Wednesday, December 22, 2010

The air of a good night.





If I can choose to have anyone in the world as friends, I'd still pick you brats.

129 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. wah the food seriously tempting...hahaha...still not lunch hour yet..damn

    ReplyDelete
  3. kat mana ni hanis?cantiklah you...

    ReplyDelete
  4. waa.. outing kat mane tue..
    yes 1st commentor

    ReplyDelete
  5. That is one of the best lines of appreciation that I've ever read and I've read a lot.

    ReplyDelete
  6. d cake looks super duper yummy

    where is dis cafe/restaurant ms.pretty?

    ReplyDelete
  7. wah... best nyer makanan makanan tu... kat mane ni?

    ReplyDelete
  8. pagi ni ramai blogger tunjuk makanan je kan.. hehehe

    ReplyDelete
  9. kawan adalah segala-galanya selain ibu dan bapa...

    ReplyDelete
  10. hanis...
    kl la semua student saya mcm u...
    oooo tidak....

    ReplyDelete
  11. saya pown suka makan. tp kat tempat mcm ni? fikir lima kali jugak la.

    ReplyDelete
  12. only friend can accept if we calling them brat

    tiba2

    ReplyDelete
  13. bersyukur pada Dia kerana mengurniakan wajah yang cantik.

    hanis cantik. like (:

    ReplyDelete
  14. hanis of kos la still menawan .. hihi

    nak nasik tu plizz ~ huhu

    ReplyDelete
  15. sedap nyer makanan tuh

    terutama yang seteraberry tuh

    nyummmmmmm

    ReplyDelete
  16. bestnya makanan tu....cemana hanis jaga badan ye...

    ReplyDelete
  17. DAH LA PUASE HARI NI, TENGOK MAKANAN TU, RASA MACAM LAPAR SEMACAM PULAK :(

    ReplyDelete
  18. sedap sugguh tengok makanan tu..kat mna tu?

    ReplyDelete
  19. F
    U
    U
    U
    Y
    O
    O
    O
    O

    pic roti strawberry nyam3

    ReplyDelete
  20. da lama nak cakap

    muka u dengan adik laki u sorg tu sama lah.

    h/p - Saya Fobia Dengan dot dot dot

    ReplyDelete
  21. Hanis jugak yang paling cantik!

    ReplyDelete
  22. hotties!!! kecuali bro tu..hahaha

    ReplyDelete
  23. hanis dengan yang kat sebelah tu rambut sama lawa! :D

    ReplyDelete
  24. n3 simple tp brmakna. bruntung kwn2 awak tu hanis ..

    ReplyDelete
  25. oooo..ingatkan iklan syampu rambut ikal tak berape nak mayang mengurai tadi. hehe!

    ReplyDelete
  26. Serai, Empire. Love that place and pavlova :)

    ReplyDelete
  27. sahabat adalah org penting dlm hidup kiter..tanper mrk sp la kiter....

    ReplyDelete
  28. oh! belog hanis sntiase m'buatkn sy lapar....

    ReplyDelete
  29. Oooo..jadinya ko ler Hanis yang masuk list dlm paper tuh..shanteknya ko..jeles sgt..spatutnya aku shantek mcm ko..

    ReplyDelete
  30. Anonymous got it 1/2 correct!


    Hee thanks, I'm with beautiful people, the vibes just linger.

    ReplyDelete
  31. Baguslah. Nnti kalau dha kahwin pun ingat lah mereka-mereka ni.

    ReplyDelete
  32. cantiknya dia!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. cantiknya dia!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. commeeelllllnyeee.......................................makanan tu =p

    ReplyDelete
  35. Makan sedap woh AUM AMBIK SEMUA MAKAN.

    ReplyDelete
  36. sonok la hanisss.....rmbut makin lawa...tetap jeles..!hihi

    ReplyDelete
  37. kak hanis yang sgt comellll!
    sukee.;))

    ReplyDelete
  38. Gua bab makan mmg pantang, no reservation mcm Anthony Bourdain.Nanti senang gua gi terjah sini, apa nama tadi?Serai?Lemon Grass?

    ReplyDelete
  39. hang out with good friends memang best!

    ReplyDelete
  40. Friendship is the best thing ever! :D

    ReplyDelete
  41. First time masuk cini...fuh kalah otai blog lain. bila nak ada domain sendiri..ribu riban masyuuk

    ReplyDelete
  42. ~wow~
    sedapnyer tgk...!!
    dah r tgh lapar nih
    huhu
    (^,~)

    www.izzlatif.blogspot.com

    ReplyDelete
  43. wow..

    very nice memories right..hehe

    ReplyDelete
  44. saya baru di sini..*blog anda sungguh menarik spt anda..hee..

