Sunday, December 12, 2010

My exam result


is for me to know. Why tanya-tanya nihhhhh? I malulah tak 4flat. Masih di takuk lama, really need to improve a lot. Really need to stop playing around, faking confidence, and coming up with theories on how to not actually study but gain the knowledge. It's taking a toll on my own result hahaha. Gotta stop all this study smart bullshit and work like everyone else, by really studying hard. BY READING. BY DOING YOUR HOMEWORK. BY DOING EXTRA EXERCISES. Okay lebih-lebih tinggi cita-cita sampai nak buat extra exercises. Kalau siap complete homework dah cukup baik T_T Eeeeee tengokkk even to the thought of studying hard, my laziness kicks in. Macam haram.



Itu sahaja pembebelan atas kurang effort. Anyhow I am truly grateful with my result sebab honestly, ada yang I expected B or B-. Siap lepas habis paper kira2 berapa banyak CGPA jatuh kalau dapat B or B- for a subject with 4credit hour. Kira nak sediakan keredhaan diri menghadapi hari keputusan exam. Wah wahhh. Learning how to fake keredhaan pula now. Sila roflemau.


List of thank yous for my amazing educator sebab berjaya membuat anak didik terrible horrible ini, skor cemerlang juga. Thank you Ms Zuramaznum. You thought me real good, y'know why? Saya benci Law, saya tak rasa dah besar nanti (eh sekarang kecil lagi ke), nak buat apa-apa yang berkaitan dengan Law. Kalau nak buat bisnes pun, bakal hire lawyer untuk my firm, so I figured kalau tahu basic Law is good enough. So memang this is one of the subjects yang I studied for exam instead of for life. Biasalah budak malas study, cerewet pilih2 subject mana study for exam mana nak study for life kah kah kah. So I did what all my mates wouldn't let me. I targeted which topic is going to come out, and failed miserably sebab the topic I didn't even touch (which is on Minority=100 marks), keluar. Listen to this! This is the best part, yang kita selalu tengok ada kat movie2 pastu kita hek elehhh tipu tipu, sekali terjadi dalam kehidupan sebenar siot! Masa dapat soalan yang seriously tak tahu apa-apa itu, I was like daymmmmmmmmmmmmmmmm apahal kau tak study semua?! Pastu pikir kepada diri sendiri "Hanis, kau boleh buat, kau dah belajar benda nih dalam kelas, its doesn't matter kelas itu 3 bulan yang lepas, kau dah belajar kau mesti ingat sikit-sikit, kau ingat tak Cady dalam Mean Girls, kan dia boleh ingat apa cikgu dia ajar dalam kelas bila dia tak dapat jawab, kau buat benda tuh sekaranggg, cepat 100 markah, nak taknak kena gak jadi Cady". Terus tutup mata, nampak Puan Zura pakai tudung pink cakap-cakap "Contract by minor is void KECUALI ada 5 exceptions". Dapat je imaji tuh dalam otak terus buat karangan takde sections takde cases. Ada explanation je T_T Takpe dapat gak A-. Best lecturing ever!


Then we have Finance. I hate Math I'm sure most of you dah tahu fakta itu by now. Tapi takpe, kalau dapat lecturer berdedikasi macam Ms Liyana. Gerenti A sebab memang mantap habis dia ajar. Tiba-tiba jadi Mathematical genius (maximum exaggeration) dan dapat A+. A+ weh! Alhamdulillah. Favourite lecturer! Love her, she's so hardworking dan baik hati dan memahami yang kami semua lembebbbbbb LOL.


Arabic language dapat A+ jugalah nampaknya! Eh sayang betul Ustaz Syazali. Tadi nak type 'Ustaz Handsome Syazali'. Tapi nanti rakan sekelas baca semua roll eyes sebab taknak setuju. Eh biarlahhh! Taste kiterrrr! Sebab itukah kedatangan penuh, Hanis?! Chuk chuk chukkk... *geleng kepala*


Public Relation yang di ajar oleh Tuan Haji Ahmad dan Business IT oleh Puan Mazida super adorable, dua-dua dapat A! Dua-dua subjek kesayangan! But even when you love something, doesn't mean youre good at it kan. Jadi terpaksa akur tak score the best that I can. Tapi scored enough to get overall of GPA 3.92 this semester. I nak senangkan stalker takyah semangat ambil calculator to add up all my marks siap darab yang 4 credit hour semua. Ya, 3.92 sahaja.



