Tuesday, December 21, 2010

Lagu Workout

Saya makan memang banyak. Dan sebab itu saya takut lemak clog arteri ke apa, jadi haruslah bersenam. Tapi tak berasa terpanggil nak pergi gym atau cuba yoga mahupun rock-climbing lagi. Jadi yang terbaik, haruslah menari sampai berpeluh. Bukanlah menari kat kelab malam ke apa. Sebab kelab malam takde lagu ni..


Dangdut je ada.




Favourite workout song ever. If you hate exercising, let's try dancing!

124 comments:

  1. Saya Suka Dangdut! Saya OK :)

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  2. Kalau bulan bisa ngomong (oh yeah?)
    Dia jujur takkan bohong
    Seperti anjing melolong
    Tiap hari ku teriakkan
    namamu, ya namamu...

    Hahahah *smbl goyang2 atas kerusi*

    ReplyDelete
  3. Kalau bulan bisa ngomong (oh yeah?)
    Sayang bulan tak bisa ngomong
    Coba kalau bisa ngomong
    Dia pasti tak akan bohong
    tentang cinta, cinta kita]


    Ohhh yeahhhh.. itu yang best :P hehehe... Pagi2 dah layan dangdut.. Unik Hanis Zalikha :P

    ReplyDelete
  4. eh eh, gelek kak hanis gelek :)
    i love this song. kalau bulan bisa ngomong lalalal~ :p

    ReplyDelete
  5. muke penyanyi perempuan tu ada sikkit macam muka kak hanis <33 berdangdut mimie pagipagi :DD

    ReplyDelete
  6. pn nani pon penah letak lagu ni kat blog kan?

    ReplyDelete
  7. dangdut?err..mne de gaye..haha~~

    ReplyDelete
  8. dangdut?err..mne de gaye..haha~~

    ReplyDelete
  9. uish..haniz pun layan dangdut eh..hehe

    ReplyDelete
  10. Anak memang selalu terjebak dengan lagu yang mak bapak suka LOL

    ReplyDelete
  11. ahahaha..dngdut bes hanis.....hahaha

    ReplyDelete
  12. Allah. keknis suka dangdut? :D

    ReplyDelete
  13. pehh, lyn dangdut pg2.
    boleh jd hyperaktif lepas nih sbb gelek bnyk sgt.
    lol


    :P

    ReplyDelete
  14. Wakakak.. Anak memang selalu terjebak dengan lagu yang mak bapak suka LOL..

    Loe xnak cuba lagu mas joke ya mas?

    ReplyDelete
  15. Hahahaha.... best lagu ni unik je

    ReplyDelete
  16. hahahaha.dangdut lagi rancak ape nak buat nari.konfem berpeluh2 terus kurus..haha =p

    ReplyDelete
  17. Bukan main lagi Hanisss ! dangdut teross ! hahahaha

    ReplyDelete
  18. dangdut? waaa, best best! gelek2 la eh :) hehe

    ReplyDelete
  19. nak wat iklan kat sini, boleh? hehehhe...

    JOM VOTE areteacar says... UNTUK BPM2!!

    http://bpm-undip2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. hahaha...hanis....abes 2 lagu work out utk guys xde ke?? cam pelik je gne lagu nie jugak...haha

    ReplyDelete
  21. Dia rancak, so puas nari. Tapi ada part yang lembut dan lembeb, jadi kalau semput boleh goyang siket2 dulu. Perfect untuk senaman pagi.

    ReplyDelete
  22. hahaha...ades sudah jd wajib ka?? susah nk goyang2 neh..keras kebatu..hahaha

    ReplyDelete
  23. haha cute. good morning hanis! awal update hari ni.guess now you are dancing geek2. wah!

    ReplyDelete
  24. owh goddd! dangduut yek?. ayoh bergelek sumeeeee~

    ReplyDelete
  25. Ahmad says: sis hanis mari dance sambil dukung Ahmad!
    Ummi Ahmad says: weh,semput sis nanti,Ahmad go play far far away!

    ReplyDelete
  26. Ahmad is one of the cutest baby boy ever! Ever!

    ReplyDelete
  27. ok per.. dangdut..for a change.. memori daun pisang pon ok.. hahahaha

    ReplyDelete
  28. mmm..HARIZ je 4x ngomen! hoho!

    sangat betul!
    malas bersenam, menari pon ok tapi kena warm up dulu tak?

    * http://blog-tips-kurus.blogspot.com/2010/12/tips-detoks-paling-murah.html

    ReplyDelete
  29. heloo!!like dangdut!!

    come see u at my page!!
    latest post;
    hanis zalikha a.k.a kwon yuri??

    http://aarproduction.blogspot.com/2010/12/hanis-zalikha-kembar-seiras-kwon-yuri.html

    ReplyDelete
  30. Salam best juga lagu tu :) sambil joget2 manje dalam bilik sorang :)
    New Entry "Jika anda seorang Blogger."

