Thursday, September 2, 2010

Hanya dengan RM20.00

Selain lama tak mengarang dan merepek dan membuatkan pembaca tertanya-tanya WHY AM I HERE READING HER CRAP T_T, saya juga sudah lama tidak membuat pemberitahuan akan promosi terkini atau pertandingan atau website baru dan sebagainya. Jadi saya akan ketepikan mangkuk mi segera saya bagi menaip promosi baru khas untuk pengguna Celcom. Siapa tak guna Celcom padan muka, Celcom selalu ada promosi cenggini.


Mungkin dah terlambat untuk pemberitahuan ini kerana promosi dah pun berlangsung sejak azali lagi (18 August 2010), tapi takpe. Saya nak eksplen sebab mungkin ada pengguna Celcom yang dah dapat hadiah tapi tak tau kenapa dia dapat, ingatkan sistem Celcom salah, pastu dah teruja dah, dah happy tapi dalam happy tersemat sekelumit perasaan bersalah mengambil sesuatu yang bukan hak. Jangan risau, sebenarnya semua MMS FREE atau Vodafone V541 yang awak dapat itu memang hak awak sebab dalam seminggu awak berjaya top up RM20. Seronokkan?


Celcom baik, dia tak paksa suruh top up sekaligus RM20 baru dapat reward. Top up sikit-sikit lama-lama jadi bukit pun awak ada hak untuk dapat reward, asalkan semua mengambil tempat dalam masa seminggu. Jadi apakah reward yang saya bebelkan ini? Yang pertama kali mahu sebut ialah RM1000 tunai. Memang untung top up RM20 kemudian terima tunai RM1000. Macam letak duit dalam ASB selama 20tahun, tiba-tiba teringat balik wah dah banyak. Macam itu perasaan dia. Eh saya taktau perasaan dia sebab saya tak dapat lagi reward itu, kalau awak dah dapat sila bagitau betul tak perasaan yang saya teka tadi.


Ada juga hadiah comel seperti 3000 MMS dalam masa sehari. Jenuh kau nak menghabiskan sampai 3000 kalau dapat reward ini. Eh tak, kau tak jenuh, orang yang nak melayan MMS kau yang jenuh. Lagi-lagi hantar gambar paparazi, gambar tak perasan, konon-konon candid. Eh macam best pula, harus menang ini.


Hadiah lain yang malas nak elaborate akan saya copy paste nah,

Vodafone V541 mobile phone
(limited to 100 customers)


Free Friends & Family SMS/Voice on-net
(validity from 1 Day to 7 Days)


Free AirCash RM5


Free Mobile Internet for 1 Day


Free Airtime from RM1 to RM15
(valid for 1 Day)


Free Minutes to Celcom network
(from 5mins to 60mins, valid for 1 Day)


Free Call Me Tones
(for 1 month)


Free MMS
(from 20 to 3000, valid for 1 Day)


Free SMS to Celcom network
(from 20 to 3000, valid for 1 Day)



Kenapa masih ingin membebel tentang ini? KERANA OFFER VALID SAMPAI 10 OKTOBER. Dan Celcom gerenti (English dia, guarantee), setiap manusia yang mereload RM20 dalam seminggu, memang akan dapat salah satu reward. Dan reward kamu adalah berlainan setiap minggu. Jadi agak-agak dah dapat banyak reward tapi nak aim talipon Vodafone, top up lah lagi LOL.

37 comments:

  1. ha ah...


    dni ado dapat sms daripada celcom tentang ni.. terus teruja nak topup. hiks...


    nak2 lagi guna celcom upax.. topup la berapa banyak pun tak perlu risau bila tarikh expirednya. hehe..


    celcom beshhh!

    ReplyDelete
  2. kan best kalo maxis pon wat gini gk..hehehhe

    ReplyDelete
  3. cam best je??! harituh ada gak dapat mesej dari celcom pasai benda ni..tapi cam tak berminat. hehe.. ;D tetiba rasa dah minat plak..