Semester 4 dalam kenangan. Look how pretty Farain is! Haha she wouldve killed me kalau tak edit XD



Apart from all this gratitude, nak ambil peluang to congratulate all who did well for their exams! You deserve it! And siapa dapat 4flat, you're my idol from now on.

238 comments:

  1. congratulations!!! siapa active2 ni otak mmg bijak. it's just my theory. hehehe congratz again. alhamdulillah. =D

    ReplyDelete
  2. congrats..xdpt 4f pun ok,dah ok dah result tu.still bagus pe

    ReplyDelete
  3. This is what we call beauty with brain o(n_n)o Congrats!

    ReplyDelete
  4. hanis, 3.92 saje?
    hebatlah !! tahniah3!

    dan, sangat manis bertudung begitu.
    moga satu hari nanti itu jadi identiti :)

    ReplyDelete
  5. wow!! great result...
    congrats hanis...:)

    ReplyDelete
  6. congratz for being top people search in google :D

    hahaha.dem je bukan nak congratz sebab result exam :P

    ReplyDelete
  7. congrate..hheee...i penah dpt 4 flat, xpi time part 1 jer..maklumla..berkobar2..hehe..

    ReplyDelete
  8. gila ah u...same result with mine last sem...tp sem ni dah turun..anyway...dulu ms i kat segamat x penah perasan u pun...zamrud kan?

    ReplyDelete
  9. perghhh pandainya 3.92 banyak tu..huhu
    congratulations keknis!!
    you are my idol right now! huhu

    ReplyDelete
  10. perghhh pandainya 3.92 banyak tu..huhu
    congratulations keknis!!
    you are my idol right now! huhu

    ReplyDelete
  11. tahniah...
    dekan tu...
    belajar u mne??

    ReplyDelete
  12. congratulation! XD 3.92 is great! XD
    i mean, hanis yg great..hee~~

    ReplyDelete
  13. apesal yg tudung ijau tu..kesian dia :)

    ReplyDelete
  14. wah..ur are so genius hanis.
    3.92 tuh..
    pergghh..

    ReplyDelete
  15. tahniah kak hanis. :) Semoga result tu bole mbakar bakar lagik semangat yang sedia ada haha. semoga berjaya !

    ReplyDelete
  16. Aw thanks, ada juga yang mahu congratulate kitewww. Marilah beramai-ramai strive for excellence!

    ReplyDelete
  17. baru perasan, Hanis memang suka tulis belog time pagi-pagi kan?

    TEE HEE.

    tahniah Hanis!

    =D

    ReplyDelete
  18. TAHNIAH!!!!!!

    hanis nak ajar sket, 3.92 itu bukan SAHAJA yer....perlu cakap dengan nada bangga 3.92!!! hehee,tahniah dear u are beauty with brilliant brain... ;)

    ReplyDelete
  19. congrates kak hanis..kira gempak la tu dapat dean list kot~
    keep it up ;)

    ReplyDelete
  20. wow! 3.92 pointer? hebat la hanis..beauty with brain..suke2..bz2 jadi model pun boleh score study..congrats dear..^_^


    *hanis pakai tudung nampak sgt ayu..love it!

    ReplyDelete
  21. sikit lagi nak dapat 4 flat....tahniah2:).
    psssttt.....share la rahsia 3.92 itew:)

    ReplyDelete
  22. OMG 3.92??
    sgt2 bagus...
    congratss dear...

    ReplyDelete
  23. wah, tahniah2 ye. hebat sungguh..