    ReplyDelete
  31. hahah. buat lagu aerobik pn best jugak ni. nak propose kat cikgu ah XD

    ReplyDelete
  32. kalau hanis nak felin2 diva, try lagu waka2... part waka2 tu, bleh lah try buat aksi2 tendangan jaringan gol!! david bekem...

    ReplyDelete
  33. lagu favorit mama hanis. hehe ..

    ReplyDelete
  34. boleh diketengahkan untuk asia biggest loser ni..

    sudi-sudikan melawat blog saya di http://ekspresiruang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. apa la motif dorang ni menyanyi kat tangga tu ek..confuse..kalau naik turun tangga bagus jugak boleh menyahkan lemak2 tepu

    ReplyDelete
  36. hahaha, if you like dancing and exercising, u try download video exercise by paula abdul. video lama tp sgt interesting. try la :)

    ReplyDelete
  37. suka lagu madu dan racun. tapi tak boleh joget. bwahaha lawak ke T_T

    ReplyDelete
  38. memori daun pisang...
    waktu jalan jalan........

    tak minat sgt lagu dangdut....
    tapi kalau ajak pegi dangdut.. ok jer.... i follow... haahha

    ReplyDelete
  39. hanis jom bedangdut kat dining sektor c nak?? ramai2... hahaha mst best..

    ReplyDelete
  40. start wif anak tupai by halim yazid, finish wif poco-poco

    ReplyDelete
  41. Lagu nipun boleh menarike?
    Nak cuba menari tapi keras je badan .. kalau lagu poco poco tu boleh le juga. Itupun 2.. 3 step pertama je. haha!!

    ReplyDelete
  42. peewwitt~ dangdut... hehe

    pasni nk ajak roomate nari lgu ni gk r..
    ikut hanis.. XD

    ReplyDelete
  43. waahhhh layannnnn..hihi kak HZ, u so cute! =)

    ReplyDelete
  44. HAHAHAH OMG! comel je lagu ni..hikhik menari zapin boleh x?huhuh

    ReplyDelete
  45. dangdut pun boleh dijadikan lagu workout :D

    ReplyDelete
  46. hanis layan dangdut siooooot !!

    ReplyDelete
  47. Tahniah Hanis sebab mendapat hits tertinggi di google!saya ada buat review pasal awak di blog saya.Kalau sudi boleh singah dan beri komen terima kasih :)

    ReplyDelete
  48. Dengar sekali, skrg dah jangkit main replay replay. Haha

    ReplyDelete
  49. please...anything but dangdut. lagu p ramlee pun ok la

    ReplyDelete
  50. hahaha.nice one nice one.
    kalu i dengar lagu orang puteh je masa exercise.=)
    agak-agak apa si aziz hazmi dengar eh time exercise?

    ReplyDelete
  51. I LOVE THIS SONG! karaoke pun best, if you manage to make it through without laughing every two lines, hahaha.

    ReplyDelete
  52. hahaha. dangdut yeah. comel lah. jemput lah datang rumah. macam macam ade. heheh. terbaru ade ahli sihir

    ReplyDelete
  53. hahaha..terbaek..

    tp kalo g karok otomatik sape pilih lagu dagduttt semua terikut menari..

    ReplyDelete
  54. hai kak hanis...u've featured in my blog..check this out :) http://sakurashawl.blogspot.com/2010/12/kenanganku-sebagai-blogger.html

    ReplyDelete
  55. hahahahaa....
    dangdut,..
    minat dangdut ker cik hanis ni?
    heheehe

    ReplyDelete
  56. Lepas ni jangan tanya I minat dangdut :B

    ReplyDelete
  57. hanis zalikha menari msti comel ! buad poco-poco ek ?

    ReplyDelete
  58. dulu suke menari sorang2 dalam bilik dgn pasang video Ayumi yang comel. tarian pe tah. dan lagu Pudar - Rossa. Perghhh best!

    Jom join contest
    Jom Join! Contest Into The Mirror

    ReplyDelete
  59. da dgr intro bahu ni da terangkat2 da

    heeheheh

    ReplyDelete
  60. cube letak video hanis exercise gune lagu nie..? XD

    ReplyDelete
  61. hehe...betul2..kalau kuat makan tapi tak nak diet, senaman adalah yang terbaik untuk menten slim ;)

    nway, lagu dangdut ni ok aper utk kuarkan peluh hehehe...

    (ischlank.blogspot.com)

    ReplyDelete
  62. wow layan dangdut..hihi

    nie entry terkutuk hanis..=)

    http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/hanis-zalikha-gila_21.html

    ReplyDelete
  63. heheh..dolu2 kat hostel ade ahh konon2 wat camnih..2,3 ari je..pastu stop gitu je..hampeh toi...

