Tuesday, June 15, 2010

Video Hot Panas 3GP

Teehee baru terima video ini beberapa hari lepas. Sungguh menerujakan. Dapat lihat bakat-bakat penghasilan video dokumentari dan lakonan yang mantap. Memang golek-golek guling-guling gelak sepanjang tontonan umum.




HAHAHAHA TAK, SAYA TAK RASA MEREKA ADALAH KIPAS SUSAH MATI STALKER ATAU APA. CUMA TONJOLKAN BAKAT AND BOY, THEY REALLY GOT MY ATTENTION.



Thumbs up Izham Ismail and Aziz Hazmi, you made my week :') Part yang last tuh paling ar :')

245 comments:

  1. wah! hehe.. mantap betul lakonannya..

    ReplyDelete
  2. hahahaha..
    bgs dier tuh!
    hehehe..
    peminat hanis tuh..
    :)

    ReplyDelete
  3. wah...
    kelakar gile mamat ni...
    tp sweet je muka dia tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. vidiyo ini. huhu. lawak2.. mmg sgt sweet lah.. kelakar..

    ReplyDelete
  5. bahahahaha lawak gilosss. gelak guling guling smp planet marikh.bahhahahha

    ReplyDelete
  6. terbaik la video 2!!!!! suka la cmtu. creative la orang2 zaman sekarang ini. one day hope mamat itu dapat la dating dengan hanis eh!!! aku doakan la!! nanti kasi entry pasal dating korang ok! terbaik!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. perempuan cantik mmg tulisan x bole blah eh? LOL

    ReplyDelete
  8. klkr lah..hikhik...pndi nye org yg buat video ni..

    ReplyDelete
  9. stupendous..haha hope guy yg publish vidiyo ni dpat la his chance, x gitu hanis??teehee

    ReplyDelete
  10. mmg sempoi ar mamat tu..double thumbs up...

    ReplyDelete
  11. huh peminat setia la dye nie...
    but its a gud things rite..
    kritikn tu kdg2 membina diri kite lebey matured...

    ReplyDelete
  12. Muahaha..nice gila review ni! :P

    ReplyDelete
  13. *dalam mood gelak-gelak lagi*
    they really got your attention, hanis !!

    ReplyDelete
  14. haha. comel giler kot! sweet jek. creative. he rocks! :D

    ReplyDelete
  15. ahhahahhahaahaaha!!!
    kite bukan Hanis Zalikha pun gelak terbahak-bahak.
    Kui!

    http://awektocang.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. this guy is so sweet.....why don't you give him a chance...;p sian dier... (backup2..haha)

    ReplyDelete
  17. ohmyGod
    gila suwit lah dorang ni
    hahahaaa
    thumbs up!
    5 star *****
    =D

    ReplyDelete
  18. wah..memang gelak sakan tengok video tu..memang best r =)

    ReplyDelete
  19. Good effort man! Wish I could do like that, he he he...

    ReplyDelete
  20. LAWAKKKK GILAAA !
    THUMBS UP TOO ! :D

    ReplyDelete
  21. woahhhhhhhhhhhhhhhh
    kelakar lah

    ReplyDelete
  22. i love this video!!superb!!:D

    klo lah ada org bg vdeo mcm ni kat i, haih..bertuahnya badan!!hehe

    ReplyDelete
  23. serius..saya golek-golek guling-guling tgk video ni..comei giler r mamat tuh wat video ni..(^___^)

    ReplyDelete
  24. Kalau saya lelaki tu (KALAU je!), saya akan selalu beli kek choc moist n cookies yg mama hanis buat tu byk2.Mestilah kena mengorat mama hanis dulu kann kann. :)

    ReplyDelete
  25. huhu..kelakar!
    org lelaki pn ada juga baca blog hanis =)

    ReplyDelete
  26. HAMIS!!!!!!!!! INI LAWAKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    HAHAHAHAHAHAHAHHAHA

    ReplyDelete
  27. best video ni...klakar n ikhlas dari hati nye...macho la bro...huhu;)

    ReplyDelete
  28. hahaha..lawak lawak.by the way.sangat kreatif =)

    ReplyDelete
  29. haha!! begelora, hehe!! kak hanis mmg cue, tu bnyk peminat, =D

    ReplyDelete
  30. hahahaha omg ! if ada boy yang buat the exact same video like this to me, for sure i fall for him ok ! melting weh ! haha funny ok ! tak nak jumpa dia ke babe? :P

    ReplyDelete
  31. Hauahuaahuaahuaaaaaaaaaa.... Lawak abis.....

