abes lecture yerr....

    ReplyDelete
  8. bestnyer...so kaki main game leh le berusaha demi psp n iphone

    ReplyDelete
  9. agak agak yang nombor satu tu dah berapa kali dia main kan?
    juta juta gamaknya.
    duh~

    ReplyDelete
  10. hoho..nak berusaha main bola pulak lah lpas nih..ahaks.:)

    ReplyDelete
  11. kalo dapat tu memang best...hehehe

    ReplyDelete
  12. moga geng monsters jambu menang! :)

    ReplyDelete
  13. takleh makan tomato yang diharvest? diorang main game 'Harvest Moon' ke? bestlaa game tue!!

    ReplyDelete
  14. comel gila bila tengok you pokpek pokpek pesan macam macam kat adik adik u :)

    ReplyDelete
  15. ada entri untuk anda disini http://andyhowtt.gapuranetwork.net/2010/04/hanis-zalikha-dan-red-mummy-jom-join-gengblogger/ silalah baca...tq..

    ReplyDelete
  16. wow...cambes jak game 2...i wanna try...yeah2 let's play that game monster jambu...saya pn dh jd bdk kicik daa...hahahaha

    ReplyDelete
  17. salam hanis.
    nk cakap di cni terima kasih atas tunjuk ajar anda tentang blog. :)
    smoga Allah merahmati kamu n family.
    gud luck!bye2..ws~

    ReplyDelete
  18. hola Hanis,

    I'm one of ur blog readers from canada.ur blog is fab! :) i know u suke shopping. i nak recommend this online store from a very well established company in Malaysia &worldwide.

    Check out Alfosool's Online Store offering a big selection of quality products, famous brand names eg: Ralph Lauren, Coach, Levi's, Lacoste, Lucky Brand, Dooney & Bourke, Tommy Hilfiger, and many more!! visit now at http://www.alfosool.com/shop

    ReplyDelete
  19. penat kot main tndg2..
    nk menang mmg peluang 2 impossible..
    huhu :)

    ReplyDelete
  20. tak minat sangat main game. Tapi kalau dapat iPod Touch tu, memang terbaik sangat.

    ReplyDelete
  21. pergh...itu mahu satu hari duk tendang

    ReplyDelete
  22. woahh , macam best jea .
    visit me too sys , myradarling.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. entry yang comel untuk adik-adik yang memang comel.. hiihihi

    http://naktudung.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. setuju..post yg comel untuk adik2 comel. senang diorg nak paham.to adik2 yg baca ni,jgn leka men game sampai lupa belajar k.

    ReplyDelete
  25. asal nk main game jer..internet mengong..apa telah terjadi denagan broadband no1 malaysia itew...hampa...(-_-)

    ReplyDelete
  26. HEH.. HANIS.. I TOT U WERE GONNA BUY DAT FOR UR SIBLINGS..

    ReplyDelete
  27. yang dah berumur boleh main gak ke? heheheh

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!