Tuesday, February 1, 2011

Handbag Mewah!

Okay ini seronok, siapa nak beronok-ronok bersama teruskan membaca. Lelaki pun!





Tengok 6 bag di atas? Kate Spade, Marc Jacobs, Tod's, Prada, Balenciaga, Marc by Marc Jacobs T_T



Pilih yang mana satu anda paling suka & mahukan, lalu ciptalah Spring Look(s) untuknya! Boleh lukis, boleh photoshop, boleh copy paste ikut kreativiti semua! Untuk apa kalau bukan untuk menang pertandingan ini:






Usha jangan tak usha.




Sebagai contoh saya pilih handbag Tod's sebiji RM4k. RM4k. RM4k. Kena kahwini Dato K baru boleh.





Lalu godeklah gambar-gambar di internet untuk ciptakan Spring Look terbaik bagi handbag ini! Saya cipta 2 Spring Looks! Awak nak cipta sampai 3 pun boleh.






Reebonz Spring Barbie

Penampilan menonjolkan keperempuanan dengan warna-warna lembut. Blusher Anna Sui dan pewangi Miss Dior sebagai pelengkap kelembutan. iPhone menjadi essential gadget kepada Spring Barbie yang up-to-date, dan handbag Tod’s bersaiz sempurna untuk mengisi segala keperluan Spring Barbie. Manis!




Seterusnya gaya yang lebih dekat di hati, gaya saya sendiri yang pemalas nak piker baju apa nak sarung, balik-balik t-shirt dan jeans.




Reebonz Spring Rocker

Penampilan ringkas untuk yang senantiasa on-the-go. Get-up yang mungkin sedikit kasar (rough) maka memerlukan handbag Tod’s untuk melembutkan gaya bagi tampak sempurna. Tidak suka mengikut arus fesyen, Spring Rocker ditched skinny jeans lalu menyarungkan wide-legged jeans. Blackberry sebagai jantung hati dan Polo Black harus sembur kerana yelah jarang didampingi perempuan, bila pakai perfume lelaki terus perempuan suka nak dekati dan bersahabat.





Jadi, ciptakan Spring Look anda untuk peluang memenangi:

Overall Best Spring Outfit:
Tambahan RM500 & 500 Reebonz Credit.
Reebonz Facebook Friends Favourite Spring Outfit:
Tambahan RM250 & 250 Reebonz Credit.



Cepat pilih handbag kesukaan dan ciptakan penampilan untuknya! Penting woh menang Reebonz credit tuh, dapat beli-belah barang high-end dekat Reebonz.com :’) Lelaki nak beri hadiah pada mak(/we) pun boleh sertai.

76 comments:

  1. memang cun.Tapi tang harga.... RABAK poket.....

    ReplyDelete
  2. suka tengok hanis masuk contest byk2.nak masuk mmg hampeh ngeh3

    ReplyDelete
  3. hehe.. tak ske pakai hndbag.. ^^

    ReplyDelete
  4. that's more to summer look. spring look shud've got jackets or scarves. kan?

    ReplyDelete
  5. Wahhh..naik silau mata tgk harga...huaaa

    ReplyDelete
  6. hanis semalam sya mimpi awak!!

    ReplyDelete
  7. miss dior mmg terbaik bauan nye .
    tak rugi beli . ;)

    ReplyDelete
  8. harga tu bleh bli: iphone 4 + ipod touch + iPad = rabak poket

    ReplyDelete
  9. best2. ;)

    oh btw hanis,words cannot express how sorry we are to hear of your loss.

    deepest condolence to u.
    stay strong girl :)

    ReplyDelete
  10. hanis, gambar2 matching dgn bag tu search kat google ? kene promote x reebonz spring tu ?

    ReplyDelete
  11. hanis, gambar2 matching dgn bag tu search kat google ? kene promote x reebonz spring tu ?

    ReplyDelete
  12. hanis, gambar2 matching dgn bag tu search kat google ? kene promote x reebonz spring tu ?

    ReplyDelete
  13. i dah kesuntukan bag ni. macam2 bag adaaaa

    ReplyDelete
  14. Datu K ngorat betul-betul kang. haru you :p

    ReplyDelete
  15. Promote pun boleh. Yes search saja. Nak lukis juga dibenarkan.

    ReplyDelete
  16. wah.ken kahwin Dato K...wuit2....
    ;P
    like prada...nice..:)

    ReplyDelete
  17. tak pndi nak mix and match..T_T tp sgt ske yg hanis buat no satu!!gila sweettttttt...

    ReplyDelete
  18. tak mampu lorh..kopak den lau beli..haha

    ReplyDelete
  19. gud luck...hopefully u win..:)

    ReplyDelete
  20. haiyo hanis zalikha..klu harge mcm neh r... kucing sy bleh x jd bersalin langsung...

    hehehehe..

    ReplyDelete
  21. wahhh...4K??? omaigod.... klau la mampu beli mende tuh....

    ReplyDelete
  22. OH,i like..nak join la contest ni. Ada due date ke?