    P/S UNDI BPM2010

    ReplyDelete
  24. congrats haniss! bila lah bole dpt result camtu kann :s

    ReplyDelete
  25. congrat ye..wah pandainye die..
    ni mesti sebab makan diet ikan tuu and mkn resipi cdp2 mama u wat tu leh merangsang otak jd pandai..

    hee..merepek je kte ni..btw cantik la pakai tudung..sweeeeett sgt :)

    ReplyDelete
  26. congrats..
    terer nye..
    keep the good work hnszlkh..
    tehee..

    ReplyDelete
  27. fuhh...all faking confidence, tp still dpt 3.92...aiyooo...

    ReplyDelete
  28. wow pndai giler.. :)


    nyesal amik engineering, x merasa pointer tggi2 mcm tu.. :P

    ReplyDelete
  29. jelesnya asyik dapat DL je! heehe
    bte, congrats sista! :)

    ReplyDelete
  30. you make me wanna say ouh ouh ouh ouh ouh ouh ouh my goshhhh, awesome lah hanis ! TAHNIAAAAAHH ! Awk terbang dgn warna warni sekali.

    ReplyDelete
  31. Good job hanis. i envy you so much. 3.92 is such a great result. congrats :)

    ReplyDelete
  32. congratulation haniss.. Kira power r arab dpt A+ yer. Yes, ustaz syazali memamg lecturer y bez+hensem. Tapi dah buat yg terbaik diz sem, dia tetap bg B+. Cett... hehe/..

    ReplyDelete
  33. wahhhhhh!
    excellent. congrats dear :)

    ReplyDelete
  34. congrats Hanis! beautiful & brainy :D

    ReplyDelete
  35. aku second ko heidi syafiq...

    nyesal gila dah amik engineering ni sebab tak dapat nak merasa pointer hebat camtuh...

    dah la engineering yang jenis berani mati punya course...

    adoyaiii...

    ReplyDelete
  36. congrats Hanis!!!! Beauty, brilliant girl!!!! keep up good work Hanis

    ReplyDelete
  37. Alaaa it's okay Heidi Syafiq and Cik Agogo, try harder k? My friends ramai ambil enginerring and result lebih gempak! Dah selamat belajar kat overseas dah pun :')

    ReplyDelete
  38. tahniah hanis..

    mmg 4jam kt beri impak besar dalam pointer..

    ReplyDelete
  39. tahniah hanis..
    ni cm kompom bakal ANC nih..
    tahniah2..

    ReplyDelete
  40. Thanks everyone!!! It'd God's rezeki! Oh hello Ms Idol, Zafira!

    ReplyDelete
  41. Awesome Hanis Zalikha :) 3.92 was a great amount.

    ReplyDelete
  42. tahniah hanis...pandainyer...dah la comey...hehehhe...meh bg tips camno study bleh gempak camtu? student tua cam akak ni payah tuh nak menghafal...aiisssshhh

    ReplyDelete
  43. 3.92 JE???how could u hanis??
    serius jeles..dh la cntik..baik..pandai lg..bkn nk kipas..semua org taw itu hanis zalikha..

    ReplyDelete
  44. wah... pandainya kak hanis! chayok2~
    eh, nervous pula nak tau result saya tahun depan >.<

    ReplyDelete
  45. wow wow wow! kita blaja business jugak hanis.. aduh, nak sangat pointer macam awak.. memang kena usaha lebih la!

    ReplyDelete
  46. salam. tumpang tanya. you blajar kat mana. neway, you look sooooooooooo gorgeous, triple trillion million times more beautiful with the tudung. hope you will make it your regular appearance wt that tudung. cute!!!

    ReplyDelete
  47. LOL. I meant '3.92 sahaja' to the haters. Sebab mereka kan suka cari keburukan dalam kebaikan. I bersyukur super duper okay with my result!!!

    ReplyDelete
  48. you know what hanis. you look pretty much like nadine chandrawinata. she's an indonesian model. she's gorgeous as much as you are..

    ReplyDelete
  49. you know what hanis. you look pretty much like nadine chandrawinata. she's an indonesian model. she's gorgeous as much as you are..

    ReplyDelete
  50. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  51. congrat cik hanis..charming + brilliant model!

