Friday, November 12, 2010

Webcam bersama Raksasa

Rasaksa. Raksaksak. Whatever.


It all started when I was online shopping at ThePopLook, heck even when I'm in this land of no malls, shopping mesti jalan jugaaa. Usually, I'll have my mom/sis for opinions but mama tengah masak and Kekna kerja, maka tanya pendapat budak berdua nih pun, jalan jugaaa.



Mereka comel sangat betul-betul membantu Keknis mereka. Tapi bila diorang dah rasa lebih-lebih, cepat2 diorang "Eh Keknis tak baik membazir beli banyak, nantikan Keknis nak bawa kitorang pergi ToysRUs". Amboih ekau ingat aje. Lepas dah habis tanya pendapat, ada yang Alisya ngan Hafiiz gaduh jacket kaler mana lagi cantik -_-, terus demok bangun dari tidur.




Paling suka main celub baaa dia nih. Celub baaa tuh macam cak! Tapi masa tutup muka cakap 'celub' bila buka cakap 'baaa'. Nada kena girang, takleh nada pondan.





After awhile, got pretty tired of celub baaas and singing songs, biar jelah dia. And buka windows lain buat hal sendiri. Kadang-kadang jenguk nak screencapture je.





Sampai kembang-kembang idong keboringan.




105 comments:

  1. comel keknis ng adik plg kecik tu....i loike!!

    ReplyDelete
  2. ahahhahaha so comel gambar u dgn arissa main celub baaaa. like mom and daughter gitu :D

    ReplyDelete
  3. laksa sasa ..?? er .. betuii eh ? (^,~)

    ReplyDelete
  4. comelnya demok itu..
    nk picit pipi boleh? :D

    ReplyDelete
  5. cute....=))..budak nie lagi cute =P

    http://hazrilhafiz.blogspot.com/2010/10/kanak-kanak-paling-comel-di-dunia.html

    ReplyDelete
  6. sumpah budak kecik tu comel. lagi comel dari cik hamis

    ReplyDelete
  7. that demok is so comel!

    anak sedara saya, nephewla, pun comel gilos juga seperti si demok.

    boleh jodohkan ni, konfem zuriat comel lote semua.


    *tetiba

    ReplyDelete
  8. demok tu budak yg dijaga di rumah ea?
    haha

    ReplyDelete
  9. comel la~hehe:)

    t kalu awk rajin dtg la blog sawang eyka taw..thanx taw awk..hee:)

    ReplyDelete
  10. what burn calories tu menarik minatku
    wahaa

    ReplyDelete
  11. kalu budak kecik tu tau Keknis dia bukak Window masa dia nyanyi.. mesti kemek hati dia...

    ReplyDelete
  12. alahaiii..tomeinyerr dak kecik tu... nak cubit pipi dia bleh? hehe

    ReplyDelete
  13. celub baa!!!..ba ba cak!!!..alalala cumel korg nih..

    ReplyDelete
  14. geram tgk pipi demok. sambil baca entry hanis ni, i siap buat intonasi celup baa dgn nada girang.malu kat roomate. haha

    ReplyDelete
  15. sangattt gebu si nembam itu.
    hehe

    ReplyDelete
  16. aku pon slalu main 'celub baa' dgn budak..
    tp slalunya tmbah blakang 'ho ho ho' sambil tepok2 pipi kasik budak gelak..
    oleh sbb aku tak hensem, budak slalu tak gelak..
    \cissss!!!

    ReplyDelete
  17. demok ni comelnye... dia paham eh webcam tu cemana? hahaha

    ReplyDelete
  18. hahaha..itu DEMOK sngat comel macam cik HANIS ZALIKHA kite tapi DEMOK lagi comel.hihihi

    ReplyDelete
  19. I thought Hanis cerita pasal What burns calories blaa.blaa.. tu and then tunjuk muka demok kt pict last sekali, hahah .
    Rupanya webcaming -__-'' .Dah la demok bebenor

    ReplyDelete
  20. Comel anak buah Hanis Zalikha..teringat kat Mia Sara Nasuha

    Who The Hell is Hanis Zalikha

    ReplyDelete
  21. peek-a-boo!!!
    nak pnjam demok leh tak hanis?

    ReplyDelete
  22. hehe... kekadang kalau tension, tengOk muka c demok tuh tentu ilang stress kan

    ReplyDelete
  23. memang giler comel la demob tu....
    kt shopping mall ade jual x?