    Penjagaan Tudung

    ReplyDelete
  23. hanis rajin masuk contest.
    blog mama u bila nak update? suka bace! busy buat kek ka?

    ReplyDelete
  24. seronok baca pasal hadiah. tapi tak seronok bila tak dapat hadiah. T.T

    ReplyDelete
  25. semangat pick up and mix match close dari google untuk contest ni.

    http://hfatin.wordpress.com/2011/02/02/spring-look-with-balenciaga-handbag/

    What do you think Hanis? Boleh compete tak? hehe

    ReplyDelete
  26. hanis, i wonder how do u create the look tu eh? i mean the picture yg compile evything i.e handbag,dress,heels etc? do u hv an application or some websites that i can refer to? thanks!

    ReplyDelete
  27. kalau mau dapat RM4K.. kena kawin Datuk K dulu.. hahaha!










    -Hanis Zalikha Rocks!-

    ReplyDelete
  28. kalau mau dapat RM4K.. kena kawin Datuk K dulu.. hahaha!










    -Hanis Zalikha Rocks!-

    ReplyDelete
  29. kalau mau dapat RM4K.. kena kawin Datuk K dulu.. hahaha!










    -Hanis Zalikha Rocks!-

    ReplyDelete
  30. Semua cantik n mewah.. sesuai golongan2 b'wang jelah...

    ReplyDelete
  31. salam Hanis,sayer nak ambik sedikit masa Hanis.

    Hanis pernah bacer pasal Penderitaan Baby QISTINA tak.
    http://faish5807.blogspot.com/2011/02/marilah-kita-membantu-baby-qistina.html

    Saya tahu belog Hanis ramai reader dan ramai yang Follow dan dengar Hanis berceloteh,sya nak minta tolong Hanis,Itupon kalau Hanis tak keberatan.

    boleh tak kalau Hanis tolong perpanjangkan entry sayer itu.Sekadar ingin membantu baby Qistina n family untuk meringankan beban mereka.

    Terima kasih atas perhatian dari Hanis.Hanya Tuhan yang akan membalas jasa baik Hanis.Terima kasih sekali lagi kerana membaca komen dari saya yang tiada kena mengena dengan entry Hanis.

    ReplyDelete
  32. awesome!!!mmg terbaik handbag..tukar ikut style n colour baju

    ReplyDelete
  33. huhu. harga dia yang cunn sebenarnya. haha.
    do visit my blog k.
    aikajuna4eva.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. hebatnya.... ada contest rupanya... tengok hanis jer la... gud luck!

    ReplyDelete
  35. wah....tido mimpi hand bag malam ni...hehehe

    ReplyDelete
  36. wah...tido mimpi hand bag malam ini...huhu

    ReplyDelete
  37. Oo mak aii... sampai 4k hargenyer.. baru pikir nak buat hantaran sanding...T_T

    ReplyDelete
  38. nice topic hanis....suka baca blog hanis and ur mum jgk.

    ReplyDelete
  39. sis hanis..free x?meh layan vid arahan saya yg smpoi ni

    http://diarisijejaka.blogspot.com/2011/02/klip-video-pendek-arahan-saya.html

    ReplyDelete
  40. hanis ade bakat bleh la..saye yg xde bakat ni nth2 bile gabung, spring look terus jadik crazy look! hehe..btw, takziah ye..semoga Allah merahmatinya..lambat plak bace post hanis aritu :-(

    ReplyDelete
  41. first time kt sini... jumpa HZ kt youtube. cute sungguh. hehe

    apa2 jemputlah lawat blog saya.
    http://myuniquependrive.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. this is my first time dtg cni .. awsome .. if height is 173cm , can i be like u ? huhu~ gudluck in your life~ u go girl!!

    ReplyDelete
  43. nice...mmg cntik la...

    salam..blogwlking..

    ReplyDelete
  44. hah nice & need creativity...
    anyway if you guys need transport pls contact me ok

    ReplyDelete
  45. duit segala galanye........beli je.....bhahahahahahaha

    ReplyDelete
  46. beli je......duit segala galanye...ke nak aku tolong curikan

    ReplyDelete
  47. oh wowww.. gila punya harga. tp marc jacobs punya cantekk!

    ReplyDelete
  48. ko pye spring look dua2 mantap.. :D

    ReplyDelete
  49. Tidak sempurna hand bag cantik kalau tiada barang ini
    lawat blog ini : http://warisanhakki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  50. Thanks for promoting this Hanis! I've joined. :)

    I hope you and your family are feeling better now, do post more entries! <3

    ReplyDelete
  51. wow!!santeekk..

    wahai blogger glemer..cuba hanis baca dan komen entri sy ni??ye ke bagai di kata??

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/siapa-rasa-dirinya-blogger-glamer-sila.html

    ReplyDelete
  52. hoho. join join GA cik Ayu http://arreu89.blogspot.com/2011/02/cik-ayus-22th-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  53. OHOIII, ASEK DATUK K JEE, NGORAT DATUK LAIN LAH, ;)
    NANTI TERGUGAT SITI.

    ReplyDelete

No proper ID, no proper comment, down you go the freaking spam drain. Receiving happy vibes!