    ReplyDelete
  52. hi hanis.. congrate ye.. BTW, saya dulu pun belajar kat uitm segamat dan ustaz syazali tu pun lecturer b arab saya dan saya pun dapat A+ untuk b arab time tu aaaa... hehehe

    ReplyDelete
  53. congrats sis! from now onwards, u are my gorgeous idol. weewoo... :)

    ReplyDelete
  54. hadoi tadi tersilap post comment guna blog my brother. heheh.

    comel la u bertudung hanis!
    hah. its ma first time drop a comment here after few times reading ur blog. sbb entry u kali ni interesting - wow it 3.92!

    congrats hanis. kite pon uitm student. tp tak sehebat hanis. hehe. housemate i pun budak business n she does hate law so much. haha. typical je.

    kite suke math tapi lagi sukee law sbb kite budak law. ;)

    btw congratulation!

    Lepas habis study ni hanis plan nak smbg lagi ke watpe plak?

    ReplyDelete
  55. result kie sama la hanis.congrats congrats!

    ReplyDelete
  56. Alhamdulillah..tahniah..power lah..

    ReplyDelete
  57. MAMPOS takut i tengok result you, macam mana you belajar ni hamis! HAHAHAHA

    ReplyDelete
  58. Omaigod! 3.92???? Congrats Hanis!!! *with a big clap* :D

    ReplyDelete
  59. wowwwww.. bagusnya pointer..banyak la tuuuu..alhamdulillahhh..

    ReplyDelete
  60. wah! mantap lah hanis neh! congrat dear~:)

    ReplyDelete
  61. 3.92?wow,hebat dh tu! congrats :D

    ReplyDelete
  62. wahh pandainya dia...
    tahniah yea.. :)

    ReplyDelete
  63. wahh pandainya dia...
    tahniah yea.. :)

    ReplyDelete
  64. kamu ada pakej yg lengkap. jgn sia2 kn. bila kita di atas.. kita senang jatuh.

    and engineering, kalau btol2 minat.. xssh pn nk score. tu org yg hebat2 ckp la. org yg komen nie cukup2 mkn je. XD


    nota kaki: 3.92 tu tak sepatutnya guna 'sahaja'. haha

    ReplyDelete
  65. waa.. gd job! congrats hanis.. smoga yg bkal mndtg result brtmbah hbat.. :D

    ReplyDelete
  66. ohh my godness!tekejot gleh!!
    hebat gilerrr kak hanis nihhh~~~
    TAHNIAH~~~
    kak hanis chantek bertudung!
    stay in taht way ya! :D

    ReplyDelete
  67. mak aiiiii!!!!!!!!!!3.92..ni orang ke manusia??hehe..tahniah hanis..good luck 4 ur future..education is important.Sama la kita xmnt law..paper subjek law sem lepas aka finish my study skli ingatkn nk fail..tgk2 dpt b-..terkojut den..hehe^_^

    ReplyDelete
  68. 3.92 SAHAJA??????????
    Dah cukup hebat tu dik oiiii =)

    Congrats Hanis

    ReplyDelete
  69. hanis terer gilerr..wow!! siap pandai lughotul arabiyyah tuu..

    ReplyDelete
  70. THAT IS AWESOME YOU KNOWW! ouhhh jelesnyaa~! ^^

    but still, i cannot cannot hate you!

    u are awesome dear! <3

    ReplyDelete
  71. Awesomenyaaaa. Good good inspire these kiddos!!!

    ReplyDelete
  72. arrhhh!! kak anis!!
    u r my senior la!!
    sem depan sy sem 4.
    owh gosh!!
    3.92!!
    takot subjek law nih..
    bg tips nak dapat mcm kak anis bley x??
    anyway. congrats!!
    bisnes student~

    ReplyDelete
  73. Sis!! ur my idol sebab kita amek kos yang same cuma sem yang berlainan..hehe..terbaikla sis, congrets tau!

    ReplyDelete
  74. Congrats hanis.. beauty with brain. adore you.. :)

    ReplyDelete
  75. Congratulation Hanis. I salute U ....

