Friday, July 30, 2010

Emak Youtube


Mohd Khairuddin, sudahkah anda sedar video ini untuk anda oleh emak anda? Tipulah kalau belum sedar, video views dah cecah 30 ribu. Sila mengaku sekarang. Takkan emak comel muka macam Whoopi Goldberg taknak mengaku.


Makcik ni mata tak pandang kamera mesti dah tulis apa nak cakap kat Microsoft Word. Tak pun Word Pad. Haha ingat ada time limit macam call anak dekat Diari AF ke makcik? Takde siapa halang makcik cakap lama-lama.


Waktu minit ke 0.28 hingga 0.30 gaya makcik ni sebiji gaya my mom hahahaha lawak. TAPI INI TAK BERMAKNA MAMA BOLEH BUAT CHANNEL YOUTUBE PASTU POST VIDEO BANYAK-BANYAK UNTUK BAGI MESEJ KHIDMAT MASYARAKAT KAT HANIS YA. Please jangan, Hanis akan call lebih kerap.

94 comments:

  1. u noe why makcik nie tak tgk camera hanis?? sebab makcik nie tgk screen tu utk tgk muke dia masa tgh cakap tu... kan ke webcam tu kat atas lappy... kalau mata dia tgk camera.. dia tak nampak laa gerak geri yg dia buat :P

    ReplyDelete
  2. hahaha lawak dan comel lah mak khairuddin nih. MAKCIK SANGAT COMEL!!

    ReplyDelete
  3. cute giler ah. aunty ni da macam buat choral speaking plak la.

    ReplyDelete
  4. ai hanis. Suke baca sume yg hanis p0st.

    ReplyDelete
  5. thank goodness I've disable webcam on my mom laptop

    fuuhhh....

    ReplyDelete
  6. hahahahaahahah....
    so kelakar ok....
    bgus la mak die....

    ReplyDelete
  7. dats soo adorable cute! mum is giving 'peringatan' to his son using utube. Konpem insaf~~~

    ReplyDelete
  8. hahaha. mmg kelakar makcik ni . br belajar guna wc ke ?

    ReplyDelete
  9. tapi nape ramai yang kutuk macik ni eh..


    saya rasa suweet..

    ReplyDelete
  10. hahahhahahha cute k! nak buat camni gak la nanti bila anak dah beso. hiks

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. hanis pun tgk ke.makcik ni siap ada link kat iklan fb tau.femes gile.hanis dah try tgk vid tuk mom ke.yg tu lg sweet.tp bukan dari khairuddin la.

    ReplyDelete
  12. OMG malu okay if my mum buat camni, although ade la jugak sweet2 tu.

    ReplyDelete
  13. huhu, makcik nih sangatsangat comeyl :)

    ReplyDelete
  14. tgk clip neh rasa tataw nak wat apa..nak gelak rasa berdosa, nak sokong, rasa teragak..mmg la sweet dapat mak camni, tp at the same time rasa segan gak kot..

    agak2 mohd khairuddin tu umo berapa, ya? huhuu..

    ReplyDelete
  15. bukti teknologi ICT mempengaruhi kehidupan..takyah nak dgr mummy bebel secara LIVE..rasa over, pause kan ajer..heheheh

    ReplyDelete
  16. i likes this videoooo... mmg rare la....

    ReplyDelete
  17. owh hanis kirim salam sama mama.. mama kita.. wahh..

    remember we took photo at ikea on saturday morning.. ya la.. mama kita ambil foto kita bersama..

    lepas itu.. terdelete semua foto.. T_T

    oke bye!

    ReplyDelete
  18. Pttla ms tgk video ni kt amazingnara sy rs cm penah tgk je makcik ni...laaa mmg iras whoopi...hahaha

    ReplyDelete
  19. i pon post pasal video ni kat my blog. comel kan mak cik ni. hehe

    ReplyDelete
  20. hahahhahahahahahaha...nape ma saye tak begitu..garang cam harimau

    ReplyDelete
  21. Hahaha
    Sangat Menarikkkkkk

    New Entry Prof-Hariz
    Kenapa Mama Perlu Berbohong?