    ReplyDelete
  32. hahahhaha...
    LAWAK giler mamat tue!

    some might interpret it as desperate but for me he is GENIUS!
    he is creative in his on way!

    he will do good in advertising & pr / mass comm! ;)

    lepas nie confirm ramai hantar "vidiyo" khas untuk u :)

    ReplyDelete
  33. alalala. comelnye lelaki ni! XD tak tahan betul ayat2 dia.

    ReplyDelete
  34. hahaha.. peminat fanatik hanis da muncul. adekah hanis sudah ready mao jumpe die juge?

    ReplyDelete
  35. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA. comel sangat kot. kekekekeke. boleh share dkt fb tak? kekeke.


    P/S: are u going to date him ;P

    ReplyDelete
  36. wow hanis!! ade stalker tegar di situ!! tahniah babe~ hahhahah...

    btw, nice job Izham Ismail and Aziz Hazmi.. tehee~

    ReplyDelete
  37. ni kes kipas susah mati nih.. bgs2..

    ReplyDelete
  38. hanis..
    video tu mmg lawak la..
    hehe..
    bjya buatkan saya hepi kembali.
    bru pas nangis je pas majuk ngn my mama..hii

    sapa mamat tu? hanis kenai ke? ke dia mmg wat tu utk hanis?

    ReplyDelete
  39. omg sumpah comel..he also made my day..thumbs up la ;)

    ReplyDelete
  40. good attempt..editing yg kemas jugak.
    at least kalu Hamis x tertarik pun, mesti ade yg lain2 akan sangkut nanti.
    marketing strategi yg baik..good move.haha

    ReplyDelete
  41. hehe. comel la mamat ni. dye syok kt kau la, hanis. hehe

    ReplyDelete
  42. peehhh beshh gila..
    lawak pon ada..hehe..

    ReplyDelete
  43. Hahaha.. lucu aa mamat ne hanis.. tp serius he's creative.. 4 sure lepas ne dia berjaya buatkan hanis bukak blog dia.. hehehehe

    ReplyDelete
  44. FULAMAK....!MMG KIPAS-SSH-MATI HANIS! ni je mmpu ckp..

    ReplyDelete
  45. Hamissss Beliau Adalah Sangat Comel!!!!

    ReplyDelete
  46. awwww. terharunya bila baca, if i jadi youuu! =)

    ReplyDelete
  47. is the title have something to do with your url? ini belog saya? ini vidiyo saya? hihi. that's cute :)

    ReplyDelete
  48. homaigod.dia sangatlah gentleman dan comel. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  49. Hanis

    Salam kenal, memang kenal ka ngan kawan yang bagi vedio tu...he3x. Btollah memang ada part yang lucu...hehehe.

    Apapun, mesti dia hepi sebab Hanis masukkan vedio tu dlm blog Hanis.

    - salam -

    ReplyDelete
  50. i likes their attitude..thumbs up bro!!

    ReplyDelete
  51. Nice vidiyo but the part saying that guy understand women's heart....aaa...kinda not believe in it.

    ReplyDelete
  52. cinematografi ke nak panggil, excellant... Mcm tahap layar perak. bleh tahan byk ckp jugak mamat ni ye. kalau gua depan kamera, hancuss!

    ReplyDelete
  53. ahaha~ kelakar...:p camne kak hanis? ada ciri2 jd boypren x? haha~

    ReplyDelete
  54. haha..memang kelakar dan menarik sangat2.!!
    tak sangka ada juga peminat hanis y smpai buat video (tepuk2)

    ReplyDelete
  55. wow! berjaya member saya ini mendapatkan perhatian hanis zalikha!
    so how?
    nak dating ngan dia x?
    hahaha

    ReplyDelete
  56. gila lwk! haha. msti rse best gile org wat vdeo. kn? kn? kn? :DD

    ReplyDelete
  57. very funny la adik! things people do for u..lol!

    ReplyDelete
  58. i tgk 3 kali video ni, 1st sangkut-sangkut, 2nd suara tak dgr, yg 3rd memang terbaik! Comel je kan?

    ReplyDelete
  59. tulisan buruk ? kantoi.. tapi smart lah itu brader buat video :)

    ReplyDelete
  60. terhibur gak tgk vidiyo ni. ;)

    ReplyDelete
  61. ahaa. omg.
    dia sgt obses kat u kot ;p

    ReplyDelete
  62. hohoho.. giler ah. tibe2 bley plak tgk video cenggini sampai abes.. tulisan besar2?? makan space? hahaha

    ReplyDelete
  63. haha,ingat video ap lah hanis nih.