    ReplyDelete
  76. terer la hanis, congrats. bangga pn.nani :P

    ReplyDelete
  77. nice laaa u pakai tudung... keep it up!! ;DD

    ReplyDelete
  78. congratez sis for the excellent result!!!

    ReplyDelete
  79. waaah!!although u're kinda bz and not looks like a book worm hehe but u got a good result. beauty with brain =)

    ReplyDelete
  80. Salam kenal...
    Wow...a great result that u already achieved...Congrats...

    ReplyDelete
  81. it's not SAJE okay
    it's 3.92 n it's great!!!

    congrats sissy :)

    ReplyDelete
  82. Congratz hanis...complete package betol...cantik+pandai...hehe..=)

    ReplyDelete
  83. wow! u're really a BEAUTY with brain babe! keep it up!

    ReplyDelete
  84. wow.. kalo paper law ku tiada section bagai... markah terus hilanggg~

    congrats dear

    ReplyDelete
  85. Okay laa tu keknis , sem depan try harder sampai dapat 4f keyh . I know you can do better (!) Best of luck yaww .

    ReplyDelete
  86. Salam hanis. big congratessssssss... Agree with Sabrina "siapa active2 ni otak mmg bijak". Pernah try konon nak active 1 year tuh (last year) and alhamdulillah, dpt pe yg diidamkan. Bilalah seru nak study lagi akan muncul...-blink!-

    ReplyDelete
  87. congratz hanis....i abadikan u dalam entry i harini...
    lawa+bijak......almost perfect...!!
    http://ayulunalunera.blogspot.com/2010/12/beauty-with-brains.html

    ReplyDelete
  88. congrtas HANIS ZALIKHA...!keep it up ya.. ^.^
    best lah result dia. btw, hanis cute pakai tudung :)

    ReplyDelete
  89. tahniah hanis....comel pakai tudung ...:)

    ReplyDelete
  90. Kak hanisss. nak tanya :) seriously nak tahu. I baru part one dekat uitm jengka. I amek Office Management. Nak tanya, kak hanis mmg dari first sem la eh dapat DL? nak tahuuu. pleaseee. Seriously kak hanis dah mcm my idol. not really idol tu la. but cara kak hanis buat i rasa mcm proud. pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  91. go go go! You got everything. Jangan sia-siakan!

    ReplyDelete
  92. pandaiinyee anak mama ni:p

    tahniah keknis^^
    cantik pakai tdung..n ur fren soo sweet la..kim slm:P teheeee..

    ReplyDelete
  93. Kalau LAW Dpt A or +A mesti 4F!!
    ape2 pon Tahniah

    ReplyDelete
  94. Perghh! Selaku ex- Uitm Segamat...bangga seyh ada super super junior yang bijak pandai cantik pulak tu macam kamu.huhu..Memang tabik spring toing toing la..

    Congrats Hanis!! Keep it up!

    ReplyDelete
  95. whoaaa!!! tahniah hanis zalikha. anda memang rock!!!

    ReplyDelete
  96. fewwwwhhh =,=
    tak dapek den nak challenge.
    huhu.

    congratz hanis.

    3.92 is greatt !
    boleh la grad nnti pakai selempang pink ! ANC :)

    p/s: ur result is much better than me. huu.
    so sad.

    ReplyDelete
  97. 3.92? beauty with brain! no doubt about it! jeles seyh. -.-"

    ReplyDelete
  98. sis! i ada link u kt blog i. ada msa, baca la. sarahroslee.blogspot.com. thxx!

    ReplyDelete
  99. Well done, Hanis!

    Saper kata kalo amek course engineering xleh score pointer tinggi2?

    Just try harder, guys. Believe in urselves.

    All the best & good luck!

    ReplyDelete
  100. congrats!

    :) sronoknyaaa. nih yg rasa nak study kuat2 nih. :P

    ReplyDelete
  101. congrats!