    ReplyDelete
  64. hari tu tgk story pasal hanis di surat khabar....so I pun tergerak hati nak lawat blog u..hehe...

    SALAM PERKENALAN DARI SAYA...

    ReplyDelete
  65. HAHAHAH.. MACAM MANA NAK WORKOUT, BELOM APA APA, DAH TERBAHAK BAHAK GELAK DENGAR LAGU NI ^^

    ReplyDelete
  66. mau pth pinggang gelek lagu ni. tp xthn doh dangdut2 ni. xleh dk diam. mst nk gerak2 gak. hahaha

    ReplyDelete
  67. assalam..

    wah berdangdut plak..hi hanis..akak selalu jd silent reader hanis..ingat x tadi dtg ofis akak ada interview ngan radio tu..akak dh up kat blog..klu sudi bleh ler jenguk eh..
    nice meeting u ;-)

    ReplyDelete
  68. sumer lagu leh layan... mmg tarian leh cara aku dapatkan peluhpon... ke gym sori
    oh ya... saya ada review pasal blog ni... sori ya... now i just letting u know....
    coz baru jumpa blog ni selepas begitu ramai perkata tentangnya ehheeh

    ReplyDelete
  69. dangdut pun dangdut la...janji layan....... =)

    ReplyDelete
  70. dangdut dangdut..
    boleh goyang goyang
    hahaha

    ReplyDelete
  71. Hanis kalau tak bersenam pun takpe kot, metabolisma tinggi kan ? ehek

    ReplyDelete
  72. ehehehe.. sll pon update blog. baru syang lebih :P

    ReplyDelete
  73. Off Topic,

    Congrats coz menjadi Top 10 orang yang dicari dalam google..hehe..keep it up girl..

    ReplyDelete
  74. hanis sy nak promo sket :P. datang la ya hee,dangdut penat..

    iklan:http://dmuvintage.blogspot.com/

    ReplyDelete
  75. x sempat jumpa pagi..x sempt workout la

    ReplyDelete
  76. x suka dangdut...hi hanis ni blog baru abg nas..jenguk2 la yer http://inilahkisahku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  77. workout bagus ikut dendangan dangdut =P

    ReplyDelete
  78. Patutlah ramai org suka pergi kelab dangdut...

    ReplyDelete
  79. Hanis, sila pamerkan step tuk menari dangdut...
    Nnt pinggang si jantan bisa patah!!

    ReplyDelete
  80. dangdut boleh bg punggung ngan pinggang chantik n top meletop!

    ngeee....

    ReplyDelete
  81. Orang ada darah jawa ni mmg sker dangdut..aku taw kaw ikut mak kaw..aku ikut bapak aku..muahaha

    ReplyDelete
  82. Salam ziarah. Jemput semua join my first contest. http://symuzzamir.blogspot.com/2010/12/first-contest-iphone4-ke-blackberry.html

    ReplyDelete
  83. hahaha bagus2.. terjebak dengan lagu2 mak bapak layan ea.. haha nice one

    ReplyDelete
  84. Dah ada intro sikit kat Youtube:

    http://www.youtube.com/watch?v=tBmsg8-qMHI

    Opsss... sorry...

    ReplyDelete
  85. patot ar si hanis lagi fofular dari Ct haha..

    ReplyDelete
  86. salam hanis

    jom kita nari sama2 :)

    ReplyDelete
  87. Hahaha. Kalau bulan bisa ngomong~ layan ;)

    ReplyDelete
  88. wah hanis layan dangdut pulak...gelek jgn tak gelek...

    hanis baca ni..

    http://intankuterpilih.com/2010/12/siapa-hanis-zalikha/

    ReplyDelete
  89. hahahahaha mcm mana nak gelek lagu slow? k.hanis mcm mn nak letak ads nuffnang di bawah entry?

    ReplyDelete
  90. Haha.. dat's great! ni first time dengar pn nak berjoget dah. thanks dear. :)

    ReplyDelete
  91. hanis,pakai la lagu keong racun...baru mantoop..haha

    ReplyDelete
  92. sempoi la hanis.. aku suke cara ko.. hahaha.. :P

    ReplyDelete
  93. wahh nie boleh membantu orang laen nak kurus . ;)) ikut jejak .

    ReplyDelete
  94. Workout lebih bersemangat jadinya apabila ada lagu..

    ReplyDelete
  95. mcm tu ke u bole jadi slim ? wow . best . mst metabolism tinggi . ad org susah nk kurus even da workout sbb metabolism rendah . mcm saya ni .

    ReplyDelete
  96. lagu feveret cik cherry jugak ouh..=)

    ReplyDelete
  97. menari kat rumah lebih elok dari g kelab malam... senaman yang bagus tu...

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!