    ReplyDelete
  45. featuring u here dear

    http://taqies.blogspot.com/2010/12/saya-teruja-bila.html

    ReplyDelete
  46. saya suka jenguk blog hanis lately.
    cause banyak pasal makanan...

    nyum2~~~

    ReplyDelete
  47. tertarik dengan straberry tu.... nampak yummy.. huuhu

    ReplyDelete
  48. abgku opie pun ade?muke opie takleh blaahhh

    ReplyDelete
  49. izinkan saya promot untuk sama2 berkongsi gambar dan pendapat… di Blog Prodas.. bagi sesiapa yang mahu perkembangan serta gambar2 Proton dan perodua..

    http://prodas.wordpress.com/

    ReplyDelete
  50. hang out dgn kwn2 yg plg kite rapat mmg best.. rs mcm adik beradik.. :)

    ReplyDelete
  51. Wow dah lame tak makan nasi goreng..

    ReplyDelete
  52. salam Hanis... semalam Ammi ada tengok 1 cerita sinetron.. kalau tak silap Ammi kat TV3... tajuk cerita tu "BALIKIN BODY GUE DONK"... bila Ammi tengok sorang pelakon utama ni..memang Ammi teringat kat ""inibelogsaya"" iras muka dia memang saling tak tumpah macam Hanis...

    Cuba hanis buka link ni.. wajah pelakon dia...

    http://4.bp.blogspot.com/_gWs18-dGNYQ/TP-Wu4iWhuI/AAAAAAAAACo/scgUKO5mMUc/s1600/paola%255B1%255D.jpg


    regard :
    ammibear.com

    ReplyDelete
  53. WEH GILA MMG TAK LAH AKU KOMEN SBB MUHASABAH DIRI. aku komen before tulis entry elmo tuh. tee hee. i mean, aku terbaca komen2 geng uitm aku yg dulu, u know who kan. so aku mcm wahh rindu siot, kitorg gaduh dkt komen. gaduh manjew. hensem weh jam kau, sumpah. nampak dia dulu kalau kau tunjuk tangan pergh.

    ReplyDelete
  54. semua cantik cantik hensem hensem =D

    ReplyDelete
  55. cantiknya kak hanis zalikha ni..

    kak,bila nk date ng cik yan..hehe..=)

    ReplyDelete
  56. wow..terinspirasi oleh gambar ini, thanks Hanis! Friends are wonderful.

    ReplyDelete
  57. cuuuunnn sgt!!!=)tmbah2 ngn makanan yg sedappp itu...huhuhuhuh

    ReplyDelete
  58. Teman-teman tawa dan menangis .. moga kekal mekar selamanya.

    ReplyDelete
  59. Natural beauty u hanis.. i loike!! Tehehe~

    ReplyDelete
  60. sedapnyer nasi goreng ngan kek yg ader buah strawbery tu..
    nak.......
    uhuhuhh :)

    ReplyDelete
  61. wow, nasi goreng tuh buat saya rasa lapar sekarang :(

    ReplyDelete
  62. Cantiknya Hanis. Tapi lagi comel kalau pakai beg yang Datin jual ni ha.. hehe :p

    ReplyDelete
  63. giler kentang.ramai betul follower...

    ReplyDelete
  64. http://www.duckload.com/download/1651013/01-black_eyed_peas-the_time_dirty_bit_.mp3

    ReplyDelete
  65. tukar title entry 'the good hair night'

    ReplyDelete
  66. makan mana ni..?blog saya pun mengenai makanan,hotel,jalan2..mana tau boleh serbuuu...

    ReplyDelete
  67. bile tgk makanan mase tgh lapor ni....aduss.... nak g makan jugak la..:)

    ReplyDelete
  68. Bile tgk makanan yg sodap2 mase tgh lapor ni...buat perut aku menyanyi lagu Cinta Kristal la plak... Jom Breakfast..:)

    ReplyDelete
  69. may ur friendship last forever :D

    ReplyDelete
  70. itu tasya ke?student accountancy at uitm perak?

    ReplyDelete
  71. 1st pic, tgh n kanan, cam adik bradik je.

    ReplyDelete
  72. Salam .. wow ..strawberries tu nampak sedap sangat

    ReplyDelete
  73. muka hanis yang pic first tu nampak baby face la..huhu..tomey

    ReplyDelete
  74. yummy..nmpk sedap je mknn 2..yum2..

    ReplyDelete
  75. oki spotted!jersy fc barcelona!!LOL

    ReplyDelete
  76. u're simple yet sooo gorgeous! :D

    ReplyDelete
  77. pelita subang, no? hehehe. main petik aje.

    dulu i selalu lepak pelita subang.
    then shah alam dah bukak, lepak shah alam pulak :)

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!