    ReplyDelete
  24. besar nanti muka budak kecik tu nanti mesti mirip ngan muka keknis dia.. hehe

    ReplyDelete
  25. wahhh hanis. cuti sem bukan main giat dia mengupdate ye.ahaha.

    comel budak tuh!

    ReplyDelete
  26. ok,Hanis pakai baju band di rumah! ;)
    baju tuh ntah mane campak pon tak hengat dah!

    ReplyDelete
  27. sumpah best ohh webby with our beloved, muka comel2 je kan..geramm gramm..grrr

    ReplyDelete
  28. td gi dinner kt sek 7
    pastu nmpak kekna n boyfie
    pastu excited nk jerit'
    "keknaaa!"
    tp teringat, eh die x knal sy
    sy je knal die sbb slalu bace blog hanis
    eheh...

    ReplyDelete
  29. hmm :-? si demok tu tak demok pon??

    ReplyDelete
  30. u look a little like blake lively! pretty!

    ReplyDelete
  31. alahai so sweetttt...comey je memasinggg

    ReplyDelete
  32. Nombor 1, demok comel bukan adik saya.

    Nombor 2, demok comel bukan anak buah saya.

    Nombor 3, siapa try bunyikan celub baa sorang2 memang kelakar kau ni nok.

    Nombor 4, siapa kata demok dah kurang demok memang sah-sah kena tipu dengan camera trick sebab cuba meh try dukung dia 2 minit tengok patah tak pinggang/bengkok tulang belakang/hunchback forever.

    Thanks for your comments, xoxo! Feeling Blake Lively. Kah kah kah.

    ReplyDelete
  33. they're seriously cute esp d ba-cak one. haha


    just ystday, i passed few gals gossipin then i heard sometin,'hanis zalikha tu gila best. ari2 aku gi blog dia..'


    haha. then here i am now tpikir na kasitau tuan empunya~ ;)

    ReplyDelete
  34. raksasa ni comel bangat.. hahaha..

    ReplyDelete
  35. Btw, congrats to Hafiz for getting 5As for his UPSR recently. Well done, may more success coming in his way after this, Insya-Allah...

    ReplyDelete
  36. u should tulis "webcam bersama raksasa comel"..

    i dah terbayangkan huduh+mengerutu punya raksasa...las2 hafiz yg ensem!!! tipahtertipubang... kehkehkeh

    ReplyDelete
  37. jom join contest i!


    http://blogciktasha.blogspot.com/2010/11/fashionable-with-hijab-contest.html

    ReplyDelete
  38. watch ur mom @nona part resipi today..she's awesome !

    ReplyDelete
  39. alamak...demok cute gila lah!!!!



    hanis jom join contest piya:)..lucky winner dpt earring white gold:)..dari lazo...

    ReplyDelete
  40. yebbit pon ari2 duk webcam ngan adeq yg kena pi keje kat taiwan skgg ne. ;)

    ReplyDelete
  41. cakkk versi anak2 buah saya pon berbunyi baaaa~

    ReplyDelete
  42. ololo sangat cuteee dia duduk je dpn pc tu eh..hehe~

    ReplyDelete
  43. sume pun cumel dalam ini cerita...termasuk raksasa..hahaha!!!! sape raksasa?? kikikiii

    ReplyDelete
  44. Hanis.. I sedih sgt.
    Your family nak bela kucing lagi tak? Ada 2 ekor. They are mf bf's tapi dia x boleh nak jaga dah. 2 ekor ni indoor cat. I sayang sgt kat 2 ekor ni :'(

    I really need a cat lover to love them :'( Pls ask your mum kalau dia nak yeh?

    tgk gamba kat sini http://leverremustard.blogspot.com/2010/11/senarai-cinta-hati.html

    Gamba kedua Piko
    Gamba yang last Mikey.
    :'(

    Anything just email me bfuschia@yahoo.com Thanks tau..

    ReplyDelete
  45. tak demok laa, hamis je pinggang jrg exercise sbb tu rasa nak patah pinggang! =)) kakaka

    ReplyDelete
  46. ad tag utk u..
    http://mifdegreat.blogspot.com/2010/11/alejandro.html

    ReplyDelete
  47. Ooooo... comel sangat tu!!!!!!

    ReplyDelete
  48. what burns calories and is simple to do?

    burn yourself.. simple!

    ReplyDelete
  49. raksasa last sekali sungguh cute!
    rawwr!HAHA

    ;)

    ReplyDelete
  50. hahhhahha!!! comel sesgt!!!!!!! hahhaa!!!

    http://yoishme.blogspot.com

    ReplyDelete
  51. Wahh, mau picit2 itu pipi demok..cumil!!!

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!