Wednesday, August 4, 2010

CANTIK DAN SEDAP SIAPA TAKNAK OH














Ya itu dia, sila pergi belog emak kita untuk keterangan lanjut. Tahun ini saya punya kegemaran ialah Vanilla Kisses & Milky Oats Bar & of course tahun lepas punya kegemaran yang semua pencinta makanan nak borong ke apa tah, Chocolate Crumpy. Sebarang pertanyaan, tanya emak kita tauuuu (012-3959779). Bye nak buat kerja sekolah.

45 comments:

  1. buat kije skolah smbil promote biskut raya mak..good daughter..:-)

    ReplyDelete
  2. oh damn! really watering my mouth.

    ReplyDelete
  3. oh, ini ke blog hanis zalikha yang fames tuuu??

    ReplyDelete
  4. stok kuih raya sedap2 nih! nak sikit!!!

    ReplyDelete
  5. wahhh...agak terliur n berzapin jgak perut ni tgk makan tu sume...;D

    ReplyDelete
  6. giler lazattt.. saya nakkkk..

    ReplyDelete
  7. Ala comel2, sayang plak rasanya nk mkn.

    ReplyDelete
  8. haaaaaa...tu diaaaaaaa!
    dah bukak order raya ke untie nani!?!??!
    ;D

    ReplyDelete
  9. wow memang sedapnya nampak, nasib baik tak kuarkan entryni bulan puasa

    Lagi Gambar Isteri Imam Muda

    ReplyDelete
  10. waaa... raya 3 hari je... malas ahh nak order kuih raya...

    ReplyDelete
  11. "Ya Allah, Sedapnya Bang" sungguh kuih raya itu..

    ReplyDelete
  12. terliur! mekaseh cik hanis membuat saya lapar secara tibe2..

    ReplyDelete
  13. whoaaaAAaaa!


    cunnnya biskut2 tu wahai hanis..


    kalo beli tu konfem sayang nak makan. sebab tu biskut raya cantik-cantik kasi orang makan sebab nak makan sendiri rasa sayang. hehehe...



    nanti dni nak order biskut2 tu.. nyummm nyummmm...



    yeay2 nak raya ;D

    ReplyDelete
  14. vanilla kisses sangat awesome! ringan+sejuk+not so sweet+crunchy!

    ReplyDelete
  15. Wow, nampak sedap gilaa. I'll keep this in mind for future reference.

    ReplyDelete
  16. hi dear..

    saja nak kongsi cerita pasal u ni.. kalau nak baca sila click di sini.. tq..
    http://watiyusof.blogspot.com/2010/08/kena-maki.html

    jeles tahap dewa dia dekat u.. apa tah yg dia tak puas hati dekat u.. semoga Allah mengampuni dia.. u sabar ok? jangan layan sangat benda2 gini.. dia ibarat langau yg entah dtg dr mana2 tah.. smg terus maju jaya..

    cheers

    kak t...

    ReplyDelete
  17. semua pun nampak sedap! cantik2 pula tu. eemm jauh la kt sabah, confirm kalau nk pesan pun x dpt kan

    ReplyDelete
  18. nak pose ni jual kurma ler dulu... hehe

    ReplyDelete
  19. halamak.
    memang membazir air liur.
    wawawa!

    haip hanis zalikha! :)

    ReplyDelete
  20. yummy!
    hee rajinnya.saya pun mau rajin buat kereja sekolah :))

    ReplyDelete
  21. nyummy! rasa tak sabau nk raya ^^

    ReplyDelete
  22. mak saya jual tempeyek..

    siapa mau?

    okela bye..

    ReplyDelete
  23. sedapnyer tgk. lagi2 y 1st tuh. ;)

    ReplyDelete
  24. baguslag hanis wat promosi. mmg nampak sedap tu

    ReplyDelete
  25. Mak,

    Kita nak kuih raya skit... perut dah lapar nih.. hutang nanti masukkan dalam akaun kita yer mak..tq.

    ReplyDelete
  26. uuu~ interesting.. :D

    boleh tumpang emak kita punya iklan tak kak? :p

    eh..nanti ramai2 amek nombor emak sebab nak ngorat anak. hehe~ orang kata nak amek hati anak kene amek hati emak dulu... ^^

    ReplyDelete
  27. i want Value Meal no.6.. french fries large empat.. ayam McGoreng dua set. hawaiian chicken staff kera.jaan dua.. ngn kuih keria empat ketul. oh!.. tambah Dabel cheese Coney Dog satu. Root Beer ngn float tujuh. saye nak sume nih siap sebelum raye eh.

    brape sumenye?

    ReplyDelete
  28. Hmm.. kalau nak minta mama pemilik blog ni jadi pengedar KHAL agak2 mum u terima ke pemilik belog?

    ReplyDelete
  29. sedapnyer. tp da book ngan orang len dah. lg pun jauh..

    Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

    Magibon, makhluk comel

    Muke toya yang comel

    ReplyDelete
  30. terliur tgk semua kuih raya nih

    ReplyDelete
  31. tentang ini sa kasitaw sama mummy sa sudah. nda tahu dia call atau belum..

    ReplyDelete
  32. this is really random but you resemble candice swanepoel a little, hanis! pretty :)

    ReplyDelete
  33. ni kueh raya plastik untuk buat perhiasan ke untuk dimakan?

    ReplyDelete
  34. kak niss! abang receptionist tu sengaje captured en? en? haha.
    ensem en? haha. nakal eh! :D

    ReplyDelete
  35. kak niss! abang receptionist tu sengaje captured en? en? haha.
    ensem en? haha. nakal eh! :D

    ReplyDelete
  36. kak niss! abang receptionist tu sengaje captured en? en? haha.
    ensem en? haha. nakal eh! :D

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!