    ReplyDelete
  22. alahai comelnya...wish my mom pun buat macam tu tapi please jgn letak kat youtube..hehe

    ReplyDelete
  23. so sweet yet its entertaining ^___^

    p/s:juz follow ur beautiful belog

    ReplyDelete
  24. nasib baik my mum buta IT!
    phewwwwwwww!
    ;p

    ReplyDelete
  25. makcik ni bulih berlakon iklan la.especially masa raya nnt la.. comey2

    ReplyDelete
  26. adoi!! kakiku ternaik ke atas & kepala ke bawah macam dalam anime jepun tatkala melihat video ini..

    eh.. macammana pulak.. nak send comment ni

    ReplyDelete
  27. advance jugak makcik ni...

    haha...

    abes la future anak aku nanti... future mak dier ni seorang engineer yang bergelumang dengan pc/lappy...

    akan daku post mesej khidmat masyarakat buat beliau nanti... masa depan nanti mesti lagi canggih ye tak??? keh keh keh...

    ReplyDelete
  28. omg,hahhaha
    nasib la my mum x berapa pandai nak berkomputer ni.haha

    ReplyDelete
  29. comel gila weeeeeeyh mak youtube neh!

    ReplyDelete
  30. makcik ni asyik ulang line yang sama

    pastu dia pun konpius mohamad khairudin tu panggil dia mak ke mama ke mami

    ahaha!

    ReplyDelete
  31. kesian makcik ni ramai yang kutuk.. :-(
    biasalah org yg baru belajar..dia rasa excited sampai letak dlm youtube..

    kalau sy jadi anak mak cik ni..sy akan bangga sebangga-bangganya ada mak yg sgt loving mcm ni.. ;)

    ReplyDelete
  32. haduih, mak sporting giler. mak record pki webcam die kate tadi. huh, pk la anak die dok stdy jawoh sgt smpi wat vdeo2 pesanan kat anak die. hmmm, apesal lah leg msk smpi kt youtube?

    ReplyDelete
  33. (=_=") erk... i'm speechless...

    ReplyDelete
  34. Respeklah makcik ni. Terbaik! I'm very proud of u, Auntie...

    ReplyDelete
  35. Memang cute la !

    http://gambardiari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. kuikuikui...siapala actress itu... boleh..gelak gulink2..

    ReplyDelete
  37. sangat comel^^
    cayalah mak cik.hehe

    ReplyDelete
  38. omg horrornya kalo jd mohd khairudin. this video has made me rethink of the stuff i wrote psl my daughter kat blog. fine, she's only 2 and all the stuiff she does is quite at that age tp nnt besar x nak dia embarrassed plak. seroisly will tapis2 dah lps ni!

    ReplyDelete
  39. makcik ni cam berlakon je. xnmpk apa yang kelakar.

    ReplyDelete
  40. hahaha..cool!
    mak zaman sekarang dah maju tu..advice anak guna youtube..sah2 anak dia asik layan you tube je :P
    owh..i wish my mum could do the same :P mesti glamor..mak saya masuk youtube!

    ReplyDelete
  41. makcik buat saya teringatkan pensyarah di uitm, arau.

    ~sayang makcik pada anaknya. hanis segan ye kalau auntie guna youtube pesan calling2? hehhe

    ReplyDelete
  42. even ramai kata sweet2 makcik ni, hope my mum xkan prnh trfkir nk buat mcm ni eventhough dia tau.

    ReplyDelete
  43. tipu la ni..lawa sgt webcam dia tuh..mcm videocam je..pastuh tgk byg2 kt spek dia..ade org kt depan dia bkn laptop..kalo tgk video no 2 dia boleh nmpk..ini kempen ni tuk bdk2 uni dr kg jgn culture shock..

    ReplyDelete
  44. thanks for this. it made my day!