    ReplyDelete
  64. hahhaha =))
    poyo tau...I just watch it last nite. Damn u p0sted it here! mesti bangga tahap dewa tuh.:D

    mesti ade sambungan video dia nih~

    ~wah,hanis awak idaman malaya_^

    ReplyDelete
  65. dah view yang ni.
    nanti mesti dea bangga hanis review dea kat blog ni. hehe.

    ReplyDelete
  66. post paling best dlm blog nie...hahaha

    ReplyDelete
  67. hahaha...best giler mamak ni,tersengih sorang tgk. hanis,awk patut cnsider jmpa mamak ni.. saya pun nak jugak jumpa hehe
    Btw, hanis..Luv ur blog 2..Ur mum blog pun i suka :))

    ReplyDelete
  68. hahaha...best giler mamak ni,tersengih sorang tgk. hanis,awk patut cnsider jmpa mamak ni.. saya pun nak jugak jumpa hehe
    Btw, hanis..Luv ur blog 2..Ur mum blog pun i suka :))

    ReplyDelete
  69. OMG! That guy is sooooo funny. Hahahaha...cool 'vidiyo' (^^,)

    ReplyDelete
  70. hanis kalu ade mase singgah la blog saye jap.ade award for u :)

    ReplyDelete
  71. hahahahaha...sempoi, catchy & kreatif giler!!!!!sure meletops video nih..

    http://jmrblackfinger.blogspot.com/2010/06/kipas-susah-mati-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  72. panas! panas! to be continue punya nihh.

    ReplyDelete
  73. hahah.
    serius oh..lawak tp sgt bersungguh2.
    :D

    diehardfan tuh..

    ReplyDelete
  74. hahahaha..kreatif lak ai mamat ni. sanggup tu.

    ReplyDelete
  75. klaka lah mamat ni...mesti bangga hanis post vid dia kat blog hanis.

    ReplyDelete
  76. Sakit perut jugak tengok video dia tuh.. hahaha :D

    ReplyDelete
  77. comel beno mainan kat cermin toilet tuh..ahaha..

    kiut betul kelip vidiyo ini.

    ReplyDelete
  78. OMG..That is soo damn cool...ure so lucky girl..so sweet!! arrghh.. thoughtful..very thoughtful

    ReplyDelete
  79. sangat klakar la kipas susah mati you ni hahaha..i paling suka part main gitar tuh hahahaha "MAMA..aa" hahaha mmg gelak guling..haha

    ReplyDelete
  80. sumpah kelakar..
    sah2 stalker nih.. :D:D

    ReplyDelete
  81. hahaha..mmg best la videO ni..

    thumbs up!

    ReplyDelete
  82. AHAHAHAHAHAH! okay suumpah lawak gila mamat ni, aku suke kau!

    heheh

    hai sis. dorang agak saiko dowh. susu. . .? bukak baju. . .? haha serammmmm.

    tapi takpe, saiko saiko pun jujur :D




    eh, patutlah tulisan saye buruk.
    ekekekekekek.

    ReplyDelete
  83. Hahaaha. man, they are funny!

    wee~ sweet sungguh. LOL.

    ReplyDelete
  84. 2 thumbs up :) mamat tu mmg creative,sporting, lawak and best.. made my day! :)

    ReplyDelete
  85. ya allah...lawak gile.....ko mmg spesis lelaki yang semakin pupus dan sukar untuk ditemui....ko mmg jujur dan ikhlas...i can see ur effort..percaya la kalau tidak berkasih pon ko pasti berteman ngan hanis pujaan ko tu...all the best...

    ReplyDelete
  86. KElaka gila . Lagi2 part yg tgh pegang dumbell tu -___-"

    ReplyDelete
  87. best kowt video tuh

    Hanis, you are very lucky sebab ade org buat video pasal you.

    sweet kowt :))

    ReplyDelete
  88. wahhhhhhhhh
    memang smart!
    i nak gak la wat video mcm 2...

    ReplyDelete
  89. haha kelakar laaaa....waaa besh2..
    nak LIKE byk2

    ReplyDelete
  90. HAHAHAHA.. this guy are really cool..!!^_^ comeyy aje.. untung anis kann..hik3

    ReplyDelete
  91. Hanis, berkenan gile kot ngan mamat nie. hahaha comey gile okay! kirim salam kirim salam!!! ;)

    ReplyDelete
  92. Hehehe.
    Aku rasa part tulisan tgn tu terbaik lah. haha

    ReplyDelete
  93. OH
    MY
    GOD, HANIS!!!