    :) sronoknyaaa. nih yg rasa nak study kuat2 nih. :P

    ReplyDelete
  102. Salam Hanis, toutes mes félicitatios pour tes exams et Bravo encore! Grosses bises. Tante Ratna.

    ReplyDelete
  103. ceh, aku igtkan hg geng2 cukup makan mcm aku. ayat pendahuluan buat glabah ja. di takuk lama la, taktik lama la, nk pulun study la, mcm2 suspen. tgk2 3.92. mmg brada di dunia yg lain drpd aku. aku baru ja nk sronok ada geng. hahaha... aku tumpang gembira walaupn xpernah dpt.(T_T) tahniah hanis. kepidup, kepidup. pakai la tudung slalu. sejuk ketiak aku tgk. pahala pn dpt manis, eh silap, hanis. hehe.. semoga terus berjaya lg sem depan. dekan teruh!! yosh!!

    yg benar,
    -jejaka borderline-

    ReplyDelete
  104. huwaa !!! sis , 3.92 ?!! Good enough !! beauty with brain la sis :)) cayalaaa ~~

    ReplyDelete
  105. ushh tak sangka hanis dapat A arabic language

    ReplyDelete
  106. mak ai
    3.92
    leh pengsan woo kalau
    gua yang dapat

    apapun
    TAHNIAH!!!!!!

    ReplyDelete
  107. mesti ada org nak komen hamis nampak cantik pakai tudung dlm nih, penat2 je org tulis pasal gpa, org komen pasal tudung lak yea? teka aje ni, ada tak..? mesti ada nyeee... =)) tol tak? eh hamis ni study major apa eh?

    ReplyDelete
  108. oh hanis...
    3.92 tu hebat lah tu..
    congratsssss hanis jalikha...hehe

    ReplyDelete
  109. oh hanis!
    macam mana nak dapat 3.92???
    dni paling tinggi 3.8. sakit masuk ICu nak dapat 3.92. subject law dulu dapat B+ je. gara-gara tak ingat cases bagai. sob sob...


    nak 3.9 jugak.. huu... makan ikan sem depan banyak2. baiklah. pasrah.. nak makan ikannnnnnn.. nak 3.9 macam hanis :')



    tahniah hanis!

    ReplyDelete
  110. i secretly think that Ustaz Syazali is kinda handsome too! LOL

    ReplyDelete
  111. wah...congrate..okela la kn if tak dpt 4flat..tu pun da kire ok da..

    ReplyDelete
  112. congrats gorgeous. u got beauty with brain :)

    ReplyDelete
  113. congrats sis :)
    btw jgn lpe undi mira ea sok at blog pilihan malaysia 2010 :)
    no 287 pilihan 8 :D
    thnx !

    ReplyDelete
  114. hanis oh hanis..jelesnya sy..c0ngrats yea..:D.

    ReplyDelete
  115. sy bejaya dpt 4.0 lepas 'tercabar' bila baca entry pasal result2 hanis..hehe

    ReplyDelete
  116. wow..that's power la..konfrm anugerah diraja grad nt..:)

    ReplyDelete
  117. tahniah..hanis,saya nak tanya..camne hanis belajar english.Saya tgk hanis fasih dalam english.Adakah hanis suke baca novel english?Reader digest?

    ReplyDelete
  118. SYUKURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!

    ReplyDelete
  119. hehe..hanis..doesn't meant ckp hanis tak bersyukur taw..hehe...;p
    tlupe nak hehe tkut jd mcm ayat menyinggung perasaan hanis plak..;)

    ReplyDelete
  120. hehe..hanis..doesn't meant ckp hanis tak bersyukur taw..hehe...;p
    tlupe nak hehe tkut jd mcm ayat menyinggung perasaan hanis plak..;)

    ReplyDelete
  121. hehe..hanis..doesn't meant ckp hanis tak bersyukur taw..hehe...;p
    tlupe nak hehe tkut jd mcm ayat menyinggung perasaan hanis plak..;)

    ReplyDelete
  122. Wah....
    cemerlang lah..
    tahniah.. :)

    ReplyDelete
  123. Pehhhh terer nye uuu..........i yg dok uitm s.alam pon xpnh dpt 3.9 above..nakkkk!!uwaaa.....

