Wednesday, October 20, 2010

I JUST HAVE TO HAVE TO HAVE TO

Share with you this video. It reminded me of my little brother Hafiiz when he was smaller! If you have smaller siblings that love to dance and good at it, I'm sure you can relate to what I'm feeling upon watching this! Sigh, should have put Hafiiz's dance on record. Do enjoy!

22 comments:

  1. Ha3 .. cute. Remind me masa aiman kecik dulu.

    ReplyDelete
  2. oke..xdpt bukak sbb kne blok..sadis kan... T.T

    ReplyDelete
  3. siap berpusing2 1 meja tu yang tak tahan...

    ReplyDelete
  4. BADAN BUDAK TUH LEMBUT SANGAT, SERIOUS WOULD GROW UP TO BE THE BEST DANCER! BBOYS SKETTTT.

    ReplyDelete
  5. wow .. ajeem pn xtau nak wt cm tu .. pndai la budak ni (^.<)

    ReplyDelete
  6. Asa nak menari bersama jak bila tengok budak ya menari... Stamina mina mina eh eh.. waka waka eh eh... yibbaaaa....

    ReplyDelete
  7. howold is this baby? wow he's so good. wonder where he learns all the moves.

    ReplyDelete
  8. comel sangat. comel sangat. aumm. hehe

    ReplyDelete
  9. sy nak tumpang tanye..mcm mane dorg boleh letak iklan service kat blog kak hanis ye?

    ReplyDelete
  10. sy igt nak tumpang letak iklan utk promot kat blog akak..boleh?

    ReplyDelete
  11. haih budak2 buat mcm mane pun comel kan. cube kalau org dewasa? mungkin boleh jadi comel bergantung kpd org itu. haha.

    ReplyDelete
  12. he's gonna be a great dancer one day.. and he has a great CV already. "i started dancing since i was still in my diapers" and he has a video to prove it!!!

    p/s: i bet he is not even walking properly yet. Salute~!!

    ReplyDelete
  13. si demok ketot u tu tak reti joget2 camni ke? ;)) letak le kat youtube kalu ada

    ReplyDelete
  14. cute gilerrrrrrrkh!~
    sapelah ajar ko ni dikk, nk mengalir airmate akak ni ha gelakk
    HAHAHAHHAHA

    ReplyDelete
  15. wahaha! tersenyum sendirian saya time tengok video ni..klakar..

    ReplyDelete
  16. hhahahhahahh!!!dasyat!!

    http://yoishme.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Okae, yg ni sgt kelakar..cumil pon cumilll!!


    *winkwink

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!