    Hahahaha gila lawak part yang 'Makkkkkkkkkkk' hahahaha.

    Orang macam nie seharusnya di'treasure' kerana tidak menjatuhkan malahan meninggikan martabat orang perempuan macam kita nie.

    Precious kan? :)

    ReplyDelete
  94. sooo sweetttt laa mamat ni.. org pon tak stop gelak2... hahahaah hanis, apa kata u buat satu parti makan2 ke pot luck ke blogger day ke gathering ke.. bulih jumpe2

    ReplyDelete
  95. guling guling gak gelak.
    terus jadi hot star mamat ni..setelah ditonton oleh semua reader hanis,kan...

    ReplyDelete
  96. haha kelakar gila vidiyo tu hahahaa...... siap nangis2 lagi pintu x tutup haha

    ReplyDelete
  97. hanis..give him a chance..g la dating ngn dia hehee..

    ReplyDelete
  98. hanis : i rase u ptot buat gathering tok follower blog u ni...
    rmai yg nk jmpe u.....
    nnt mkin byk lak yg promot diri kt u kt youtube tu...habis video ltak name u jer...
    hihihi

    ReplyDelete
  99. terbaek ah!!

    psstt : kak hanis, bg la chance kat dia,, ekekeke

    ReplyDelete
  100. *geleng kepala*
    izham ismail , what have you done?

    (he is fast becoming a prominent dokumentarian, pandai bab2 video ni tapi saya musykil mana dia dapat orang-orang berbakat untuk jadi his art subjects haha.there is another (albeit longer) 'vidiyo' dekat die punye youtube profile bertajuk 'kolaj'. check that out. tastefully done too :) )

    -kawan die.

    ReplyDelete
  101. like this video.. so suwittttt... :p

    ReplyDelete
  102. This is Aziz Hazmi Page dlm facebook http://www.facebook.com/pages/Aziz-Hazmi-Pages/2620842
    22074?ref=nf jom ramai-ramai kita like.. mmg sempoi n humble gila budak ni..

    ReplyDelete
  103. wahahahaha... gile la lu bro ngorat versi video mmg klas.. hahaha.

    ReplyDelete
  104. haha.bagus2..jujur sungguh..beliau tak mengamalkan konsep cintau itu buta sebab sempat lagi beliau bagi kritikan membina tulisan hanis tak lawa.hehehe.thumbs up! ^__^

    ReplyDelete
  105. u mesti jumpa dia tau hanis..
    hihii.. ^^

    ReplyDelete
  106. HAHAHHA. lawak lah! anak mak. wakaka

    ReplyDelete
  107. haha. woww. two thumbs up for him. dia minat sangat kat hanis :)

    ReplyDelete
  108. hahaha..klaka tol!!
    caya la dorunk nih..

    ReplyDelete
  109. HAHA, sweet jeh laki tuh . u need to give him a chance LOL hanis ;DD agagaga

    ReplyDelete
  110. haha, bagi chance, kot2 sangkut an. sweet pun sweet. hahahaaa

    ReplyDelete
  111. gyla cool! haha. sweet sgt2. ehem2 will he get his chance? ;D

    ReplyDelete
  112. urgh! lebih 150 comment. now this is simple trolling.

    ReplyDelete
  113. sangat klaka nye beliau.mulut potpetpotpet.hahaha!

    ReplyDelete
  114. wewit... pic last tuh... mantope.... :p

    ReplyDelete
  115. he3x..giler sweetttttt..apa lg, jumpa arrrrrr!!!!:D

    ReplyDelete
  116. HAHA. i jarang kot komen kat blog u hanis. tp, yang ni, alamak aihhhh.. berani gil laki ni.

    u patot belanja dia bawak g makan la hanis. treat him as ur fans. u belanja makan ke ap ke, dah minat dia pon makan kan.

    ReplyDelete
  117. Guys... lets give our vote... Sapa nak hanis meet this guy and at least have a decent dinner with him?? write down your vote number...

    #1

    ReplyDelete
  118. hahhaha...giler lawak ah..terbaek lar mamat nih..

    ReplyDelete
  119. hanis!! sangat comel k. give it a try :)

    ReplyDelete
  120. so sweet! kelakar and cool gile okkk

    ReplyDelete
  121. hehe suker
    http://hidayahsyafiq.blogspot.com/2010/06/bila-suami-mula-pandai-ber-face-book.html

    ReplyDelete
  122. giler bes ku tgk videyo ini.. sakit pewot tgk.. giler semangat.. gud gud.....