    ReplyDelete
  4. 20 hinggit leh dpt rm1000?????????wowwww..kaya sungguh celcom no...bila la nak jadi bertuah mcm ni..hehe

    http://zuarxpdc.blogspot.com/2010/09/jenis-jenis-hp-blackberry.html

    ReplyDelete
  5. Howyeahhh..sangat teruja menjadi pengguna celcom! *winkwink

    ReplyDelete
  6. terus rasa nak guna celcom !!

    ReplyDelete
  7. asyik celcom jer promosi.. maxis hampeh!!

    http://improveslife.blogspot.com/2010/09/lagu-raya-seloka-hari-raya.html

    ReplyDelete
  8. maxis 2lunk la wak cmni gak...nak dapt rewrd gak...

    ReplyDelete
  9. kalo yg postpaid plak cane akak celcom?

    ReplyDelete
  10. ni yang tetiba semangat nak pakai celcom. bukan nak reward tu, nak no phone akak. akak pakai celcom kan?

    ReplyDelete
  11. patot postpaid pon dpt especially yg true user,dpt henpon pon jadi..

    ReplyDelete
  12. patot post paid user pon dpt, especially pengguna tegar, henpon pon jadi daa

    ReplyDelete
  13. Omg best gila. Okay I feel like using celcom now.

    ReplyDelete
  14. hanis, ur face macam this model lah...hehe...

    ReplyDelete
  15. hanis, ur face macam this model lah...hehe...

    ReplyDelete
  16. yup hanis.. jojie hari ni je dpt 47.60 dah ! hehe pg dpt 16.80 ptg dpt lg 27 lebih.. hahahh best! :)

    ReplyDelete
  17. memang dapat punn hanis...tukar2...kadang dia bg bonus extra kredit..latest ni bg mms free sampai 75 kau.. nak buek apo manyak2..hantar gambar & ucapan raya nantilah..

    ReplyDelete
  18. Thanks fr the info Hanis :) Btw, I'm from Uitm Machang, Kelantan hehe

    ReplyDelete
  19. inspirasikan hidupmu dengan quote2 bermanfaat dan menarik

    ReplyDelete
  20. PR people of Celcom ..a nd also Faizal Tahir need to be revamped lah. Not doing a good job at all.

    ReplyDelete
  21. tag kamu utk http://mizzpalinribena.blogspot.com/2010/08/my-first-contest-pink-itu-comel.html

    ReplyDelete
  22. jgn bertukar kepada yg lain.he he

    ReplyDelete
  23. SALAM TUAN RUMAH...

    SAYA BARU JER JOIN SINI.HOPE 2 SEE LATEST INFO...

    SELAMAT BERPUASA & SELAMAT HARI RAYA

    DATANGLAH KE BLOG SAYA

    ReplyDelete
  24. alaaa....CELCOM slalu bg adiah kat prepaid user..i guna postpaid xdapat pape pun..xdpat langsung! sedeh*

    ReplyDelete
  25. takde ke promosi untuk postpaid?

    http://www.jutawaninternetmuda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Dengan RM20.00, saya boleh membeli 100 buah kotak mancis kecil ataupun 400 biji gula2 Hacks. Pakcik kayo...

    ReplyDelete
  27. kak hanis ble nk jadik taukey celcom nihh .. ahakz ..hehe

    ReplyDelete
  28. adek.. betul betul bz ye? Peminat tunggu ur update dear. Tak kesah lah, lepas shopping ke, lepas kemas rumah ke, tengah buat biskut ke.. jgn lama sangat tak update. Happy Raya to u!

    ReplyDelete
  29. wow ni betul2 eh? hmm.

    http://tellyoumystories.blogspot.com/2010/09/siapa-kata-i-tak-layak-dapat-surat.html

    ReplyDelete
  30. salam...


    just to wish u selamat hari raya..pandu cermat nyawa selamat...

    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!