    ReplyDelete
  124. best student fakulti lah hanis zalikha ni.. ~ :) CONGRATS..

    ReplyDelete
  125. tahniah hanis dah 4 sem pointer 3.9++...kite time dip mmg anc tp pointer sgt xbest. xsegempak hanis. time degree ni pointer jatuh merudum sbb mls-yg-amat-asyik-mengadap-laptop... :p

    hanis, u inspired me very much! nak jugak tnjuk result kat mak ayah dengan bangga, i've got 3.9++ mak abah! ada 2 sem lagi, nak usaha mcm hanis jgk... :)

    ReplyDelete
  126. tahniah hanis..wahhh result ni pn da hebat sgt..congrats again.. ;)

    ReplyDelete
  127. pandai nye~ yeah! u r beauty wif the brain! congratez hanis!=)

    ReplyDelete
  128. Alhamdulilah. Syukur atas nikmat yang diberikan. Atas keikhlasan hatimu, atas rendah dirimu, atas selamba ayatmu, atas doa papa & mamamu.... Semoga menjadi insan yang bahagia dunia dan akhirat. :-)

    ReplyDelete
  129. =)..chuk..chuk..chuk(geleng kepala)..congrat sis..

    ReplyDelete
  130. =)..chuk..chuk..chuk(geleng kepala)..congrat sis..

    ReplyDelete
  131. wah..thniah hanis
    cantik if hanis betudung tau..

    ReplyDelete
  132. hanis manis bila bertudung..
    tahniah!!!

    ReplyDelete
  133. cemburunye. huhu. tahniah kak hanis. akak hebat ! ;)

    ReplyDelete
  134. hanis mmg bijak.. wlaupun x 4f masih first class..

    ReplyDelete
  135. tahniah, hanis!!!

    pn zura tu lecturer law kite 6 thn lepas. pn zura tu comeyy kan?

    ReplyDelete
  136. tahniah..DL lagi..next sem dinner DL kt dewan sri temenggong..

    teringat lagi gi kelas yg kene naik turun tangga sebanyak 2 kali kalau dr kolej sektor A.. kolej yg lama tu..

    ReplyDelete
  137. apalah mek ni..3.92 ajerrr??
    hey itu dah cukup bagus laaa...
    mine?? 3.** tak sampai pun nak cecah 3.92 tu...

    next sem..usaha lagi...

    ReplyDelete
  138. congratulations hanis! pandainyeee... tp bagus.. adik-adik leh jadikkan hanis idol merekaaa.. auwwww! keep it up!

    ReplyDelete
  139. u come in one full package ! :) bertuahnya jadi keknis

    ReplyDelete
  140. eeeeeeeeeehhhhhhhhhhh dia ni!! Dah la cantik, bijak pulak!!! Tahniah la!!! (sila baca dalam nada cemburu)

    ReplyDelete
  141. congrats hanis zalikha :) do d best for next semester.

    ReplyDelete
  142. saya pun menci LAW
    pehh hebat kak hanis (:

    ReplyDelete
  143. Wahhh..congratulationsss..try dptkn ANC..aminnn

    ReplyDelete
  144. Congrats! Teruskan usaha. Kita pon pernah rasa.. isshh! lagi sikit je nk 4flat. siap bodek bodek lecturer suruh naikkan markah. hahahhaa. apa apa pon all the best! :)

    ReplyDelete
  145. well done, nis!!! u r my idol too! :)

    ReplyDelete
  146. I tak pelik pun you dapat 3.92 sebab hey, entry you best okay macam orang bijak yang tulis :)

    babe nanti dah popular pleasee jangan lupa diri/ berlagak watsoever because fame buat orang lupa diri.cehh tah2 nanti I popular and lupa diri *perasan*

    take care.

    ReplyDelete
  147. waaa.. suma say tahniah...
    saya lari topik sket...

    aiks...!! pic xda watermark...???
    nnt kena curik wooooo...
    hehehehe...

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!