    ReplyDelete
  123. hahahaha. true fans namenye tuhh :D

    ReplyDelete
  124. BUdak ni..senget!
    wakaka..
    :)
    akak bagi la can kat dieeeeeeeee

    ReplyDelete
  125. kelakar tgk "kebanyakkan" lelaki komen dgn perasaan jeles, sekurang2 dia dgn cara dia original xde citak rompak, all the best aziz hazmi. skrg anda telah mendapat perhatian hanis@hamis so ramai yg akan wat benda yg same citak rompak idea anda :) all the best..

    ReplyDelete
  126. waa bestnye hanis ade org wt video cm ni. nak jugak!!

    haha berangan!

    ReplyDelete
  127. funny....sgt2 suka kat hanis dia tue...hehe

    ReplyDelete
  128. sgt la klaka!!! sape ek laki tuh?? hadoi laaa.... sgt kretif..

    http://inilablogaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  129. hahaha!!
    hebat sangat.
    boleh buat rancangan dokumentari ni..
    hehehe..=)

    ReplyDelete
  130. Ya Tuhan...ape betul lawak la abg ni...suke nengok dia hempas pintu tuh..wakakaka!!

    rating kita 9/10..keep up for haniszalikha's fans..

    ReplyDelete
  131. perghh..bangga aku dgn pemuda beliawan negara..mcm italian siut..hamis..u ptt appreciate hero nie..

    ReplyDelete
  132. oh tuhan!

    LOL..

    pandai buat video..

    terus jadi entry

    :D

    ReplyDelete
  133. hahah yang tak boleh blah tajuk post ni sememangnya menarik perhatian=p

    ReplyDelete
  134. hahha..
    very gud..
    he's admire u a lot..
    =]

    ReplyDelete
  135. whoaaa sangat tertarik dengan vidiyonya dalam usaha untuk menambat hati Hanis Zulaikha! i bet Hanis mesti cairrrrrr HAHA super hilarious! :)

    ReplyDelete
  136. whoaa sangat tertarik dengan vidiyonya dalam usaha menambat hati Hanis Zulaikha. i bet Hanis mesti cairrrr and perhaps ready on date with you. HAHA super hilarious ;)

    ReplyDelete
  137. gigih tol budak nieh.. tapi bagus laa.. inisiatif menarik.. hehehehe

    klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ...

    ReplyDelete
  138. ahaha kipas ssh mti ni..pe2 mang kelakar lah heeh

    ReplyDelete
  139. sgt chumel guy tu hanis..hehe..

    ReplyDelete
  140. comel + sweet + kelakar!

    thumbs up up up up up!!! =)

    ReplyDelete
  141. siyes rase mcm nak gelek kepale bawah tayar bus dowh..
    lawak la mamat tu...
    i loike...
    kompem hanis nak dating ngan ko weyh (eceh kompiden je aku)
    tp takpe, aku doakan ko dapat dating ngan hanis..
    aku sokong ko..
    chaiyok!!

    ReplyDelete
  142. seronokknye hanis zulaikha..
    i hope one day saye juge akn dpt pemint cmtuu..haha;D

    ReplyDelete
  143. Dear Hanis,
    we the fans have give our blessings upon you to date Aziz Hazmi for he is such a great guy.Please please please~~~~

    We, The Fans :D

    ReplyDelete
  144. first time gwa drop comment

    agak2 lu bace x komen gwa neyh?
    gyahahahahahaha~

    ReplyDelete
  145. hahaaa... klaka giles
    ok adik hanis... rasanya bukan dia sorang je yg mcm 2..
    ramai lagi peminat u dlm diam
    rase kalau u wat pertandingan n the hadiah is to date u..rasenye..berlambok2 dtg memohon..
    cuma i like his statement... org cantik tulisan mmg kureng sikit..
    patutla tulisan i pon xcantik~~~LOL
    just kidding :P

    ReplyDelete
  146. Sebenarnya .. saya dah tengok wayang tu.

    ReplyDelete
  147. huhu! mmg klaka ^^
    tp care die sweet..

    ReplyDelete
  148. kelaka betol la peminat hanis zalikha ni :D

    ReplyDelete
  149. hanis, bagila peluang...hahahaaa

    ReplyDelete
  150. bodoh2 yg comel!!!!!!! hahhahha..lawak gilerh!!

    alinurfarah.blogspot.com (nak tengok magic mug..visit my blog)

    ReplyDelete
  151. dia makan banyak ! tapi dia kurus.. hehehe =D

    ReplyDelete
  152. punyala bersungguh mamat tu nak tarik perhatian.
    tahniah la ye pd pmbuat vidiyo,anda dah dapat perhatian:)

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!