Friday, October 29, 2010

UNIQLO Nak Tanggung Anda Ke Tokyo. Boleh?

AKHIRNYA, UNIQLO BAKAL DIBUKA DI MALAYSIA! DI MANA? DI SINI! SEMPOIII. Haha okay tak mainkan perasaan lagi dah. Di Fahrenheit 88, Bukit Bintang sebenarnya. Ala yang menggantikan KL Plaza tuh.





Brand dari Jepang yang membawa pakaian-pakaian unik (kasut pun ada) yang boleh disarungkan semua lapisan masyarakat hip dan happening, akhirnya membuka cawangan pertamanya negara kita. Sebab belum lagi rasmikan store dia ni, jadi sempatlah I gembar-gemburkan, 500 MANUSIA PERTAMA YANG BERATUR NAK MASUK KEDAI MASA PERASMIAN BERPELUANG BERCUTI KE TOKYO BERSAMA YANG TERSAYANG (EMAK, ADIK, SUAMI, CIKGU, SILA PILIH SATU SAHAJA). Jadi bilakah perlunya anda beratur menunggu peluang ini? Pada 4 November 2010 pukul 11 pagi dekat kedainya di Fahrenheit 88. Maka siapa yang teringin pergi Tokyo setelah sekian lama, saya persembahkan, pertandingan beratur dan mungkin menang! Kehkehkeh.



1000 manusia lain yang datang kedai pada hari gilang-gemilang pula dapat beg dalam gambar di atas. Beg je dapat, yang lain kena beli. Tapi takpe sebab untuk hari itu kebanyakkan barangan dimurahkan sebab saja nak murah hati masa perasmian. Contoh barangan eksklusif dimurahkan adalah:


1) Koleksi baju-T grafik UNIQLO, UT hanya RM29.90 sehelai (harga biasa - RM59.90)




2) Koleksi jeans bermutu tinggi UNIQLO, UJ hanya RM49.90 sepasang (harga biasa - RM99.90)




3) Jaket bulu biri-biri (Fleece) hanya RM49.90 sehelai (harga biasa - RM79.90)



Yang teringin juga tapi tak dapat nak mai Kolumpor, pergilah Facebook Page dia dan sertai semua pertandingan, semua games, sebab hadiah pun menarik! Lebih kurang sama juga dengan hari perasmian punya hadiah (vouchers, mystery gifts, etc). Facebook Page di sini. Go-UNIQLO main dan menang macam-macam.



Oh! Oh! Oh pakej pelancongan itu ada 5 pasang tauuuuuuu. Pakej percutian ke Tokyo yang ditanggung sepenuhnya tauuuuuuuu. Tempted tak tempted tak? LOL kalau tempted let’s go.


Okay ini link Uniqlo Malaysia, Go-UNIQLO.

44 comments:

  1. Fahrenheit 88 tu kat mne??? the gardens mid valley ke??? menarik la kedai ni...

    ReplyDelete
  2. owhhhhhh!
    i just love their "HEAT TECH" clothing!
    came across it while vacationing in japan...slalu bju thermal tebal2 kan, but not their heattech clothing...very thin yet can keep u warm! ;)
    trus borong byk2 ;p

    ReplyDelete
  3. Fahrenheit 88 tuh kat jalan Bukit Bintang :) In between Pavilion and Lot10.

    ReplyDelete
  4. Heat Tech? Ye ker? Hahah I yang tulis ni pun taktau LOL. Okay nak beli sebab tak suka nampak macam ikan buntal dalam snow.

    ReplyDelete
  5. gosh!
    i nak pegiiiiii
    tapi dah balik kedah
    u tlg beratur ntk i yer hamis
    terima kasih
    haha =)

    ReplyDelete
  6. Ala why suruh orang pergi, habis stock utk aku nanti laaaaaaa

    ReplyDelete
  7. hanis.u beratur sekali ke..snggup kan...time beratur dlm otak msti dok terbayang tokyo kan??haha

    tpi harga dia boleh tahan la..menarik.tx promot..sure laku lpas nie itu kedai...:)

    ReplyDelete
  8. oo Fahrenheit 88 tu dh bukak ehh..sbelah LV tu kan..wahh makin cbok laa jln bukit bintang..must go nih..ape lg eh ygbest kt Fahrenheit 88 tu?

    ReplyDelete
  9. perghh murah gila .dah la form jepang . mst terjah ni !