    ReplyDelete
  45. i totally agree with t.a.c.a

    ReplyDelete
  46. makcik ni is an actress.tht video was fund by satu badan kerajaan if m nt mistaken..to teach youngsters how to save money.tgk betul dkt spec dia u can see camera flash.she was reading the script frm the screen and if u realyze the webcam is wayy too clear thn our normal webbie =)

    ReplyDelete
  47. makcik ni is an actress.tht video was fund by satu badan kerajaan if m nt mistaken..to teach youngsters how to save money.tgk betul dkt spec dia u can see camera flash.she was reading the script frm the screen and if u realyze the webcam is wayy too clear thn our normal webbie =)

    ReplyDelete
  48. sweet mak cik nii..such a lovely mom i tot;)

    ReplyDelete
  49. haha this is funny!
    phew, praying my bonda taknak buat mcm ni.
    erk... as u said, we'll call and visit them often, better than never.
    pray hard.

    ReplyDelete
  50. Hey Hanis and everyone! Just in time for a youtube session lah ni. hahaha. check out a trailer remake from a bunch of creative young PopIN filmmakers; they goreng Tarantino's Inglorious Basterds, and it became 'Inglorius Busted'! heh. *love the even more corrupted spelling* : http://bit.ly/aEC5EE p/s: tgk original trailer from hollywood dulu eh!

    ReplyDelete
  51. sape mohd khairuddin tu eh..?

    ur mum soooo sweettt la bro

    ReplyDelete
  52. hahaha... saya ketawa terolek-golek menonton video ni! Sangat lawaks okey =D

    ReplyDelete
  53. hai there.. hanis u ni jumpe je video2 gini ea...sure terus melonjak2 view utk mohdkhairudinmom tu sbb hanis taruk kat blog ;)...yg paling tak tahan..." BANGAU OO BANGAU and the story behind it.."

    ReplyDelete
  54. haha.. sporting betul aunty ni :p

    ReplyDelete
  55. what's next?
    mama upload this video dan tag mohd khairuddin dalam facebook?
    oh noes~

    ReplyDelete
  56. Makcik oh makcik... Ahahahahha~! So you are the famous Hanis Zalikha.. Nice knowing you by reading your blog updates :)

    www.watashiazhar.blogspot.com

    ReplyDelete
  57. menyampah betol laaaaaa orang bercakap ketap gigi ni...

    ReplyDelete
  58. terrrrrrramat kurang percaya.....mesti ada benda lain ni...

    ReplyDelete
  59. wah terharu giller..kalo jadi anak dye ar...aunty sgt comel~

    ReplyDelete
  60. hi hanis..

    kak t ada buat entry masa kita terjumpa di IKEA jumaat lepas.. sorry ganggu u shopping hari tu.. tq sudi bergambar bersama kak t..
    http://watiyusof.blogspot.com/2010/08/jumpa-hanis-zalikha.html

    tq.. u take care ok!! :-D

    ReplyDelete
  61. okay. i jumpe makcik ni kat UM. naek kereta proton saga. lol.

    ReplyDelete
  62. i dah hbs bace semua en3 u..sgt menarik n funny...tp bile nak follow xblh plak..xtau knape...

    ReplyDelete
  63. Not the real Khairuddin, but quite funny. http://www.youtube.com/watch?v=QedwLyqH7ik

    ReplyDelete
  64. hi der,
    1st time bg comment afte dh lame followed ur blog here..huuu

    sy maseh xphm slps dh lame nmpak vid makcek ni merata2..huh...

    xsangka berjumpe lg ngan beliau di blog anda >__<
    mcm nk kate giler glamour mkcek ni erk~haha

    ReplyDelete
  65. video tu sbnrnya iklan..ada lg 3 video.sian mkcik tu xpasal2 org kata dia gile femes..
    visit http://www.mohdkhairuddin.com/

    ReplyDelete
  66. hahaha whoopi goldberg. aku suka cerita tu

    ReplyDelete
  67. hahahahaa! byk kali tengok video nie. lawak giler!

    ReplyDelete
  68. nie iklan la . . . mrk nak promote new saving account bank mane ntah

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!