    ReplyDelete
  10. WOW !!! jeaans rm50.00 jew... nak bli : )

    ReplyDelete
  11. WOW !!! jeaans rm50.00 jew... nak bli : )

    ReplyDelete
  12. uniqlo mmg best and affordable! :) so gonna pay a visit there. thanks for the info hanis! :)

    ReplyDelete
  13. OMG... dats soooooo incredible HOT.. i like i love i admire... ngehehhe.. thanks for information dear hamis . (I like ur hamis name)

    ReplyDelete
  14. uuhh... jeans semurah rm50?
    temtasi untuk melencong ke farenheit 88 tiba2 memuncak.

    hehe...

    untung2 tengah2 beratur tuh mana taw leh berselisih bahu dengan tuan empunya belog. leh bergambar kejap. oops...

    hahaha..

    ReplyDelete
  15. uuhh... jeans semurah rm50?
    temtasi untuk melencong ke farenheit 88 tiba2 memuncak.

    hehe...

    untung2 tengah2 beratur tuh mana taw leh berselisih bahu dengan tuan empunya belog. leh bergambar kejap. oops...

    hahaha..

    ReplyDelete
  16. my feveret brAND masa kt jpn dulu..erm..nice brand. japanese pon suka

    ReplyDelete
  17. this is amazing!! murahnya jeans dia. hanis, i wish i can go :(:(

    ReplyDelete
  18. dah main dan dapat voucher tu berkali2. tp still xdapat tiket ke tokyo. wawawawa.

    Xpe, cuba dan cuba

    ReplyDelete
  19. Oh,cant wait !

    Thanks Hanis for posting

    ReplyDelete
  20. haha kene pegi ni, thanks hanis 4 the info

    ReplyDelete
  21. ahh..baru main game die.huhuh.nk jugak menang g tokyo ni:).thanks for the info

    ReplyDelete
  22. agak agak kalau beratur since 8am boleh pergi tokyo tak?

    nasib baik terbaca post nih!

    ReplyDelete
  23. Eiii, memang minat Uniqlo! Cabt wait!

    ReplyDelete
  24. yeyeh je free untuk 500 orang ke jepun
    baca kt mana? tk jumpa pun

    ReplyDelete
  25. Baca betul2. Bukan 500 orang dapat pergi Jepang. 5 pasang manusia sahaja. Dah dah gi godek website sana.

    ReplyDelete
  26. farenheit 88 yang sebelah mane ek???haha...esok nak pegi la ini mcm...huhu

    ReplyDelete
  27. kt atas tu tulis 500 orang yg beratur berpeluang. kat bawah sikit tulis 5 pasang. -,- sbb tk jumpa la duk tanya ni. k k.

    ReplyDelete
  28. okay cuti sems ini plan ingat memang nak mintak keja sini. rm7 satu jamm wohh! :) kalo ada connection ngan hanis zalikha boleh dapat keja tak rasa2? haha.

    ReplyDelete
  29. nak pi tokyo gak.. hoho, tumpang tanye.. diorang suruh you tulis review post ke? ke you secara sukarela buat/?

    ReplyDelete
  30. Oryte... Actually Fikk silent reader Cik Hanis Zalikha dari dulu lagi... Cume baca tapi tak komen sebab malu~
    Kehkehkehhh..

    Ok. Bile baca jer entry ni, serius bile balik Malaysia nanti nak serbu UNIQLO hehehee...

    Nak borong banyak²...

    Ceyywahhh!

    Bajet ader duit sangat aku ni ngeeehehehee....

    Errrr.. Kalo mintak Cik Zulaikha tolong belanjakan Fikk boleyh?!


    Jom terjah entry sengal guwa :

    Salji di bumi Beijing~

    ReplyDelete
  31. sangat amat suke blog anda!!! oh, u've been tagged...

    ReplyDelete
  32. Woahhh. Kat Bukit Bintang tempat papa i keje.

    btw, if u have time, go checkout my blog. U've been tagged!

    http://melissaanjell.blogspot.com/2010/11/my-25-random-facts.html

    xoxo

    ReplyDelete
  33. hehe....dah pegi dah pun tadi...hari ni kan deepavali...so ada la masa nak pegi uniqlo nih....ramai giler kot orang yg Q dari dalam fahrenheit tu smpi la keluar macam nak beli iPhone 4 plak beraturnyer.....tapi aku tak dapat la g tokyo coz dah hari ke dua.sape nak pegi esok ada lagi sale....pkul 11 pagi sampai 7 mlm jer blh Q.pastu lambat tak dapat masuk dah...huhu

    ReplyDelete
  34. akak masok hip tv td kan??
    http://aszwani.blogspot.com/2010/11/cik-hanis-zalikha-masok-tv.html

    ReplyDelete
  35. akak masok hip tv td kan??
    http://aszwani.blogspot.com/2010/11/cik-hanis-zalikha-masok-tv.html

    ReplyDelete
  36. Tokyo? Boleh juga..tak sangka pula selama ni UniqLo dari Jepun. Selalu beli baju long sleeve jenama ni kat sini..

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!